Ajánlatkérés

Külföldi álomesküvőt tervez, és arra kér ajánlatot?

Egy küldöldi álomesküvő különleges dolog, hiszen ilyen egy életben egyszer van, ez közös életetek egyik legfontoaabb eseménye, itt nincs második esély. itt bizony mindennek elsőre tökéletesnek kell lenni, eltaláltuk?

Éppen azért alkottuk meg a Baggio álomesküvő konzultációt, ezt a speciális módszert, melynek a legfontosabb, központi eleme a személyes konzultáció (de nem az egyetlen).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy külföldi esküvő megszervezését csak ezzel a konzultációval együtt, a speciális módszer alapján válalljuk, mert ez az a szisztéma, ami garantálja, hogy a legutolsó részletig minden valóban tökéletes lesz a külföldi esküvő során. 

Kérem, kattintson ide, hogy megtudjon minden részletet erről a különleges módszerről, amennyiben komolyan gondolja, hogy az egyetlen elfogadható mérce esküvőjüknél a tökéletesség, úgy ígérem, ezt a konzultációt imádnai fogja!

---------------------------- 

Amennyiben nem esküvőre, hanem egyéb utazásra kér ajánlatot, ez történik, miután lenyomta az "Elküld" gombot:

1. Ajánlatkérését feldolgozzuk 24-48 órán belül

2. Munkatársunk jelentkezik, hogy előzetesen felmérje igényeit, hogy el tudjuk dönteni, tudunk-e segíteni a kért utazás megszervezésében (ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg, ahol elérhető munkaidőben)

3. Személyes konzultáció irodánkban, ahol megismerjük Önöket, igényeiket, elképzeléseiket, álmaikat (személyes találkozó nélkül sajnos nem tudjuk vállalni az együttműködést)

4. Elkészítjük személyre szabott ajánlatunkat 48-72 órán belül

5. Finomhangolás, a papírmunka elintézése

6. Fizetés lebonyolítása, a foglalás véglegesítése

7. Ön elutazik élete Nagy Kalandjára

8. Hazaérkezik, szívesen vesszük beszámolóját!

9. Üdvözöljük Világutazóink táborában (Baggio Törzsutas)

-----------------------------------------------------------------

A bordóval szedett mezők kitöltése kötelező!

Kérem válasszon
Kérem válasszon
Kérem válasszon
Kérem válasszon