Dél-Afrika utazás: Cape Town + Kruger N. P. szafari

 

Dél-afrikai Köztársaság Zászló

Dél-afrikai Köztársaság: Cape Town + privát szafari a Kruger Nemzeti Parkban

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok a Dél-afrikai szafari utazás összeállításánál?

Az alábbi Dél-Afrika utazás programját egy meglévő Világutazónk számára állítottuk össze ötletelés gyanánt egy szafari programra. Mivel még nem régóta volt ismertük, így a személyes találkozó kiváló alkalom volt arra, hogy utazási szokásaikat, és egy kicsit őket is jobban megismerjük. Szükséges ez egy szafari összeállításánál is? Inkább úgy fogalmaznánk, hogy egy afrikai szafari összeállításánál kiemelten fontos szempont, hogy ügyfeleinket ismerjük, hiszen ennek hiányában vajon melyik országot ajánljuk az afrikai szafari megszervezéséhez? Ha csak ügyfelünk eleve nem célirányosan érkezik, hogy mondjuk Kenya, vagy Dél-Afrika, esetleg Ruanda szépségeit szeretné felfedezni egy privát szafari keretében, akkor mi alapján tudjuk a számára ideális országot kiválasztani a 9 afrikai országból, ahol kínálatunkban privát szafari elérhető? Márpedig egy privát szafari sikerét is nagy részben a megfelelő ország kiválasztás befolyásolja, hiszen teljesen más élmények, teljesen más „feeling” várja Világutazóinkat mondjuk Dél-Afrika, Ruanda, vagy épp Botswana vadonjában. Aki Botswana vadonjába szeret bele, annak a Dél-afrikai Köztársaság modern, designer szafari lodge megoldásai biztosan nem fognak tetszeni, míg, aki számára épp az ilyen szafari lodge jelenti a tökéletes választást, annak a vadonban található tradicionális sátras megoldás biztosan nem lesz jó választás. Aki rajong a Dél-afrikai Köztársaság, Cape Town nagyvilági hangulatáért, exkluzív luxushoteljeiért, a gourmand éttermekért, ínyenc borokért, melyeket Cape Town extravagáns, trendi bárjaiban kóstolhat meg, vagy épp a szenzációs borvidékek egyikén, aki fáradalmait szívesebben piheni ki egy első osztályú golfpálya vendégeként, mint az afrikai vadon szagát beszívva egy gyalogtúra közben, annak egy privát szafari Namíbia kietlen, néhol már holdbéli tájain, vagy az állatokban gazdag folyódeltáiban nem lesz élete nagy szafari kalandja. Egyik szafari kaland, utazás, úticél sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak  teljesen különböző személyiségtípusoknak szólnak. Márpedig a nélkül, hogy ismernénk ügyfeleink ezen oldalát, hogy találkoznánk személyesen, mi magunktól sajnos ezt nem tudjuk kitalálni.

Szóval visszatérve a személyes beszélgetésre, Világutazónk mesélt korábbi utazásaikról, hogy milyen hotelek tetszettek nekik, milyen városok, és úticélok, hol mit élveztek a legjobban, és mik voltak a korábbi utazások gyenge pontjai, amin javítani lehetett volna. Aztán volt egy pont, amikor szolidan elmosolyodtunk (mindig van egy ilyen pont a konzultációk alatt), ez a „megvilágosodás” pillanata számunkra, amikor kirajzolódik, hogy milyen irányba induljunk el Világutazónkkal a részleteket illetően. „Neked Dél-Afrika kell”-, csak ennyit mondtam, emlékszem. :) Miért? Mert Cape Town, és a Dél-afrikai Köztársaság igazi gourmand úitcél azok számára, akik a stílusos, nagyvonalú, extravagáns élményeket, kalandokat, megoldásokat keresik, még egy privát afrikai szafari alatt is. Ez a Dél-Afrika utazás épp az ilyen Világutazók számára született, akik egy viszonylag rövidebb kiruccanás alatt szeretnének belekóstolni Cape Town és környékének hangulatába, illetve néhány napos privát szafari keretében ismerkednének a vadon világával.  

---------------------------------------

A Dél-Afrika utazás technikai részletei:

-      11 nap / 10 éjszakás Dél-Afrika utazás

-      indulás Budapestről

-      utazás 1 európai átszállással, a lehető legrövidebb utazással, hogy ne vesszen el 2 nap az utazással

-      a Dél-Afrika utazás útvonala: Cape Town és környéke – Kruger Nemzeti Park – Cape Town

-      4*4 szafari terepjáró a vadonban

-      privát transzferek az egész utazás során

-      privát, angolul kiválóan beszélő, „bennszülött” sofőr idegenvezető a szafari idejére  

-      privát/kiscsoportos kirándulások Cape Town és környékén

-      szafari lodge/hotel a Dél-Afrika utazás alatt: The Cape Royal Hotel ***** Cape Town, Kapama River Lodge ***** Kruger Nemzeti Park

-      reggelis ellátás a Cape Town hotelben

-      teljes ellátás a szafari idejére

---------------------------------------

Mi minden fért bele a Dél-Afrika utazás programjába?

-      Cape Town városnézés

-      Pezsgőzés a Tábla-hegy tetején

-      kable car felvonóval a Tábla-hegyre

-      Stellenbosch, és a környékbeli borvidék felfedezése

-      Cape Penninsula túra

-      nagy fehér cápa-les

-      pezsgős naplemente vitorlás túra

-      privát szafari a Kruger Nemzeti Parkban  

-      a híres Panorama Route Tour a Kruger Nemzeti Parkban: Pilgrim’s Rest, Graskop, Blyde River Canyon, God’s Window, Lisbon Falls, Boruke’s Luck Potholes, Three Rondavels

-      2 * délutáni szafari a Kapama River Lodge csapatával

-      2 * reggeli szafari a Kapama River Lodge csapatával

--------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Dél-Afrikai Köztársaság privát szafari, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Dél-Afrika csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az afrikai szafari részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.     

---------------------------------------  

Világutazóink egyedi igényei a Dél-afrikai szafari programjában:

-      indulás egy konkrét napon

-     fix időszak a szabadság miatt

-     indulás/érkezés Budapestről

-     repülés a lehető legjobb menetrenddel, 1 európai átszállással  

-     privát szafari a vadonban

-     különleges szafari lodge

-     a lehető legtöbb állat megfigyelése testközelből, a természetes élőhelyükön

-     teljes ellátás a szafari idejére

-     igényes hotel Cape Town városában

-     izgalmas kirándulások Cape Town városában

…és még sokan mások…

 

Baggio extrák a Dél-Afrika szafari programban:

-      VIP üdvözlés

-      pezsgőzés a Tábla-hegy tetején

-      ismerkedés a fóka kolóniával Seal Island-en

-      találkozás testközelből a nagy fehér cápával

-      Dél-Afrika legjobb borainak megkóstolása

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Dél-afrikai szafari alatt:

-      Cape Town jazz safari

-      Cape Town egy másik arca

-      Cape Town divattúra

-      Cape Town helikopteres túra

-      sörkóstoló túra

-      VIP Cape Winelands vacsora, borkóstoló helikopterre Cape Twon városából

-      Cape Winelands túra oldalkocsis motorkerékpárral

---------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Dél-Afrika utazás, szafari

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Dél-Afrika utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti szafari inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Dél-Afrika szafari sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió lehetséges. Belekerülhetnek Dél-Afrika más országai, vagy össze lehet kötni a Dél-afrikai Köztársaság csodáit akár Madagaszkár, Réunion vagy épp másik csodás szigettel. Számos egyéb verzióban készülhet ez a Dél-Afrika utazás is, ahogy az összes többi, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás, szafari hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a szafari minden részleteit. 

---------------------------------------

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Dél-Afrika utazás az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Dél-Afrika utazás, szafari Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Dél-Afrikaszafari, utazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Dél-Afrika szafari minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük!

--------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Dél-Afrikai Köztársaság privát szafari, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Dél-Afrika csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az afrikai szafari részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.