Kenya szafari Mombasa tengerparttal

Kenya Zaszlo

Kenya szafari + nászút tengerparti pihenéssel

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Kenya szafari utazás összeállításánál?

Az alábbi Kenya utazás apropója a nászút volt. Olyan utazás volt az álmuk, mely kb. egyharmad részben szafari, kétharmad részben pedig tengerparti pihenés. Mivel a nemzetközi járatokon felül nem szerettek volna sokat utazgatni, így Kenya Mombasa régióját választották a tengerparti pihenéshez, és a szafari lebonyolításához is. Szerencsére Kenya egyik legszebb tengerpartja található itt, és néhány órás terepjárós utazással kiváló szafari helyszínek is elérhetőek. Külön kérés volt Világutazóink részéről, hogy a Kenya érkezés után rögtön elindulhassanak a szafari helyszíneire, mert bár ez egy kicsit fárasztó, viszont a tengerparti pihenést nem szerették volna már megszakítani a nászút során. Ez természetesen nem jelent gondot akkor, amikor Ön Private Travel szakértőjével szervezteti a Kenya utazás részleteit, hiszen mi nem sablonokból, turnusokból, partnereink előre legyártott utazásaiból adunk el Önnek egyet, itt a nászút minden egyes pillanata, a szafari teljes programja rugalmasan módosítható.

Így Világutazóinkat rögtön érkezés után várta saját sofőrjük a privát 4*4 meghajtású, speciálisan kialakított szafari terepjáróval, hogy a vadon felé vegyék az irányt. A privát szafari terepjáró egy fontos szempont volt, hiszen akár egy szafari kisbusszal is fel lehet fedezni Kenya csodáit, másokkal összeállva: így lehet, hogy a szafari költségei kisebbek lesznek, viszont ez általában az élmény rovására megy, és ezt Világutazóink semmiképp sem szerették volna. A 4 napos szafari programját úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtartalmasabb legyen, és Kenya legszebb nemzeti parkjai közül minél több beleférjen.

Fontos volt az is mindemellett, hogy napközben a szafari alatt a szükséges pihenőidő is rendelkezésre álljon Világutazóinknak, hiszen nem félholtan szerettek volna a tengerpartra érkezni. :) Fontos volt továbbá számukra, hogy a Kenya szafari során a lehető legközelebb kerülhessenek az állatokhoz a vadonban, alkalmanként elhagyhassák a szafari terepjárót is, és testközelből tapasztalhassák a vadon szagát.

Nyitottak voltak néhány különleges programra is Világutazóink a szafari során (repülővel a Chuluyu Hills felett), viszont ezeknél abban maradtunk, hogy majd a helyszínen eldöntik, hogy min szeretnének részt venni. Ez a fajta rugalmasság nem okoz gondot egy privát szafari során, hiszen itt a program alkalmazkodik Önökhöz, és nem fordítva.

További fontos szempont volt a szafari lodge kiválasztása mindegyik nemzeti parkban. Világutazóink nem a luxushoz ragaszkodtak, hanem ahhoz, hogy autentikus szafari szállásokon pihenhessék ki a nappali szafari fáradalmait, s emellett semmilyen kényelmi szolgáltatásban ne szenvedjenek hiányt. Nálunk egy Kenya szafari tervezésénél is van egy minimum színvonal, ami az általunk képviselt színvonallal összeegyeztethető, így nem fordulhat elő, hogy a szafari nászút szépségét megölik a rosszul megválasztott szállások. Az viszont könnyen előfordulhat (ahogy itt is), hogy a szafari lodge területén lesz medence, hogy olyan helyszínen van, ahova az állatok inni járnak, hogy a szafari lodge kiváló konyhával, és bárral rendelkezik, kellemes beszélgetéseken vehetnek részt esténként a tábortűz körül, vagy esetleg még a lodge szervezésében egy-egy extra szafari programon is részt vehetnek Világutazóink.

Ilyen egy igazi privát szafari, mely a tökéletes nászút örökre megmaradó emlékét garantálja! A szafari végeztével Világutazóink a Mombasa közeli partokhoz utaztak, hogy az izgalmas szafari kalandok után a tengerparti pihenés vegye át a szerepet a nászút programjában. Itt egy európai ötcsillagos színvonalnak megfelelő hotelt szerettek volna Világutazóink, hogy itt se érje kellemetlen meglepetés őket, így esett a választás a Whitesands Beach Resort hotelre.          

----------------------------------------------       

A Kenya szafari + nászút technikai részletei:

-      15 nap / 13 éjszakás szafari nászút

-      indulás Budapestről

-      utazás 1 európai átszállással

-      a Kenya szafari nászút útvonala: Mombasa – Tsavo West Nemzeti Park – Amboseli Nemzeti Park – Tsavo East Nemzeti Park

-      4*4 szafari terepjáró

-      privát transzferek az egész utazás során

-      privát, angolul kiválóan beszélő, „bennszülött” sofőr idegenvezető a Kenya szafari idejére  

-      szafari lodge/hotel a Kenya utazás alatt: Kilaguni Serena Lodge *****, Ol-Tukai Safari Camp ****+, Voi Safari Lodge ****

-      teljes ellátás a Kenya szafari idejére

-      all inclusive ellátás a tengerparti pihenés alatt         

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele a Kenya szafari + nászút programjába?

-      Tsavo West Nemzeti park: Chuyulu Hills, Ngulia Hills, Chaimu Larva, Shetani Larva, Mzima Springs

-      Amboseli Nemzeti Park

-      Tsavo East Nemzeti Park: Tsavo River, Voi River, Yatta Plateau, Mdanda Rock, Lugard-vízesés, Aruba Dam  

-      Mombasa tengerparti pihenés

-      Wasini Island 1 napos túra  

---------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Kenya szafari + nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kenya és csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a szafari nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

 --------------------------------------------------- 

Világutazóink egyedi igényei a Kenya szafari programjában:

-     fix időszak a szabadság miatt

-     indulás/érkezés Budapestről

-     repülés a lehető legjobb menetrenddel, 1 európai átszállással  

-     privát szafari

-     autentikus szafari lodge mindenhol

-     a lehető legtöbb állat megfigyelése testközelből, a természetes élőhelyükön

-     teljes ellátás a szafari idejére

-     közvetlen tengerparti, igényes hotel Kenya egyik tengerpartján

-     all inclusive nyaralóhotel

-     1-1 kirándulás esetleg a pihenés idejére is

 

Baggio extrák a Kenya szafari során:

-      VIP üdvözlés

-      bennszülött, helyi idegenvezető, aki a vadonban az utolsó fűszál történetét is ismeri

-      Wasini Island túra

-      találkozás delfinekkel

-      gyertyafényes vacsora kettesben a vadonban

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Kenya szafari alatt:

-      madár-les

-      gyalogos túrák, ún. bozóttúrák

-      a Kilimandzsáró, Kenya, és Longonot hegyek megmászása

-      horgásztúra

-      repülővel a Chuyulu Hills felett

-      egyéb repülős szafarik

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Kenya szafari

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Kenya nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti szafari nászút inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Kenya szafari nászút sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió lehetséges. Belekerülhetnek Afrika más országai, vagy össze lehet kötni Kenya csodáit Madagaszkárral, Réunion vagy épp más csodás szigettel. Számos egyéb verzióban készülhet ez az Kenya nászút is, ahogy az összes többi utazás, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a nászút minden részleteit. 

 

Néhány hasonló privát szafari a térségbe

Közelharc, avagy szafari élmények testközelbőlKenya + Tanzánia szafari nászút Zanzibár pihenéssel: világutazóink ugyan gyakorlott utazók, azonban egy olyan szafari nászút szerepelt álmaikban, ahol minden pillanat tökéletes, ahol a kitaposott ösvényt elhagyva a szafari során olyan helyekre is eljutnak, ahova más nem. Nászút egyszer van az életben, így nem bízhatták a véletlenre a részleteket, hogy minden tökéletes legyen. Ezen felül a szafari nászút szervezésével járó rengeteg teendőre sincs idejük, és nem is vállalták volna egy ilyen komoly szafari nászút megtervezését, hiszen ez számos buktatóval járhat. Önnek is egy ilyen szafari nászút az álma? Akkor az alábbi Kenya - Tanzánia szafari szerelem lesz első látásra! Bővebben...

 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Kenya szafari nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Kenya nászút Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott szafari, nászút tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a szafari szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Kenya nászút minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd sok más Világutazónkhoz hasonlóan: „ez a nászút méltó kezdése volt közös életünknek!”

--------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Kenya szafari nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kenya csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a szafari nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782