Mauritius esküvő, nászút tartalmas programokkal

 

 

 

Mauritius Zaszlo

Mauritius esküvő, nászút tartalmas programokkal

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Mauritius esküvő, nászút összeállításánál?

Mauritius szigetén is számos esküvő megszervezésében asszisztáltunk már a szakmában eltöltött több mint egy évtized folyamán, itt most egy esettet emelnénk ki konkrétan ezek közül. Amikor egy Mauritius esküvő megszervezésére igent mondunk (mivel egy külföldi esküvő kérésnél ide sem vállalunk el mindent) az általában azért van, mert Világutazóink olyan esküvő, nászút szervezését tervezik, mely elüt az átlagostól, valami egyedit, különlegeset szeretnének, melyet a legtöbb irodában nem kapnak meg. Mauritius esetében is jelentkezhet ez a hotel kiválasztásánál, a nászút programjainak összeállításánál, valamint az esküvő részleteiben is, vagy ezekben egyszerre. Minél összetettebb, egyedibb a tervezett esküvő, nászút, annál biztosabb, hogy igent mondunk végül az együttműködésre. Azt fontos kiemelnünk Mauritius esetében is, hogy amikor nem vállalunk el egy esküvő szervezését, az nem azért van, mert mi ilyen „csúnyák”, fellengzősek, és beképzeltek lennénk, szó nincs erről. Azért mondunk nemet alkalmanként, mert Ön jobban jár, ha mást választ egy adott esküvő megszervezésére, hiszen mi csak az utazások (így esküvők és nászutak esetében is) egy speciális fajtájára szakosodtunk, amit más nem tud, nem akar, vagy nem mer elvállalni. Külföldi esküvő témában írt cikkeinkben erről többet is megtudhat.

Visszatérve az adott Mauritiusesküvő, nászút részleteire, Világutazóink egy adott napon szerettek volna indulni Mauritius szigetére, és maximum 10 nap állt rendelkezésükre, mert fix volt a szabadságuk ideje. E gyakori kérés nálunk egy-egy külföldi esküvő kapcsán, hogy az utazás paramétereit először is a fix szabadsághoz kell igazítani. Ugyanez igaz volt az esküvő dátumára, aminek egy fontos közös évfordulóra kellett, hogy essen, itt fontos volt, hogy Világutazóink előrelátóak voltak, és időben kezdték el ez esküvő megszervezését, így ezt meg lehetett oldani az adott hotelben. Ez azért fontos, mert Mauritius szigetén is a legtöbb hotel figyel arra, hogy egy adott napra csak egyetlen esküvő szervezését vállalják el, s bár alternatív hotelt mindig találunk, mely hasonló adottságokkal bír, azért mi (és Világutazóink is) azt szeretjük, ha semmilyen kompromisszumra nem kell kényszerülni egy külföldi esküvő megszervezésénél (sem). A hotel kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy különleges villával rendelkezzen, melyben saját medence is megtalálható, és közvetlen a tengerpart közelében legyen, viszont a kellő privát szférát biztosítsa mellett. Szerencsére Mauritius szigetén is több ilyen szálloda van, amik közül helyismeretünknek köszönhetően, és az alapos felmérésnek köszönhetően végül sikerült kiválasztani az ideális megoldást. Fontos volt még az is, hogy modernebb stílust képviseljen az adott hotel, illetve a szálloda területén a lehető legtöbb kikapcsolódási forma, a golftól a vízisportokig, elérhető legyen, hogy ott is tartalmas perceket tölthessenek el Világutazóink az esküvő utána nászút során. Természetesen fontos volt a szép tengerpart is, ahol nincsen sok hotel egymás mellett, a tiszta, és bármilyen zavaró körülményektől mentes víz is.

Az esküvő részleteinek összeállításánál fontos volt, hogy az adott hotel ne csak fix, előre legyártott esküvő csomagokban gondolkozzon, hogy bármilyen kérést megoldjon a fiataloknak, bár olyan extrém dolgokra azért nem vágytak. Fontos volt tovább az is, hogy az esküvő pillanatait profi fotós, és videós örökítse meg, hogy hazaérkezés után bármikor örömüket leljék ezek visszanézésbe, és még az ismerősöknek, barátoknak is szívesen mutogassák majd a felvételeket. Tudjuk, hogy ez mennyire fontos egy-egy külföldi esküvő megszervezésénél, ezért erre külön figyelünk mindig, hogy ezek a szolgáltatók a megfelelő referenciákkal rendelkezzenek. Fontosak voltak az apróbb részlete is, a torta, virágcsokor stb., melyek egy adott téma, színvilág köré csoportosultak – a megfelelő hotel, esküvő szervező kiválasztásával persze ezek a kérések minden gond nélkül teljesíthetőek.

Az esküvő utáni nászút programjainál fontos volt, hogy legyen a repertoárban sok természet, kis kultúra és történelem, kisebb izgalmak (de ne extrém kalandok), relax, vizes dolgok, valamint gasztronómiai kalandok is. Szerencsére Mauritius szigete mindezt kínálja az odautazóknak, amennyiben a cél az, hogy a láblógatáson felül alkalmanként ki is mozduljanak a hotelből, ez az úti cél tetszeni fog!                 

---------------------------------------------- 

A Mauritius esküvő, nászút technikai részletei:

-      12 nap / 10 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      a Mauritius esküvő, nászút választott hotelje: Constance Belle Mare Plage Hotel *****dlx

-      szobatípus: medencés beach villa

-      privát transzfer érkezéskor az esküvő helyszínére

-      néhány kirándulás Mauritius szigetén  

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe a Mauritius esküvő, nászút programba?

-      10 éjszaka a Constance Hotel különleges villájában

-      az esküvő napján különleges események (páros masszázs stb.)  

-      teljesen személyre szabott esküvő  

-      búvárkodás a szigeten

-      Mauritius szigetének felfedezése

-      katamarán túra a sziget körül

-      rum lepárló üzem meglátogatása

-      a híres Trou aux Cerfs kráter

-      Chamarel pompás vízesései, és a hétszínű föld felfedezése

-      koloniális épületek, ültetvények

-      botanikus kertek 500 ritka növényfajjal

-      gyalogtúra Ferney Valley völgyben

-      tipikus kreol menü megkóstolása  

-      dodó múzeum

----------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Mauritius esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Mauritius esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

----------------------------------------------  

Világutazóink egyedi igényei a Mauritius esküvő, nászút tervezésénél:

-      fix indulási naphoz igazítani az indulás  

-      kényelmes menetrenddel történjen az utazás

-      esküvő dátuma egy fontos évfordulóhoz igazodjon

-      privát transzferek érkezéskor, elutazáskor  

-      teljesen személyre szabott esküvő csomag

-      profi fotós, videós az esküvő napjára

-      belekóstolni kicsit Mauritius hétköznapjaiba is a szállodán kívül

-      természet-közeli programok

-      különleges szobatípus az esküvő, nászút idejére

-      érdekes kalandok, látnivalók: Mauritius felfedezése

 

Baggio extrák a Mauritius esküvő, nászút programjában:

-      nászutas meglepetések az ifjú párnak

-      esküvő csomag helyett teljesen személyre szabott esküvő

-      különleges, romantikus vacsora kettesben

-     búvárkodás a legszebb helyeken

-     egy tradicionális cukorfeldolgozó megtekintése

-     látogatás egy rum lepárlóban (természetesen kóstolóval egybekötve)

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Mauritius esküvő, nászút során:

-      sznorkelezés a festői Gabriel Ialand szigetén Mauritius közelében

-      látogatás Ile aux Cerfs szigetére

-      látogatás teamezőkre, autentikus ültetvényekre

-      shoppingolás a legjobb helyeken

-      egzotikus fűszerpiac felfedezése

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Mauritius esküvő, nászút  

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Mauritius esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Mauritius ötlet inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen esküvő, nászút így ez a Mauritius utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Lehet ez az utazás hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek más környékbeli szigetek a programba is. Volt, amikor Világutazóink összekötötték Mauritius csodáit a térség másik országával. Számos egyéb lehetséges verzió létezik egy Mauritius esküvő, nászút megszervezésére is, mindennek csupán az Önök fantáziája szabhat határt.

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész „konzerv” utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Mauritius esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden esküvő, nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Mauritius utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti esküvő, nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Mauritius utazás megszervezését is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a Mauritius esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” Mauritius esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az esküvő és nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

----------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Mauritius esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Mauritius esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782