Namíbia, Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) privát szafari

 

 

Namíbia zászlaja Botswana Zaszlo Zimbabwe Zaszlo Namíbia, Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) privát szafari

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok a Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari összeállításánál?

 

Országok kiválasztása a privát szafari programjába

Az alábbi szafari megtervezésénél az elsődleges szempont az volt, hogy az egész szafari programot földön végig lehessen járni, és ne kelljen belső járatokra szállni. Az országokat tekintve rugalmasak voltak világutazóink, néhány ország volt, melyet nem szerettek volna beletenni a szafari programjába. Namíbia és Botswana mindenképp jó választás azon Világutazóknak, akik a vadregényesebb helyeket kedvelik: ebben a szafari programban aztán van bőven ilyen hely! Világutazóink eredetileg e 2 országot tervezték a szafari során, azonban időközben a Viktória–vízesés egy kósza gondolatból szerelemmé vált, így végül Zimbabwe is bekerült a szafari programjába.

 

A Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari minősége

A Namíbia, Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari másik legfontosabb szempontja a minőség volt –de mit is jelent egy szafari esetében a minőség, milyen kézzel fogható részleteket? Számos olyan paraméter van egy szafari esetében is, ahol költséget lehet csökkenteni, ha elveszünk a minőségből, nézzük ezeket sorban az alábbi Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari esetében. A légitársaságok, menetrendek között lehet jócskán különbség árban, akár százezres nagyságrendet is meg lehet spórolni egy szafari esetén: ennek az ára, hogy 15 óra helyett mondjuk 30 órát repülnek, és félholtan érkeznek meg a szafari kezdő helyszínére, így az első pár nap garantáltan azzal telik majd, hogy magukhoz térjenek. Világutazóink rögtön jelezték már az elején, hogy a lehető legrövidebb úton szeretnének Namíbia fővárosába megérkezni, és jó légitársasággal szeretnének utazni, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb állapotban kezdték meg a szafari programját.

További költségcsökkentő tényező lehet egy szafari esetén, ha egy csoportos szafari programon vesznek részt (8-20 fő), másokhoz csapódva, vagy/és ha egy kisebb szafari busszal járják be Namíbia, Botswana & Zimbabwe csodáit. Természetesen, mint mindennek, ennek is ára van, hiszen így egy kisebb-nagyobb csoporthoz kell igazodni a szafari alatt, ami jelentősen ronthatja az egész utazás élményét. Sokkal kevesebb a lehetőség extra programokra, spontán kitérőkre egy csoportos szafari esetén, kevésbé tudja figyelembe venni az idegenvezető az Önök kéréseit, mintha az egész szafari csak Önökről szólna. Nehezebb a közlekedés, amennyiben több terepjárós konvoj halad, lassabb a közlekedés, és nem biztos, hogy mindenhova eljutnak, ezen felül az állatokat sem biztos, hogy meg tudják úgy közelíteni a szafari során, mintha csak egy terepjáróval közlekednének. Elmondhatjuk, hogy a szafari busszal sem jobb a helyzet. Nem véletlen, hogy Világutazóink rögtön kikötötték, hogy náluk csak a privát szafari jöhet szóba Namíbia, Botswana & Zimbabwe felfedezésére.

Namíbia, Botswana & Zimbabwe területén is számos szafari lodge található, melyek árai nagyban eltérhetnek egymástól, ez is lehet egy költségcsökkentő tényező például, hogy milyen szállást választunk. Az biztos, hogy nagy csodák itt sincsenek, az árkülönbségnek mindig oka van. Mi Namíbia, Botswana & Zimbabwe –és egész Afrika- területén is csak olyan szállásokat kínálunk, melyek az általunk képviselt színvonalat garantálják, hiszen azt tapasztaltuk, hogy gyakran azok az utazások kerülnek a legtöbbe, amikor spórolni akar valaki a minőségen. Ezért Világutazóink pontosan kikötötték, milyen minőséget szeretnének azon felül, hogy minden szafari lodge autentikus afrikai szállást biztosítson számukra.

Namíbia, Botswana és Zimbabwe is olyan hely, ahova nem jár minden héten az ember, ezért is fontos, hogy minden minimum úgy történjen a szafari során, ahogy ígértük, de lehetőleg sokkal jobban (és így is szokott). Ezért válogatjuk meg gondosan, szigorú feltételek szerint partnereinket ezekre a szafari desztinációkra is, hogy Ön biztosan élete legjobb szafari kalandján vehessen részt. Ez azért is fontos szempont egy ilyen szafari tervezésénél, hiszen az Önök biztonsága, az idegenvezetés színvonala, a járművek minősége, az esetleges problémák kezelése soha sem azonos egy cégnél, aki egyedül a szolgáltatásai árával tud versenyben maradni a piacon. Egy ilyen szolgáltató nem fog ugyanolyan minőségű szolgáltatásokat nyújtani egy szafari során sem (mint ahogy semmilyen területen sem), mint azok a partnerek, melyeket a színvonallal tűnnek ki a tömegből.

Fontos továbbá a szafari programja is, hiszen lehet egy ritkított programmal jó árat elérni, aminek az lesz az eredménye, hogy az útvonalon található látnivalók egy része kimarad, illetve túl sok lesz a pihenő a szafari lodge területén majd, a helyett, hogy a legjobb időkihasználással terveznénk meg a Namíbia – Botswana – Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari programját. Világutazóink jelezték, hogy ez egyszeri, és megismételhetetlen alkalom e 3 csodás ország felfedezésére, így a lehető legtartalmasabb szafari programot szeretnék, amiből nem marad ki semmit a spórolás jegyében.

---------------------------------------------                       

A Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari technikai részletei:

-      17 nap / 14 éjszakás szafari nászút

-      indulás Bécsből/Budapestről

-      utazás a lehető legjobb menetrenddel

-      a szafari nászút útvonala: Windhoek (Namíbia) – Sesriem Area – Solitaire – Swakopmund – Cape Cross – Torra Bay – Damaraland West – Damaraland East – Etosha – Rundu – Kongola – Chobe Nemzeti Park (Botswana) – Viktória-vízesés, Zimbabwe 

-      privát, angolul kiválóan beszélő, „bennszülött” sofőr idegenvezető

-      szafari lodge Namíbia: Safari Court ****, Hoodia Desert Lodge *****, Swakopmund Hotel ****, Damaraland Camp ****+, Okaukuejo Rest Camp ****, Namutoni Rest Camp ****, Hakusembe River Lodge ****, Mazambala Island Lodge ****

-      szafari lodge Botswana: Chobe Game Lodge ****+

-      szafari lodge Zimbabwe, Viktória-vízesés: Ilala Lodge ****+

-      teljes ellátás a szafari idejére

---------------------------------------------

Mi minden fért bele a Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari programba?

-      Windhoek megismerése

-      Sesriem-régió a namíbiai sivatagban

-      Sossusvlei 45. számú homokdűnéjének megmászása   

-      Sossusvlei oázisa

-      Solitaire, Namíbia vadnyugata  

-      Gaub, Kuises Pass

-      a Welwitschia Mirabilis felfedezése

-      Swakopmund

-      Cape Cross, Torra Bay,

-      Skeleton-part

-      Great Table Montain

-      Damaraland Camp, és vidéke

-      Twyfelfontain, és vidéke: Organ Pipes, Brunt Mountains 

-      Damara Living Museum

-      Etosha Nemzeti Park

-      Okavango-régió

-      Rundu

-      Kongola

-      szafari a Kwando folyón

-      Chobe Nemzeti Park

-      a Viktória-vízesés, és környékének bejárása

---------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Namíbia, Botswana és Zimbabwe csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a szafari részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782       

---------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari programban:

-     fix időszak a szabadság miatt

-     max. 20 napos szafari

-     bécsi indulás

-     repülés a lehető legjobb menetrenddel

-     privát szafari

-     szafari belső repülőjáratok nélkül

-     privát 4*4, speciális kialakítású szafari terepjáró

-     autentikus szafari lodge Namíbia, és Botswana területén is

-     a lehető legtöbb állat megfigyelése testközelből, a természetes élőhelyükön

-     teljes ellátás a szafari idejére

-     extra, behűtött folyadék a szafari idejére

-    a Viktória-vízesés szerepeljen mindenképp a programban

 

Baggio extrák a Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari programban:

-      VIP üdvözlés

-      „bennszülött”, helyi idegenvezető, aki az utolsó fűszál történetét is ismeri

-      reggeli a vadonban

-      romantikus, gyertyafényes vacsora a vadonban

-      sivatagi kalandok, Namíbia

-      kajakos szafari Botswana

-      helikopterrel a Viktória-vízesés felett

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari alatt:

-      hőlégballon szafari

-      extrém kalandok

-      repülős szafari

-      kerékpárral a vadonban

-      madár-les

-      horgásztúra

-      gyalogos szafari

-      extrém kalandok a Viktória-vízesés környékén

--------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Namíbia, Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti szafari inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Namíbia – Botswana & Zimbabwe szafari sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió lehetséges. Belekerülhetnek a programba Afrika más országai, összeköthetik e három ország csodáit Madagaszkár, Réunion vagy épp más csodás szigettel. Számos egyéb verzióban elkészült már ez az Kenya – Tanzánia szafari is, mint ahogy az összes többi szafari, melyet Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden szafari hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a szafari minden részleteit. 

--------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden szafari, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Namíbia - Botswana szafari Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Namíbia, Botswana és Zimbabwe szafari tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a szafari szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Namíbia, Botswana & Zimbabwe szafari minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” szafari helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

---------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Namíbia – Botswana & Zimbabwe (Viktória-vízesés) szafari, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Namíbia, Botswana és Zimbabwe csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a szafari részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782