Seychelles-szigetek esüvő, nászút 3 szigeten

 

 

Seychelles Szigetek Zaszlo

Seychelles-szigetek esküvő, nászút 3 szigeten

 

Mi voltak a legfontosabb szempontok a Seychelles esküvő, nászút összeállításánál?

Amikor egy fiatal pár hivatalos külföldi esküvő megszervezését tervezi, a potenciális úticélok között a Seychelles-szigetek mindig előkelő helyet foglal el, mely egyrészt a Seychelles hírnevéből, másrészt fantasztikus adottságaiból, lehetőségeiből ered. Jó-pár esküvő, nászút szervezésében segíthettünk az elmúlt több mint tíz esztendő során a szigetek valamelyikére, és manapság is gyakran fordulnak hozzánk ilyen jellegű kéréssel: tapasztalataink szerint a térség népszerűsége mit sem csökkent ez elmúlt évtized során, azok körében, akik az esküvő, és az azt követő nászút idejére elsősorban láblógatást terveznek. Ezt nagyon fontos kiemelni, és az esküvő konzultáció során fel is hívjuk erre külön a figyelmet, hiszen hiába a világ egyik legszebb helye a Seychelles-szigetek, ha Önök nem azok az „egyhelyben” ülős típusok, akkor ez az úti cél akár rémálom is lehet az Önök számára.

Tízből kilencszer volt olyan kérésünk a Seychelles kapcsán, hogy több szigetet is érintsen az utazás, amennyiben 10 nap, vagy annál több volt az esküvő, és azt követő nászút. Már a hivatalos esküvő helyszíneként is választhatnak több opció közül is, jelenleg az alábbi szigeteken elérhető hivatalos esküvő: Mahé, Praslin, La Digue, Denis Island, Desroches Island, Cerf Island, Silhouette és Bird Island. A legtöbb hivatalos esküvő Mahé, Praslin és La Digue szigetén köttetik a Seychelles-szigeteken a statisztikák szerint, mivel ezek a szigetek rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával egy hivatalos esküvő lebonyolításához, a többi szigetre az anyakönyvvezetőnek oda kell utazni, ami kicsit megnehezíti, és költségesebbé is teszi egyben az esküvő megszervezését. A szigetek ugyan nagyban hasonlítanak egymásra, azért mindegyiknek megvan a maga varázsa, így Világutazóink igényeinek, illetve a szigetek kínálta lehetőségek áttekintése után már relatív egyszerűbben megszületik a döntés az esküvő helyszínét illetően. Például egyes Világutazókat elbűvöl Silhouette Island különleges atmoszférája, mi szerint az egész sziget területén egyetlen hotel található, mely színvonalas szolgáltatásokkal, és különleges, a privát szférát maximálisan biztosító igényes villákkal várja vendégeit, így számukra ez lesz a tökéletes esküvő helyszíne. Valaki számára a Seychelles-szigetek „fő” szigete, Mahé jelenti majd a tökéletes helyszínt a hivatalos esküvő megszervezéséhez, akár azért, mert a rendelkezésre álló 2-3 érdekes látnivalót megismerné, vagy azért, mert mondjuk Mahé egyik hotelébe beleszeretett, esetleg az ott található néhány csodás helyen búvárkodna.

A tökéletes esküvő helyszín kiválasztása a Seychelles-szigetek esetében sem könnyebb, mint a világ más helyein, bár ha a Maldív-szigetekkel hasonlítjuk össze, ahol több mint 100 sziget van, kétségtelenül jobb a helyzet. Tulajdonképpen Világutazóink legnehezebb dolga itt is éppen az ideális esküvő helyszín, majd a tökéletes hotel kiválasztása szokott lenni, hiszen ezen felül az esküvő, és a nászút többi részletével kapcsolatban is már egyszerűbb a helyzet: a konzultáció során felmerjük igényeiket, elképzeléseiket, álmaikat, majd ezután ezekre szabjuk az Seychelles utazás minden részletét. Bármelyik napon indulhatnak, az Önöknek szimpatikus útvonalon, rugalmas a sziget, illetve hotelválasztás, nem csak egyes partnerhotelekben tudjuk megoldani az elhelyezést. Az esküvő szervezésénél a ceremónia, a Nagy Nap minden részletét Önökre tudjuk szabni, nem csupán kész „ A„ és „B„ csomag között választhatnak, ezáltal nem lesz felesleges elem az esküvő csomagban, de ki sem marad semmi, ami fontos lenne, nincsenek extra költségek. Nem egy tucat esküvő az, amit eladunk Önöknek, hanem olyan esküvő szertartást állítunk össze Önöknek, ha igénylik, mely csak az Önék.

A Seychelles-szigetek esetében az egyik izgalmas opció, amit javaslunk, amennyiben minimum 2 hetet maradnának, egy 3 szigetet érintő esküvő, és nászút. Mahé felfedezése, és a hivatalos esküvő után volt, aki átment Silhouette szigetre, a már említett különleges atmoszféra miatt, de olyan is volt, aki Praslin szigetét választotta az ott található egyik különleges szálloda miatt. Harmadik szigetnek pedig beiktatta a Seychelles-szigetek egyik legkülönlegesebb gyöngyszemét, Bird Islandet, mely a természet szerelmesei számára igazi főnyeremény. 3 szigetet akkor javaslunk, ha minimum 2 hetes utazás szerepel terveikben, ennél kevesebb időre a 2 szigetes verzió szerintünk kellemesebb.           

----------------------------------------------------        

A Seychelles esküvő, nászút technikai részletei:

-      16 nap / 15 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      az Seychelles esküvő, nászút programja: Mahé – Silhouette – Bird Island

-      Hotelek: Banyan Tree Seychelles *****dlx, Hilton Labriz Silhouette *****, Bird Island Lodge ****

-      privát transzfer érkezéskor az esküvő helyszínére Mahé szigetén

-      utazás hajóval Mahé – Silhouette között, helyi repülővel Bird Island szigetére

-      néhány kirándulás Mahé szigetén  

----------------------------------------------------

Mi minden fért bele ebbe a Seychelles-szigetek esküvő, nászút programba?

-      5 éjszaka a Banyan Tree *****dlx hotelben személyre szabott esküvővel

-      az esküvő napján különleges események (páros masszázs stb.)  

-      búvárkodás a szigeteken

-      Mahé szigetének felfedezése

-      5 éjszaka Silhouette szigeten egy különleges, medencés villában

-      ismerkedés a természettel Bird Island szigeten

-      4 éjszaka a Bird Island Eco Lodge-ban

----------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Seychelles esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Seychelles-szigetek esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

---------------------------------------------------- 

Világutazóink egyedi igényei a Seychelles-szigetek esküvő, nászút tervezésénél:

-      fix indulási naphoz igazítani az indulás  

-      kényelmes menetrenddel történjen az utazás

-      esküvő dátuma egy fontos évfordulóhoz igazodjon

-      privát transzferek érkezéskor, elutazáskor  

-      teljesen személyre szabott esküvő csomag

-      profi fotós az esküvő napjára

-      belekóstolni kicsit Seychelles hétköznapjaiba is Mahé szigetén

-      ne zsúfolt, tömeghelyen legyen az esküvő, nászút szállodája

-      különleges szobatípusok a nászút idejére (medencés villák)

-      Bird Island szigeten szállás

 

Baggio extrák a Seychelles esküvő, nászút programjában:

-      nászutas meglepetések az ifjú párnak

-      esküvő csomag helyett teljesen személyre szabott esküvő

-      különleges, romantikus vacsora kettesben

-     búvárkodás a legszebb helyeken

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Seychelles-szigetek esküvő, nászút során:

-      Seychelles összekötése Dubai, vagy más országokkal

----------------------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Seychelles-szigetek esküvő, nászút  

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Seychelles esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Seychelles ötlet inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen esküvő, nászút így ez a Seychelles utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Lehet ez az utazás hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek más szigetek a programba, lehet más sorrend is. Volt, amikor Világutazóink összekötötték a Seychelles-szigetek csodáit a térség másik országával. Számos egyéb lehetséges verzió létezik egy Seychelles esküvő, nászút megszervezésére is, mindennek csupán az Önök fantáziája szabhat határt.

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel készít: kompromisszumok és kész „konzerv” utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------------

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Seychelles esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden esküvő, nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Seychelles-szigetek utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti esküvő, nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Seychelles utazás megszervezését is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a Seychelles-szigetek esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” Seychelles-szigetek esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az esküvő és nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

----------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Seychelles esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Seychelles-szigetek esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782