Privát Japán Utazás

 

Japan Zaszlo

Privát Japán Utazás

Mik voltak az alábbi Japán körutazás összeállításánál a legfontosabb szempontok?

Az alábbi Japán körutazás tervezet olyan Világutazóinknak készült, akik többször jártak velünk a világ különböző részein, így az utazás tervezésénél már könnyű dolgunk volt, hiszen ismertük őket, igényeiket, utazási szokásaikat. Ezért a Japán körutazás tervezésének bemutatása akár 1 sorban is elférne, hiszen annyi információt kaptunk, hogy mikor indulnának, és mennyi idejük volt Világutazóinknak az utazás kivitelezésére, majd összeállítottuk nekik a körutazás programját. Ennyi. Mivel mielőtt Világutazóvá válik valaki Baggionál, azaz először velünk utazna, alaposan felmérjük utazási szokásait, így a későbbiekben még több időt tudunk megspórolni számára, így válik többszörösen kifizetődővé a személyes konzultáció, melyet az első utazás előtt ejtünk meg. Nem véletlen, hogy Világutazóink ragaszkodnak ehhez!

Szóval az alábbi Japán körutazás kapcsán azt mutatnánk be inkább, hogy milyen típusú ügyfelek számára készült az utazás, és miben más egy ilyen privát utazás, mint a csoportos körutazások kínálta opciók. Az első, és legfontosabb, mondhatni kézenfekvő előny, amit egy privát utazás biztosít, az a csoportok elkerülése. Egy privát körutazás során nem kell alkalmazkodni 20-25 másik emberhez, idegenhez, mivel itt minden, és mindenki Önökhöz igazodik, itt csak Önökkel foglalkoznak. Amikor mi rakjuk össze a Japán körutazás programját, akkor azt Önnel együtt állítjuk össze, miután pontosan látjuk, hogy milyen jellegű élmények érdeklik Önöket. Ez azért fontos, mert így a Japán utazás programjában csak olyan látnivalók lesznek benne, melyek Önökhöz passzolnak, sem több, sem kevesebb. Ez az utazás Önöknek készül, s itt nem áll meg a körutazás, a program rugalmassága, hiszen még ezen belül is (mivel az utazás során végig saját idegenvezetőjük kíséri Önöket), végig minden az Önök szájíze szerint alakul. Például ha észrevesznek egy romantikus kávézót, ahol szívesen megállnának, akkor ez minden gond nélkül megoldható, ha valahol többet maradnának, mint egy rövid fotószünet, vagy épp megállnának egy spontán fotózás erejéig, akkor mindez egy privát körutazás alatt a legkisebb gond nélkül kivitelezhető. Világutazóink visszajelzései alapján egy csoportos körutazás alatt mindez nem lehetséges, ott egy fix menetrendet kell követni, melyet az idegenvezető határoz meg, erősen limitált szabad program mellett. A spontaneitás, mely szerintünk – és Világutazóink szerint is – bármilyen utazás egyik legfontosabb eleme kell, hogy legyen, a csoportos utazás alatt szinte teljesen háttérbe szorul.

Az alábbi Japán utazás összeállításánál a privát opció, idegenvezetőn felül fontos volt a teljesen behatárolt indulási időpont, és azt tudtuk még, hogy mennyi idejük van az utazás lebonyolítására. Világutazóink visszajelzései alapján azt tapasztaltuk, hogy akik nálunk kötnek ki, azok számára kiemelten fontosak ezek a szempontok, ez is egy közös nevező a Baggio Világutazókban.

Mivel relatív rövid idő állt rendelkezésére (9 éjszaka) a Japán körutazás kivitelezésére, így természetes módon Japán legjavának kellett belekerülni a programba. Hogy ki dönti el, mi számít egy bizonyos Világutazónak Japán legjavának? Természetesen egyedül ÖN, éppen ez az egyik legfontosabb célja a személyes konzultációnak, hogy megismerjük Önt ennyire. Fontos szempont volt a körutazás hoteljeinek kiválasztásánál egyrészt a minőség, a garantált minőség, másrészt, hogy lehetőleg az adott hotelek tükrözzék a japán kultúrát, hiszen Világutazóink láttak itt-ott pár ilyen jellegzetes japán hotelt, és nagyon tetszettek nekik.

A minőség megint csak egy olyan közös nevező minden Baggio Világutazónál, melyet érdemes kiemelni, hiszen egy hátizsákos körutazás is megadja a spontaneitást. Mi abban hiszünk, hogy a luxusutak világában a minőségnek minden szinten meg kell mutatkozni egy utazás során: a hotelek, járművek, sofőrök, idegenvezető (főleg!), az egyéb kiszolgáló személyzet, aki kapcsolatba kerül Világutazóinkkal, az élmények/kalandok/látnivalók minősége, és AHOGYAN bemutatjuk azokat,- ezek mind-mind olyan „apró” tényezők, részletek, melyek alapvetően befolyásolják a körutazás kimenetelét. Mi úgy tapasztaltuk, hogy azok számára leszünk mi az ideális választás egy Japán körutazás megszervezésére, akiknek mindez ugyanilyen fontos. Lehet, hogy éppen Ön lesz az, akinek a következő fantasztikus Baggio Japán utazás készül majd?                                       

-------------------------------------

A Japán körutazás technikai részletei:

-      11 nap / 9 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről (vagy a világ bármely városából)  

-      a Japán körutazás menetrendje: Tokió – Fuji & Hakone – Nikkó – Hiroshima – Miyajima – Kiotó – Nara   

-      szállások a Japánutazás programjában: Tokyo Station ****+, Ryokan Iwaso ****, Hotel Granvia Kyoto *****

-      reggelis ellátás a körutazás ideje alatt

-      előre leszervezett programok, privát formában

-      privát idegenvezetés angol nyelven

-      privát transzferek végig az utazás során

-------------------------------------

Mi minden fér bele egy ilyen Japán utazás programjába?

-      Sensoji templom (Asakusa Kannon Temple)

-      Ohta Ukiyoe művészeti múzeum

-      Omote Sando & Harajuku pezsgő városrészek 

-      Meiji Jingu, a Shinto (japán ősi vallása) kegyhely felfedezése

-      Shinjuku, Tokió 23 városrészének egyike

-      a Fuji, Japán szent hegye

-      ebéd az Ashi tó partján

-      kalózhajóval az Ashi tavon

-      utazás a Hakone Sky Gondolan

-      a híres fekete tojás megízlelése

-      az Owakudani-völgy misztikus, gőzölgő vidéke

-      a megszentelt Shinkyo-híd, Nikko

-      Tokugawa sógun mauzóleuma, a Toshogu szentély

-      Tamozawa császári villa

-      a Kirifuri-vízesés és környezete

-      utazás a Shinkansen fedélzetén (a híres japán szuper-expressz)

-      Miyajima szigetének felfedezése

-      a tradicionális japán teaszertartás, valamint a kimonók viselésének titkainak megismerése a Tondaya House-ban

-      Nijo kastély

-      Kinkakuji (Aranypavilon)

-      Kodaiji és Kyomizudera templom

-      Gion negyed

-      Császári palota

-      Heian Jingu

-      Gion és Pontocho gésa negyedei

-      Nara

-      a Városliget, vagy más néven Őzpark

-      Kasuga szentély

-      Todaiji templom

-------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Japán utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Japán csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Japán körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782       

-------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Japán körutazás tervezésénél:

-     utazás fix időszakban a szabadság miatt

-     budapesti

-     az utazás időtartama igazodjon az igényekhez

-     privát utazás, NE csoportos

-     a lehető legtöbb látnivaló beiktatása, normális menetrend mellett

-     minőségi hotelek, szolgáltatások a körutazás alatt

-     reggelis ellátás az utazás során

 

Baggio extrák a Japán utazás során:

-      VIP üdvözlés

-      japán étel- túra Tokióban

-      tradicionális japán teaszertartás

-      a japán kimonó divat történelmének megismerése

-      japán sushi iskola Kiotóban

-      a gésák művészete – privát vacsora Kiotóban

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Japán körutazás alatt:

-      szumo mérkőzés Tokióban

-      főzőiskola Tokióban

-      Tokió kerékpárral

-      Kagurazaka megismerése gyalogosan (Tokió)

-      Ninja iskola Tokióban

-      japán művészetek, kultúra túra: aikido, kalligráfia, manga és szaké lepárló

-      Kiotó kerékpárral

-      kalligráfia, és origami órák Kiotóban

-      Arashiyama & Sagano reggeli gyalogtúra

-------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Japán utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Japán utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti körutazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Japán isszámtalan lehetőséget kínál az odautazók számára, mind programokban, mind szállások terén, éppen ezért fontos a személyes konzultáció egy ilyen utazás összeállításánál is, hiszen ennek segítségével biztosan olyan lesz a Japán körutazás minden részlete, amilyennek megálmodták.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden körutazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabunk minden részletet. 

------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Japán körutazás az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Japán körutazás minden esetbenVilágutazóink egyedi igényei alapján készült. Amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy egy személyre szabott programot össze tudunk állítani az Önök részére is. Fontos kiemelnünk, hogy ennektervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Japán körutazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

-------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Japán utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Japán csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Japán körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.