Privát Kína Utazás

 

 

Kina Zaszlo

Privát Kína Körutazás

 

Mik voltak az alábbi Kína utazás összeállításánál a legfontosabb szempontok?

Az alábbi Privát Kína Körutazás tervezésénél szinte az összes tipikus kérés felmerült, ami miatt Világutazóink általában hozzánk fordulnak egy körutazás megtervezésénél. A piacon szétnézve Világutazóink azt tapasztalták, hogy szinte mindenhol nagyon hasonló, vagy azonos Kína Körutazás elérhető a kínálatban, és egyik körutazás indulási időpontja sem volt megfelelő számukra, mivel a szabadság ideje behatárolt volt. Ráadásul nem is volt egyszerre túl sok szabadidő, így az utazás indulását gyakorlatilag napra pontosan Világutazóinkhoz igazítottuk, természetesen ez semmilyen problémát nem jelent, amikor valaki a Private Travel szakértőjével tervezteti meg egy Kína körutazás programját. Világutazóink arra is hamar rájöttek, hogy gyakorlatilag az összes, interneten hirdetett Kína körutazás csoportos opciót kínál, 20-25 fős létszámmal, márpedig számunkra az egyik legfontosabb szempont az utazás összeállításánál éppen az volt, hogy a csoportokat elkerüljék. Nem is csoda, hiszen korábban már megtapasztalták egy csoportos körutazás előnyeit egy másik úticélon, így érthető is, hogy ennyire tiltakoztak ez ellen. Ezt mi nagyon is megértjük, hiszen Világutazóink visszajelzéseiből egyértelműen kiderül számunkra, hogy az általunk szervezett körutazások legnagyobb előnye a privát program, ahol minden hozzájuk igazodik, nem kell rohanni, az utazás programja rugalmas hozzájuk csiszolható.

Egy privát körutazás másik legnépszerűbb előnye (Világutazóink szerint) a privát idegenvezető, akinek segítségével az utazás során olyan helyekre is eljutnak, amikről más nem is hallott, olyan kalandokban, élményekben is részük lehet, melyekre egy csoportos körutazás során nem biztos, hogy lehetőségük lenne. A konzultáció során az is kiderült, hogy Világutazóink számára további fontos tényező volt, hogy a körutazás programja hozzájuk igazodjon. Olyan helyek, kalandok, élmények, látnivalók legyenek a Kína utazás programjába, amiket ők szeretnének, hiszen az sem tetszett nekik, hogy az interneten talált körutazások programjába nem volt beleszólásuk, és némelyikben voltak olyan látnivalók, melyeket ők lehet, hogy kihagytak volna. Ez is az általunk készített privát körutazások további óriási előnye, hiszen így garantáltan az lesz benne egy Kína utazás programjában is, amit Világutazóink szeretnének: sem több, sem kevesebb.

Fontos szempont volt a Kína utazás tervezésénél, hogy autentikus élményekben legyen Világutazóinknak részük, hogy a színfalak mögötti életbe is bepillantást nyerhessenek, ne csak Kína turista-arcát fedezhessék fel. Szerettek volna minél több gasztronómiai kalandban részesülni, kipróbálni Kína ízeit az utcai, piaci standoktól kezdve a tradicionális éttermeken át egészen a fine dining élményeket kínáló helyekig. Amikor a körutazás során privát, helyi idegenvezető kíséri Világutazóinkat, az ilyen jellegű kérések garantáltan mindig, maradéktalanul teljesülnek.

Éppen az ilyen „apró” részletekben rejlik az ördög itt is, éppen ezeknek a finomságoknak köszönhetően válik egy „minden rendben volt” Kína utazás egyszerre életük Nagy Kalandjává!   

----------------------------------------------------------        

A Kína utazás technikai részletei:

-      12 nap / 10 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről, vagy a világ bármely városából  

-      a Kína körutazás menetrendje: Beijing – Xian – Guilin – Yangshuo - Shanghai

-      szállások a Kína utazás programjában: Raffles Beijing *****, Tang Dynasty Art Garden ***** Xian, Sheraton Guilin *****, Farimont Peace *****   

-      reggelis ellátás a körutazás során, hogy az ebédeket, vacsorákat helyi éttermekben élvezhessék

-      előre leszervezett programok, privát formában, megfelelő mennyiségű szabad programmal a körutazás összes állomásán  

-      idegenvezetés angol nyelven

-      privát transzferek végig a Kína utazás során

----------------------------------------------------------

Mi minden fér bele egy Privát Kína Körutazás programba?

-      Jingshan Park Beijing

-      Tiananmen Square Beijing

-      Tiltott Város Beijing

-      Császári Palota Beijing

-      Mennyország Temploma Beijing

-      Nyűári Palota, Beijing

-      a Kínai Nagy Fal

-      Ming Sírok, a Szent Út felfedezése

-      a Szellemek útja

-      utazás hálókocsis vonattal Beijing – Xian között

-      az Agyaghadsereg

-      Nagy Vadlúd Pagoda

-      Xian nevezetességei

-      Nádsíp barlang, Guilin

-      Fubo hegy

-      hajózás Yangshouoba

-      a Li (Lishui) folyó fantasztikus vidéke

-      Shanghai nevezetességei: Yu kert, Jade Buddha Templom, Shanghai Bund, Nanjing Road, Xintiandi

-      Tongli, a viziváros

-      Suzhou nevezetességei: Pingjiang Road, Lingering kert többe között

----------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott KínaUtazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kína csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Kína Körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782       

----------------------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Kína Körutazás tervezésénél:

-     a körutazás igazítása a szabadsághoz

-     budapesti indulás

-     privát utazás, NE csoportos

-     a lehető legtöbb látnivaló beiktatása, normális menetrend mellett

-     első osztályú hotelek a körutazás során

-     olyan hotel is legyen, melynek stílusában a tradicionális kínai elemek megjelennek

-     reggelis ellátás az utazás során

-     Kína ízeinek felfedezése minden lehetséges formában (utcai bódé, tradicionális étterem, fine dining)

-     különleges nem megszokott kalandok is legyenek a körutazás programjában

-     extrém dolgok ne legyenek, kényelmes programok

 

Baggio extrák a Privát Kína Utazás során:

-     VIP üdvözlés, gyorsított beléptetés az országba

-      Bejing izgalmas negyedében riksával

-      főzőiskola Beijingben

-      Beijing street food túra az utca ízeinek megismerésére

-      gyalogos gourmet túra Xian városában

-      tea ceremónia

-      találkozás a kínai óriáspandával

-      Shanghai rejtett arca

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Kína Körutazás alatt:

-      kerékpárral Beijing városában

-      tradicionális kínai show műsor

-      panda garden Beijing városában

-      Beijing extra: piaclátogatás, tradicionális kung fu show, és a híres pekingi kacsa megízlelése

-      tradicionális kínai akrobata show

-      igazi kínai talpmasszázs

-      Beijing Opera Night Show

-      Luoyang felfedezése (Xian)

-      Tang Dynasty Show (Xian)

-      Yao Mountain és teaültetvények (Guilin)

-      Longsheng Culture & Longji rizsteraszai (Guilin)

-      kajakkal a Li folyón

-      hegymászás Yangshuo szikláin

-      kerékpár túrák Yangshuo csodás vidékén

-      a buddhista Shanghai felfedezése

----------------------------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Kína Utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Kína utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti körutazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Kína számtalan lehetőséget kínál az odautazók számára, mind programokban, mind szállások terén, éppen ezért fontos a személyes konzultáció egy ilyen utazás összeállításánál is, hiszen ennek segítségével biztosan olyan lesz a Kína körutazás minden részlete, amilyennek megálmodták.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos körutazás helyett itt Önökre szabunk minden részletet. 

----------------------------------------------------------

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Privát Kína Körutazás az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Kína körutazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy egy személyre szabott programot össze tudunk állítani az Önök részére is. Fontos kiemelnünk, hogy ennektervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Kína körutazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

----------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott KínaUtazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kína csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Kína Körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782