Szingapúr - Kuala Lumpur - Langkawi utazás

 

 

Malajzia Zaszlo Singapore Zaszlo

Kuala Lumpur – Szingapúr – Langkawi utazás

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok a Malajzia & Szingapúr utazás összeállításánál?

Az alábbi utazás megtervezésénél az első ötlete Világutazóinknak egy sima Malajzia utazás volt, ott szerettek volna nagyvárosi élményeket, valamint tengerparti pihenést Malajzia egyik ki szigetén. Személyes élményeink elmesélése után került bele az utazás programjába Szingapúr, mely ideális választásnak bizonyult. Ügyfeleink ugyanis az utazás során olyan nagyvárosba szerettek volna ellátogatni, ahol pezseg az élet nappal, és éjszaka is, ahol vannak izgalmas látnivalók, modern, nagyvilági hely, ahol mindig történik valami. Szingapúr inkább ilyen város, mint Kuala Lumpur, viszont mivel ez utóbbiba mindenképp el szerettek volna látogatni Világutazóink az utazás során, így végül a nagyvárosra szánt időt megosztottuk Kuala Lumpur, és Szingapúr között. Maradjunk annyiba, hogy bőven volt mit kipihenni e 2 város után a tengerparton Langkawi szigetén!

Langkawi szigetére első körben az időjárás miatt esett a választás, eredetileg Tioman szigetére készültek Világutazóink. Mivel az utazás dátuma fix volt, világutazóink csak egy bizonyos időben tudtak elutazni, így az utazás programjának kialakításánál ez bizony fontos szempont volt: Malajzia keleti részén ugyanis a kért időben épp monszunra lehetett számítani, ezért inkább a nyugati részre szavaztak. Azt mondták, ha ez az utazás jól sikerül, és megtetszik nekik Malajzia, akkor úgyis visszamennek Tioman szigetére egy következő utazás alkalmával. Nos, a visszajelzésekből úgy tűnik, erre előbb-utóbb sor kerül…

Mivel több család, barát utazott együtt a Kuala Lumpur – Szingapúr – Langkawi programra, így fontos volt a privát szerviz Világutazóinknak, a transzfereknél, és az utazás programjainál. Mivel kifejezetten azt kérték, hogy mindkettő nagyvárosnál tegyünk bele sok izgalmas dolgot az utazás programjába, így nem „kíméltük őket”: egy kifejezetten tartalmas 7 nappal kezdték az utazás programját, amit aztán egy 8 napos tengerparti pihenéssel folytattak.

Kuala Lumpur, Szingapúr hoteljeinél a fő szempont az volt, hogy a városközpontban legyenek, és európai színvonalú ötcsillagos hotelek legyenek. Langakwi szigetén a minőségen felül az volt még a fő szempont, hogy természetes környezetben legyen a szálloda, távol a világ zajától, és széleskörű szolgáltatásokkal rendelkezzen: amolyan igazi nyaralós hotel kerestek az utazás végére Világutazóink. Az Andaman Langkawi, és a The Datai között végül is az döntött, hogy a Data rendelkezik különálló beach villa szobatípussal, míg az Andaman az nem. A hotel kiváló választásnak bizonyult az utazás végére, méltó lezárása volt ez egész Kuala Lumpur, Szingapúr, Langkawiutazás csodás programjának.       

----------------------------------------------            

A Kuala Lumpur – Szingapúr – Langkawi utazás technikai részletei:

-      15 nap / 13 éjszakás utazás

-      utazás budapesti indulással, az Air France járataival

-      az utazás útvonala: Kuala Lumpur 3 éj – Szingapúr 3 éj – Langkawi 7 éj   

-      Hotelek az utazás során: The Fullerton Singapore *****, Mandarin Oriental Kuala Lumpur *****, The Datai ***** Langkawi

-      privát kisbuszos transzfer a körutazás ideje alatt a csoportnak

-      kizárólagosan hozzájuk rendelt, helyi idegenvezető angol nyelven

-      privát programok az egész Kuala Lumpur – Szingapúr - Langkawi utazás idejére

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele a Malajzia & Szingapúr utazás programjába?

-      KL Tower kilátó + egy esti vacsora a csúcson, 400 m magasan

-      Petronas tornyok Kuala Lumpur

-      KL Orchid Garden, Butterfly Park & Bird Park

-      Batu Caves barlang

-      a gyár, ahol a Petronas tornyok elemeit gyártották (Royal Selangor)

-      KL esőerdő, és kanopy ride kalandok

-      Night Zoo Szingapúr

-      főzőiskola

-      a Singapore Sling koktél megkóstolása a világhírű Raffles hotelben

-      Universal Stusios Sentosa

-      további kalandok Sentosa szigetén (Underwater World, Delfinárium stb.)

-      Pulau Ubin kajakkal

-      Malacca túra     

-      krokodilfarm   

-------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Malajzia utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kuala Lumpur, Szingapúr, Langkawi csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Malajzia utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

-------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Malajzia & Szingapúr utazás tervezésénél:

-      utazás fix időpontban

-      max. 15 napos utazás

-     első osztályú, európai szintű ötcsillagos hotelek

-     tengerparti szállás érintetlen, nyugodt környezetben

-     színes túrák a 2 nagyvárosban, és környékén

-     privát programok angol nyelvű idegenvezetéssel

-     Petronas tornyokba felmenni a kilátóba

-     öko-túrák kerüljenek az utazás programjába

-      főzőiskola a helyi ételek megismerésére  

 

Baggio extrák a Malajzia & Szingapúr utazás során:

-     vacsora 400 m magasan a KL Towerben

-     éjszakai szafari vacsorával egybekötve

-     Pulau Ubin kajakkal

-     kanopy ride esőerdőben

-     krokodilfarm megtekintése

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Malajzia & Szingapúr utazás alatt:

-      szomszédolás Malajzia különböző szigeten Kuala Lumpur, Szingapúr környékén (Bintan, Tioman, Pangkor stb.)

-      privát Malacca túra

-      úszás delfinekkel Sentosa szigetén

-      fine dining élmények

-      lóverseny a Turf Klubban Szingapúr városában

-      Chinatown walking tour

-      River Safari Experiences

ÉS MÉG SOKAN MÁSOK…

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Malajzia & Szingapúr utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Malajzia utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Kuala Lumpur – Szingapúr - Langkawi utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Malajzia utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Volt ez az utazás már hosszabb, és rövidebb is, belekerültek Malajzia más részei, volt más sorrend is. Volt, amikor előtte vagy utána megálltak Világutazóink egy-egy másik világvárosban, de kötötték össze Malajzia csodáit pl. Indonézia látnivalóival is (Jáva, Bali stb.).  

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk az utazás minden részleteit.     

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Malajzia  - Szingapúr utazás az Ön álma is?

Kérem, vegye figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Malajzia utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önnek a fenti Kuala Lumpur – Szingapúr - Langkawi utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önnek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önre szabott Malajzia utazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önnek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Malajzia utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Ön számára is, hogy egy „minden rendben volt” Malajzia utazás helyett élete nagy kalandjában legyen része.

-------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Malajzia utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Kuala Lumpur, Szingapúr, Langkawi csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Malajzia utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782