Thaiföld utazás: Bangkok - Phuket

 

 

 

 

 

Thaifold Zaszlo

Bangkok + Phuket utazás

 

Mik voltak az alábbi Thaiföld utazás összeállításánál a legfontosabb szempontok?

Thaiföld mindig is a legnépszerűbb úticélok közé tartozott télvíz idején, számos Világutazónknak készítettünk útitervet az országba, melyek között volt rövidebb, egyhetes utazás, de előfordult többhetes, és egyhónapos „haditerv” is. Tény, hogy Thaiföld, és Ázsia e térsége, nagyon hálás desztináció, hiszen szebbnél-szebb helyek, számtalan kaland, és izgalom várja az utazás szerelmeseit. Az biztos, hogy Thaiföld a mi személyes kedvenceink között is megtalálható, nem véletlen, hogy mindig nagy izgalommal tekintünk egy-egy Thaiföld utazás megszervezésére, feltéve, ha beleillik profilunkba. Mivel az alábbi Bangkok + Phuket utazás is számtalan verzióban készült már, így elsősorban azokat a részleteket szeretnénk kiemelni az esettanulmányban, melyek közösek voltak minden Világutazónkban, akik a térségbe látogattak velünk.

Thaiföld a legnépszerűbb úticélok egyike, több charterjárat, csoport is indul oda a téli szezonban Magyarországról, egy-egy ilyen csoportos utazás kiváló megoldást kínálnak azok számára, akik a csoportos utazásokat részesítik előnyben a magyar idegenvezető miatt például, vagy a döntésnél nagyobb hangsúlyt kap az ár. Megfigyeltük, hogy Világutazóink viszont elsősorban épp a csoportokat szeretnék elkerülni, a tömeget, a zsúfolt programokat, és privát utazás keretében szeretnék felfedezni Thaiföld szépségeit, hogy az utazás igazi élmény legyen.

Több Világutazó kötött ki nálunk azért is, mert a máshol elérhető indulási időpontok nem estek egybe azzal, amit ő szeretett volna: mivel nálunk napra pontosan meghatározhatja az utazás napját, és annyi napot tölthet el Thaiföld egyes helyein, amennyit Ön szeretne, így ez is legnépszerűbb érvek között szokott lenni. Mert ha az utazás időpontja egybe is esik néha napra pontosan azzal, amit Világutazónk szeretne, az utazás programjába már a legtöbb helyen nincs beleszólása: Ön egy kész Thaiföld utazásra fizethet be, megvehet egy programot, amit aztán csoportos fakultatív kirándulásokkal egészíthet ki. A Private Travel szolgáltatás viszont lehetővé teszi, hogy a Thaiföld utazás programja mindenben az Önök elvárásaihoz igazodjon, a legapróbb részletekig: légitársaság, útvonal, routing, hotelválasztás, programok.

Apropó, programok: egy Thaiföld utazás megtervezésénél is –ügyfeleink elmondása alapján – gyakran kínálunk Világutazóinknak olyan opciókat, melyek máshol nem találhatóak meg. Ez egyrészt abból ered, hogy többször bejártuk Thaiföld legjobb helyeit, és mi magunk is szenvedélyes utazók vagyunk, imádjuk az olyan helyeket is bejárni, melyekről az átlagos turista nem is hallott, mindezt úgy tudjuk kivitelezni, hogy irodánk nem mások útjait közvetíti, hanem Thaiföld legjobb helyi partnereivel működik együtt. Nálunk egy Thaiföld utazás is úgy készül, mintha saját magunknak szerveznénk (Világutazóink szerint ez meg is látszik munkánkon).

Világutazóink elmondása alapján a charteres irodák kínálata a választható hotelek terén is gyakran egysíkú, nagyban hasonlít a kínálat, és sokszor csak a turistásabb részekre lehet foglalni. Nálunk nincsen katalógus, amiből választhat, nincsen korlátolt kínálat, mi először is meghallgatjuk Önt, hogy Önnek milyen a tökéletes hotel, majd pontosan az annak megfelelő megoldással állítjuk össze a Thaiföld utazás programját. Nem döntünk Ön helyett, nem akarunk eladni Önnek semmit, amiről mi azt gondoljuk, hogy jó lesz az Önnek.

Az alábbi Bangkok - Phuket utazás is pont így készült minden esetben, akár 10 nap alatt járták ezt be Világutazóink, akár 20 nap alatt. Világutazóink Bangkok városában általában 3-6 éjszakát szoktak tölteni, attól függően, hogy mennyi látnivalót szeretnének a programba tenni, és Bangkok városától mennyire szeretnének elbarangolni. A lehetőségeket az alábbi Thaiföld utazás leírásában látni fogja Ön is. Phuket szigete azért is kiváló választás, mert gyakorlatilag minden megtalálható ott, és környékén, amiért érdemes az országba utazni: ez Thaiföld esszenciája. :) Csodaszép sziget, esőerdőkkel, szebbnél-szebb partszakaszokkal, nyüzsgő, és csendes részekkel egyaránt, intenzív éjszakai élettel, színvonalas hotelek, tartalmas kirándulási lehetőségek, fantasztikus búvárhelyek, izgalmas természetei csodák Phuket szigetén, és környékén egyaránt.

Legyen akár 1 hetük, vagy egy hónapjuk Thaiföld felfedezésére, biztosíthatjuk, hogy a nagyobb problémát az fogja majd okozni, hogy mit hagyjunk ki az utazás programjából!  

-------------------------------------           

A Thaiföld utazás technikai részletei:

-      13 nap / 12 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről, Bécsből, vagy a világ bármely városából  

-      szállások a Thaiföld utazás programjában: Banyan Tree Bangkok ***** / The Surin Phuket *****

-      reggelis ellátás

-      előre leszervezett programok, privát-, és kiscsoportos formában

-      idegenvezetés angol nyelven

-      privát transzferek végig az utazás során

-------------------------------------

Mi minden fér bele egy Bangkok + Phuket utazás programba?

-      Bangkok csatornái, a „klongok” felfedezése

-      a Királyi palota Bangkokban

-      Bangkok templomai

-      hajózás a Chao Phraya folyón

-      Úszópiac (Damnoen Saduak)

-      gasztro-kalandok Bangkok városában

-      rafting kalandok

-      híd a Kwai-folyón

-      Khao Yai Nemzeti Park

-      tuk-tuk kalandok Bangkok városában

-      Phuket legszebb helyei

-      Phi Phi sziget felfedező túra

-      James Bond szigetének felfedezése

-      utazás elefántháton Phuket esőerdeiben

-      főzőiskola Phuket szigetén

-      Khai Nok & Khai Nu szigetek felfedezése

-      Racha & Coral Island

-      bambusz rafting Phuket legszebb helyein

-      Similan Islands felfedező túra

-      a The Spirit of Phang Nga fedélzetén

-------------------------------------           

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Thaiföldutazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Bangkok, és Phuket csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Thaiföld utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782  

-------------------------------------                 

Világutazóink egyedi igényei a Thaiföld utazás tervezésénél:

-     fix időszak a szabadság miatt, a program igazítása az üzleti élethez

-     budapesti/bécsi indulás

-     az utazás időtartama igazodjon az igényekhez

-     privát utazás, NE csoportos

-     a lehető legtöbb látnivaló beiktatása, normális menetrend mellett

-     első osztályú hotelek Bangkokban, és Phuket szigetén is

-     reggelis ellátással

-     Phuket szigetén egy nyugodt, érintetlen partszakasz

-     Phi Phi és James Bond szigetek a programban

-     privát transzferek mindenhol

 

Baggio extrák a Thaiföld utazás során:

-     VIP üdvözlés, gyorsított beléptetés az országba

-     búvárórák profiktól

-     utazás tradicionális thai hajón

-      thai főzőiskola

-      romantikus vitorlástúra Phang Nga szigetéhez

-      kenuval a James Bond sziget körül

-      éjszakai piac Bangkokban

-      rafting kalandok

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Bangkok & Phuket utazás alatt:

-      főzőiskola Bangkokban

-      autentikus thai boksz meccs

-------------------------------------             

Variációk egy témára – néhány további hasonló Thaiföld utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Thaiföld utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Thaiföld számtalan lehetőséget kínál az odautazók számára, mind programokban, mind szállások terén, éppen ezért fontos a személyes konzultáció egy ilyen utazás összeállításánál is, hiszen ennek segítségével biztosan olyan lesz a Thaiföld utazás minden részlete, amilyennek megálmodták.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabunk minden részletet. 

-------------------------------------             

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Bangkok, Phuket utazás az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Thaiföld utazás minden esetben Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy egy személyre szabott programot össze tudunk állítani az Önök részére is. Fontos kiemelnünk, hogy ennektervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Thaiföld utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

-------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Thaiföldutazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Bangkok, és Phuket csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Thaiföld utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782