Nepál - Tibet privát körutazás

 

 

 

Nepal Zaszlo Tibet Zaszlo

Nepál + Tibet privát utazás

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Nepál & Tibet utazás összeállításánál?

Az alábbi Nepál + Tibet utazás részleteit egyszerre mutatjuk be egy másik, Nepál + Bhután utazás programjával. Ennek több oka is van. Először is, a leggyakrabban az fordul elő, hogy amikor egy Világutazónak Nepál utazás szerepel terveiben, akkor nem egyedül ezt az országot szeretné felfedezni, hanem Nepál csodáit össze szeretné kötni valamelyik környező úticéllal: ilyen India, Tibet, Bhután, hogy csak a három legnépszerűbbet említsük meg. Az India – Nepál utazás részleteiről ide kattintva olvashat többet, ez az elmúlt évek során kétségtelenül az egyik legnépszerűbb utazás volt, amit szerveztünk. Aki India csodáit már megtapasztalta, vagy egyszerűen csak egy még egy kicsit misztikusabb országra vágyik Nepál mellé, mint India, az gyakran hezitál Bhután, és Tibet között, és kér egy programtervezetet mindkettő verzióra. Mi ezt megértjük, és szívesen állunk Világutazóink rendelkezésére, hiszen tudjuk, egyáltalán nem egyszerű Bhután, és Tibet között választani.

Amennyiben nem célirányosan keresi valaki e két ország valamelyikét, pl. az Everest alaptábora  (Nepál), vagy a Tigrisfészek kolostor (Bhután) az, aminek mindenképp benne kell lenni az utazás programjába, úgy gyakran még a program elkészítése után is nehéz a választás. Mi a magunk módján megadunk a döntéshez minden információt –ha jól ismerjük Világutazónkat, akkor még akár segítünk is a döntésben-, bár azt hozzá kell, a jó hír az, hogy akár Tibet, akár Bhután lesz a befutó, rossz döntés egyszerűen nem születhet.

Egy ilyen privát körutazás is elsősorban azoknak tökéletes választás, akik csoportok nélkül szeretnék felfedezni e két ország legszebb látnivalóit. Mindkettő utazás összeállításánál ez volt az egyik legfontosabb szempont, míg a másik az, hogy a rendelkezésére álló időbe Bhután, és Tibet látnivalói közül is a legszebbek beleférjenek. Amennyi csak lehet. További fontos szempont volt Világutazóink számára, hogy a transzfereket privát autóval oldjuk meg, angolul beszélő sofőrrel, hogy az egyes közbeeső látnivalóknál is meg tudjanak állni, illetve, hogy eleve legyenek ilyen közbeeső spontán megállók az utazás programjában, amiket egy helyi sofőr biztosan ismerni fog. Mindezek a paraméterek egy csoportos utazás programját biztosan nem jellemzik.

A hotelek kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy európai színvonalnak megfelelő erős négy-, ötcsillagos megoldásokat tegyünk a körutazás programjába, hiszen Világutazóink nem szerették volna, ha egy rosszul választott hotel tönkreteszi egy-egy nap végi pihenésüket.

Külön kérés volt mind a Bhután, Nepál, mind a Tibet résznél, hogy olyan programokat is iktassunk be a spontán megállókon kívül, amik még közelebb hozzák az országot Világutazóinkhoz, ahol tudnak helyi emberekkel érintkezni, ahol a kultúrát, történelmet, helyi szokásokat testközelből tapasztalhatják meg. Mivel mindegyik országban helyi idegenvezető kíséri Világutazóinkat az utazás során, ez a kérés soha nem okoz gondot, amennyire lehet, a színfalak mögötti életet is igyekszünk mindig megmutatni egy-egy utazás során, ez nálunk az alap. Hogy miért? Mert mi magunk is mindig ily módon fedezzük fel az egyes országok szépségeit, mi magunk is ugyanúgy utazunk, ahogy Világutazóink részére összeállítjuk egy-egy utazás programját. Egybehangzó vélemények alapján ez bizony meg is látszik a munkánkon…

---------------------------------

Az Nepál - Tibet utazás technikai részletei:

-      14 nap / 12 éjszakás körutazás

-      utazás budapesti, vagy egyéb indulással, általában egy európai átszállással  

-      a Nepál - Tibet utazás útvonala: Katmandu – Pokhara – Chitwan – Katmandu – Lhasa – Gyantse – Shigatse – Old Tingri – Zhangmu – Kodari - Katmandu

-      hotelek Nepál: Hotel Manaslu **** Katmandu, Hotel Jungle Safari Lodge ****+ Chitwan, Hotel Landmark ****+ Pokhara  

-      hotelek Tibet: Dhod Gu Hotel **** Lahasa, Gyantse Hotel *** Gyantse, Hotel Shigatse *** Shigatse, Snow Leopard *** Old Tingri

-      privát transzferek a körutazás ideje alatt a csoportnak

-      kizárólagosan hozzájuk rendelt, helyi idegenvezető angol nyelven

-      privát programok az egész Nepál - Tibet utazás idejére

--------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe az Nepál - Tibet utazás programjába?

-      Kathmandu Valley nevezetességei

-      Katmandu és környéke látnivalóinak felfedezése

-      kulturális est Katmanduban

-      kora reggeli repülés a Himalaya felett

-      riksával Katmandu városában

-      Lhasa csodái: Potala Palota, Sera Kolostor, Jokhang Templom stb.

-      Gyantse látnivalói

-      Shigatse

-      Old Tingri

-      Zhangmu

-      Kodari

-      Bhaktapur (Nepál)

-      Chitwan – dzsungel szafari elefánt háton, tigris-les, madár-les stb.

-      Pokhara – a város, és környékének szépségei

-      csónakázás a Fewa Lake tavon

-      Sarangkot lélegzetelállító panorámája 

--------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Nepál - Tibet utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Nepál, Tibet csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.     

---------------------------------  

Világutazóink egyedi igényei a Nepál & Tibet utazás tervezésénél:

-      fix indulási nap

-      a körutazás igazítása a szabadsághoz

-      aktív részvétel a program összeállításában

-     Nepál, és a Tibet rész hosszúsága is igazodjon az igényekhez

-     hotelek kiválasztása Világutazóink igényei alapján

-      angol nyelvű idegnevezetés az utazás alatt

-      privát transzferek mindenhol

-      spontán megállók beiktatása az utazás programjába

-      privát programok, idegenvezetés az utazás teljes idejére

-      az igazi hétköznapi élet megismerése Nepál, Bhután egyes részein

 

Baggio extrák a Nepál & Tibet utazás során:

-      VIP üdvözlés

-     különleges kulturális este Katmanduban

-     riksával Katmanduban

-     dzsungel kalandok Chitwanban

-     tigris-les

-     utazás elefántháton

-     csónakázás a Fewa Lake tavon

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Nepál & Tibet utazás alatt:

-      Himalaya túra Nepálban

-      gyalogtúrák Nepál, és Tibet legszebb részein

-      siklóernyővel a Himalaya vonulatai között (Pokhara)

-      túrák a csodás Shivapuri Nemzeti Parkban (Nepál)

ÉS MÉG SOKAN MÁSOK…

--------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Nepál, Tibet utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Nepál - Tibet körutazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így a körutazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Számos egyéb verzióban készült már utazás Nepál, és Tibet csodáinak felfedezésére is, melyet kivétel nélkül Világutazóink egyéni igényei alapján állítottunk össze.   

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a körutazás minden részleteit. 

--------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Nepál + Tibet körutazás az Ön álma is?

Kérem, vegye figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Nepál - Tibet körutazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önnek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önnek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önre szabott Nepál + Tibet utazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önnek a körutazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Ön számára is, hogy egy „minden rendben volt” Nepál - Tibet körutazás helyett élete nagy kalandjában legyen része.

--------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Nepál - Tibet utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Nepál, Tibet csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.