Ausztrália utazás + Nagy korallzátony búvárkodás

 

 

 

 

Ausztralia Zaszlo

Nagy-korallzátony búvárkodás + Ausztrália körutazás

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az Ausztrália utazás összeállításánál?

Az alábbi Ausztrália utazás egy olyan búvárcsapatnak készült, amelynek nagy álma volt, hogy eljussanak a kontinensre. Több év előkészület előzte meg az Ausztrália utazás megtervezését, a 100 + 1% tökéletesség itt alapkövetelmény volt (mint egyébként minden Baggio utazásnál).

Az egész Ausztrália utazás legfontosabb sarokpontja volt a Nagy-korallzátony búvárkodás volt, így az utazás menetrendjét ehhez igazítottuk. Cél volt, hogy ne az ausztrál perzselő nyárra essen az utazás, így az ottani tavaszt választottuk, október végét, november elejét. Szempont volt, hogy a Nagy-korallzátony búvárkodás az Ausztrália utazás kb. egyharmadát tegye ki, továbbá az, hogy a búvárkodás egy színvonalas búvárhajó segítségével valósulhasson meg. További szempont volt a búvárkodás előkészítésénél, hogy a csoport nem búvár tagjai is találjanak elfoglaltságot maguknak a hajón, másrészt, hogy a Nagy-korallzátony számukra is érdekes részei szerepeljenek a búvárkodás programjába. A búvárkodás az utazás elejére kellett, hogy essen, így az egész Ausztrália utazás programját ehhez a paraméterhez igazítottuk.

Az Ausztrália utazás további fontos szempontja volt, hogy a körutazás többi része privát utazás legyen, a csoportnak ne kelljen alkalmazkodni másokhoz, hiszen a maximumot szerették volna kihozni Világutazóink az Ausztrália utazás minden pillanatából. További fontos szempont volt az Ausztrália utazás megtervezésénél, hogy a körutazás programjában szerepjen sivatag, tengerpart, nagyváros, és izgalmas kalandok is, azaz lehetőség szerint a lehető legtartalmasabb, legszínesebb programra vágytak Világutazóink. A legjobb időkihasználás mellett az Ausztrália utazás tempója is fontos volt a tervezésnél, hogy normális ütemben, a megfelelő szabadidő mellett tudják felfedezni Világutazóink Ausztrália csodáit.

Az utazás programjainak összeválogatásánál még az is fontos szempont volt, hogy a tinédzser korútól az idősebbig minden Világutazó találjon benne izgalmakat. Az Ausztrália utazás megtervezésénél további sarokpont volt a megfelelő hotelek kiválasztása is, hiszen egyrészt központ-közeli hoteleket kellett kiválasztani, melyek 4-5 csillagos színvonalat garantáltak, másrészt olyanokat, melyek széleskörű szolgáltatásokat biztosítottak (medence, SPA részleg stb.) Világutazóinknak, hogy az Ausztrália körutazás „holtidőit” is élvezhessék.         

---------------------------------------------- 

Az Ausztrália utazás technikai részletei:

-      16 nap / 12 éjszakás körutazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      az Ausztrália utazás útvonala: Cairns – Ayers Rock – Alice Springs – Sydney  

-      Hotelek: 4 éjszaka búvárkodás Spirit of Freedom fedélzetén, 3 éjszaka Cairns Mercure Cairns Harbourside ****, 1 éjszaka Desert Gardens Hotel **** Ayers Rock, 1 éjszaka Alice Springs Crowne Plaza ****, 3 éjszaka Sydney The Grace Hotel ****

-      privát kisbuszos transzfer a körutazás ideje alatt a csoportnak

-      kizárólagosan hozzájuk rendelt, helyi idegenvezető angol nyelven

-      privát programok az egész Ausztrália utazás idejére

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele az Ausztrália utazás programjába?

-      4 éjszaka Nagy-korallzátony búvárkodás

-      Kuranda all inclusive, full day program

-      Daintree + Cape Tribulation

-      Kata Tjutas (The Olgas) a sivatagban

-      Naplemente Uluru túra

-      Sounds of Silence vacsora

-      Uluru napfelkelte, túra egy aboriginal guide segítségével

-      városnéző túra Alice Springs

-      Sydney városnéző túra

-      Bridge Climb at night

-      Blue Mountains egész napos túra

-      Hunter Valley   

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Ausztrália utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Ausztrália csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az Ausztrália körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782  

------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei az Ausztrália utazás tervezésénél:

-      fix indulási nap

-      a körutazás igazítása a szabadsághoz

-      Nagy-korallzátony búvárkodás igényes hajóval

-      búvárkodás – tengerpart – sivatag - nagyváros kombó

-      privát idegenvezető, privát transzferek, privát kirándulások az egész Ausztrália utazás idejére

-      aboriginal túra az Ayers Rocknál

-      színes programok, a lehető legjobb időkihasználás az utazás alatt

-      olyan látnivalók az Ausztrália utazás során, amelyek több korosztály számára is érdekesek

-      a kiváló ausztrál borok megkóstolása

-      olyan kalandok legyenek az utazás programjában, melyek csapatépítő jellegűek, hiszen egy gyakorlott búvárcsoport utazott   

        

Baggio extrák az Ausztrália körutazás során:

-      gyorsított bejelentkezés a hotelekbe

-      túra egy bennszülött, aboriginal kísérővel az Ayers Rock hegynél

-      A Harbour Bridge megmászása esti fényeknél

-      pezsgős vacsora az Ayers Rock hegynél

-      egy családi borospince meglátogatása, borkóstolás

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Ausztrália utazás alatt:

-      bungee jumping

-      lóháton a Cairns környéki esőerdőkben

-      kanope ride Queensland esőerdeiben

-      hőlégballon túra

-      krokodil kalandok

-      pillangó-lesen

-      teveháton az Ulurunál (Ayers Rock)

-      helikopterrel / hidroplánnal: Nagy-korallzátony / Ayers Rock / Sydney

-      vitorlás kalandok: Nagy-korallzátony / Cairns / Sydney

-      bálna-, delfin-les Sydney környékén

-      szörfleckék profiktól

-      cápa-merülés

-      tandemugrás Sydney fölött

-      opera / koncert / balett a híres Sydney-i operaházban

-      jet boat Sydney vizein

-      síelés és egyéb havas kalandok

ÉS MÉG SOKAN MÁSOK…

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Ausztrália utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Ausztrália körutazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Ausztrália utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így az Ausztráliakörutazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Volt ez az utazás már hosszabb és rövidebb is, belekerültek Ausztrália más részei, volt más sorrend is. Volt, amikor előtte vagy utána megálltak Világutazóink egy-egy világvárosban, de kötötték össze Ausztrália csodáit Új-Zélanddal, vagy épp Tahitivel is. Számos egyéb verzióban elkészült már ez az Ausztráliautazás, ahogy az összes többi körutazás is, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a körutazás minden részleteit.  

----------------------------------------------   

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Ausztrália körutazás az Ön álma is?

Kérem, vegye figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Ausztrália körutazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önnek a fenti Ausztrália utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önnek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önre szabott Ausztrália utazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önnek az Ausztrália utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az Ausztrália körutazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Ön számára is, hogy egy „minden rendben volt” Ausztrália körutazás helyett élete nagy kalandjában legyen része. 

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Ausztrália Utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Ausztrália csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az Ausztrália körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782