Bora Bora tradicionális esküvő, aktív nászút

 

 

Francia Polinezia Zaszlo

Bora Bora esküvő, nászút (Tahiti)

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi tahiti nászút összeállításánál?

Az alábbi referencia nyaralás, pontosabban esküvő és nászút tervezet olyan párnak készült, akik a világ egyik legszebb szigetén, Bora Bora fehérhomokos partján szerettek volna összeházasodni, másrészt ennél az egyszeri és megismételhetetlen esemény tervezésénél kiemelten fontosnak tartották az esküvő, a hotel színvonalát is. Az esküvő napja egy fontos közös évfordulóra esett, így az egész utazás időpontját ehhez a dátumhoz kellett igazítani. Mivel Bora Bora a világ másik végén található, így kiemelten fontos szempont volt a jó menetrend, hogy a lehető legrövidebb idő alatt Tahiti főszigetén legyenek. Mivel időben nekiálltunk a szervezésnek, így a jó menetrenden felül még jó áron is sikerült a jegyeket befoglalni, ami egy korábbi esethez képest 400.000 Ft/fő összeget jelentett – közel egymillió forintot Önök is el tudnának jobb dolgokra költeni ez esküvő, nászút alatt, ugye jól gondolom? Ha igen, álljanak neki időben a szervezésnek Önök is, de ne csak e miatt! Azért is fontos volt, hogy időben nekiálljunk az előkészületeknek, mivel itt kiemelten fontos volt a konkrét nap az esküvő időpontjára, márpedig a jobb Bora Bora hotelek egy nap csak egy szertartás lebonyolítását vállalják.

Fontos szempont volt az is, hogy ha más ennyit áldoz a pár egy Bora Bora esküvő megszervezésére, akkor az esküvő részleteit lehessen az igényeikhez igazítani. Tradicionális tahiti esküvő szerepelt a tervekben, ennek van egy alapstílusa, forgatókönyve természetesen, melyben a helyi hagyományok megjelennek, és ez megfelelő is volt számukra. Inkább olyan részletek finomításában kértek segítséget, mint a helyszín, díszítés és csokor színvilága, élőzene stílusa és a romantikus elemek egyénre szabása. Igen, tudom, ezek apró részleteknek tűnhetnek elsőre, és egy akármilyen utazás, egy átlagos nyaralás megszervezésénél azok is lehetnek, azonban egy esküvő tervezésénél olyan, hogy apró és kevésbé fontos részlet, nem létezik. Egyetért velem? Világutazóink éppen azért fordultak hozzánk, az egyedi utazás, esküvő szakértőjéhez, hogy egy jól sikerült esküvő helyett a tökéletesben lehessen részük!

A hotel kiválasztásnál a színvonal mellett fontos tényező volt az is, hogy milyen jellegű, stílusú tahiti esküvő szerepel „étlapjukon”, hiszen itt kifejezetten olyan esküvő szerepelt a tervekben, melyet némely fotón láttak: tudják, amikor Bora Bora egy festői partszakaszán áll egy sámán jellegű ember, mellette a pár, és környezetükben tradicionális ruhába öltözött zenészek szolgáltatják a zenét. Egy meghitt, romantikus, igazi tahiti esküvő! A korábbi tapasztalat, fotók és információk alapján a Pearl Resort ***** lett a befutó, mely tökéletes választásnak bizonyult.

Az esküvő tervezésénél az is fontos volt, hogy ne csak a szertartás legyen különleges, de az egész napot varázsoljuk azzá, ébredéstől egészen a nászéjszakáig.

A nászút során szempont volt, hogy Bora Bora szigetét és a környéket különleges program segítségével fedezhessék fel, és egy közepesen aktív nyaralás kerekedjen ki az egészből.

-------------------------------------------------------

A Bora Bora esküvő, nászút technikai részletei:

-      15 nap / 13 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről

-      Úti cél: Bora Bora, Tahiti

-      szállás: Bora Bora Pearl Resort *****

-      reggelis ellátás az utazás programjában

-      tradicionális tahiti esküvő

-      egyedi igények figyelembe vétele az esküvő tervezésénél

-      tartalmas programok Bora Bora felfedezésére

 

Mi minden fért bele a Bora Bora nászút programjába?

-      egyedi igények alapján összeállított esküvő

-      cápa-, rája etetés Bora Bora

-      4*4 szafari kalandok, Bora Bora

-      vitorlázás Bora Bora szigete körül

-      gyöngyfarm meglátogatása, Bora Bora

------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Bora Bora esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Tahiti csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Bora Bora esküvő részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782

 

Mock Up Tahiti Kemenytablas jpgÖn olvasta már a 75 oldalas Tahiti és szigetei Útikalauzt? Ha nem, akkor ide kattintva máris megszerezheti, ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Ígérem, ez az egyetlen könyv, melyre szüksége lesz egy tökéletes tahiti utazás megszervezéséhez, akár esküvő, nászút, island hopping vagy épp hajóút szerepel terveiben!

 

--------------------------------------------------------       

Világutazóink egyedi igényei a Bora Bora esküvő, nászút kapcsán:

-     utazás egy bizonyos időszakban

-     budapesti indulás

-      utazás a lehető legrövidebb menetrenddel

-      a nagy nap emlékezetessé tétele

-      egyedi igények figyelembe vétele az esküvő tervezésénél

-      olyan vízfeletti bungalow, mely a szemközti festői hegyre néz

-      izgalmas, különleges programok a nászút során

-      különleges, de NEM extrém kalandok Bora Bora szigetén

 

Baggio extrák a Bora Bora esküvő (nászút) összeállításánál:

-      tradicionális tahiti üdvözlés

-      különleges reggeli a hotelben

-      romantikus vacsora különleges környezetben

-      kényeztető élmények az esküvő napján (és a nászút alatt is)

-      cápa, rája etetés

-      Motu Tapu túra

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Bora Bora esküvő tervezésénél:

-      búvárkodás izgalmas helyeken

-      vitorlázás

-     tradicionális helyi falvak meglátogatása a nászút során

-     helikopteres túrák

-----------------------------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Bora Bora esküvő, nászút:  

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított tahiti esküvő nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen nyaralás, így ez a tahiti esküvő, nászút sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi lehetséges verzió. Belekerülhetnek a programba Tahiti másik szigetei is, megállhatnak a nászút előtt vagy után az USA-ban, és még sorolhatnánk lehetőségeiket egy tahiti esküvő, nászút kapcsán, nem véletlen, hogy a személyes konzultációnkat bevezettük. Itt megismerhetjük Önöket, igényeiket, álmaikat és vágyaikat, hogy aztán ezeket maximálisan figyelembe véve állítsuk össze javaslatainkat a Bora Bora esküvő, nászút részleteit illetően. Mindez azért olyan fontos, mert így lehet a jó választásból a tökéletes opciót kihozni, márpedig egy Bora Boraesküvő összeállításánál is az egyetlen mérce ez lehet, egyetért velem?  

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút abban hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít, hogy kompromisszumok és kész csomagok helyett itt Önökre szabjuk az esküvő és nászút minden részletét, pillanatát.  Amennyiben ez Önnek is fontos, úgy jó helyen jár!

-------------------------------------------------------------

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Bora Bora esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti tahiti esküvő, nászút Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti nyaralás, úgy hasonló programot össze tudunk állítni (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott tahiti esküvő tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a szervezésénél, másrészt így garantáljuk, hogy a tahiti esküvő, nászút minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” esküvő helyett életük nagy kalandjában legyen részük, méltó ehhez az egyszeri, és megismételhetetlen alkalomhoz!

-------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Bora Bora esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Tahiti csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Bora Bora esküvő részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782     

 

Mock Up Tahiti Kemenytablas jpgÖn olvasta már a 75 oldalas Tahiti és szigetei Útikalauzt? Ha nem, akkor ide kattintva máris megszerezheti, ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Ígérem, ez az egyetlen könyv, melyre szüksége lesz egy tökéletes tahiti utazás megszervezéséhez, akár esküvő, nászút, island hopping vagy épp hajóút szerepel terveiben!

 

-------------------------------------------------------