USA Esküvő + St. Martin, Tahiti nászút

 

Usa Zaszlo Francia Polinezia Zaszlo Franciaorszag Zaszlo

USA körutazás, Las Vegas esküvő + St. Martin, Bora Bora nászút

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi USA, St.Martin & Tahiti utazás összeállításánál?

Az alábbi esküvő, nászút az egyik kedvenc munkánk összetettsége, színessége miatt, mert kiválóan szemlélteti, hogy milyen típusú utazásokra tökéletes Private Travel szolgáltatásunk. Az már csak hab a tortán, hogy olyan Világutazóknak készült, akikkel öröm volt együttműködni, és nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki (új ügyfelek voltak).

Az esküvő, nászút megtervezésénél ismét nagyon jól jött a személyes konzultáció, hiszen egy ilyen összetett utazás megszervezésénél számos szempontot (több mint ötvenet) vizsgálunk meg, mielőtt bármit tudnánk javasolni Világutazóinknak – nem véletlen, hogy egy esküvő, nászút megtervezését is csak így vállaljuk el. Az utazás tervezésénél a súlypontokkal tisztában voltak Világutazóink, azaz hogy nagyjából hol mennyit szeretnének maradni és kb. milyen sorrendben. Tudták, hogy az USA-n belül Las Vegas esküvő az álmuk, lehetőleg egy különleges esküvő, valami igazán extra, és fix volt az esküvő napja is. Tudtuk továbbá azt is, hogy a nászút ideális helyszíne Bora Bora szigete lenne, ezenfelül azt, hogy USA mely részei érdeklik még világutazóinkat.

Mivel az esküvő, nászút összesen 6 helyszínt érintett 2 különböző országban, így az első kihívást az ideális menetrend, program összeállítása jelentette. Egy ilyen esküvő, nászút összeállításánál (is) jön jól a tapasztalat: egyrészt kolleginánk tapasztalata az ideális menetrend megalkotásában, másrészt kollégánk tapasztalata, aki számos utazás megszervezésében vett már részt a térségbe.

A személyes konzultáció során kiderült, hogy ügyfeleink a nászút, körutazás során is modernebb, nagyvilági hoteleket szeretnének, melyekben minden igényt kielégítő első osztályú szolgáltatások várják majd őket. Ez volt az egyik legfontosabb szempont, így a szállodákat nagy gondossággal válogattuk ki az egész utazás során, a visszajelzések alapján abszolút sikerrel. :) Az utazás súlyozását úgy alakítottuk ki, hogy a 6 különböző helyszínből a 2 pihenőhely a 2. és az 5. állomás legyen, így az egész körutazás, esküvő, nászút, kellemes egyensúlyban maradt.

Az utazás programjának összeállításánál fontos volt Világutazóinknak, hogy ne legyen minden paraméter előre lefixálva, a szervezettség és szabadság is megfelelő egyensúlyban maradjon az egész utazás alatt. Így kerültek bele a programba előre leszervezett programok, és olyanok is, melyeket ügyfeleink a helyszínen fixáltak le konkrét napra. Volt olyan program, melyet egyénileg jártak be a körutazás alatt, volt, amelyet privát idegenvezetővel, és volt olyan is, mely kiscsoportosan valósult meg.

A Private Travel szolgáltatásnak köszönhetően egy esküvő, nászút megszervezésénél is egy ilyen koktél összeállítása, mely teljes mértékben Világutazóink szájíze szerint készült, nem lehetetlen, sőt! Épp az ilyen igényekre született e kiváló szolgáltatás… Nem csak az esküvő napja volt fix, de az utazás idejét is behatárolták Világutazóink, így ehhez igazítottuk az egész utazás időzítését.   

----------------------------------------------       

USA körutazás, Las Vegas esküvő + St. Martin, Bora Bora nászút technikai részletei:

-      32 nap / 28 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      az utazás útvonala: Miami 7 éj – St. Martin 4 éj – San Francisco 5 éj – Las Vegas 3 éj – Bora Bora 7 éj – Los Angeles 2 éj  

-      hotelekUSA: Hotel Prescott **** San Francisco, Bellaggio Las Vegas *****, Intercontinental Los Angeles Century City *****

-      hotel St. Martin: Sonesta Great Bay ****

-      hotel Bora Bora: The St. Regis Bora Bora *****dlx

-      privát transzferek St. Martin, Bora Bora, a többi helyen egyénileg

-      privát, kiscsoportos, és egyéni túrák is a programban

-      Las Vegas helikopteres esküvő, egyéni esküvő csomaggal

-      Bora Bora nászút számos extrával 

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe az USA esküvő, Bora Bora – St. Martin nászút programba?

-      Miami és környékének felfedezése

-      St. Martin tengerparti pihenés

-      San Francisco és környéke

-      Las Vegas esküvő

-      Bora Bora nászút

-      Los Angeles

-----------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, Bora Bora – St. Martin nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné megszervezni az esküvő, nászút programját, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

 

Mock Up Tahiti Kemenytablas jpg

Ön olvasta már a 75 oldalas Tahiti és szigetei Útikalauzt? Ha nem, akkor ide kattintva máris megszerezheti, ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Ígérem, ez az egyetlen könyv, melyre szüksége lesz egy tökéletes tahiti utazás megszervezéséhez, akár esküvő, nászút, island hopping vagy épp hajóút szerepel terveiben!  

 

-----------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei az USA, St. Martin & Tahiti utazás tervezésénél:

-      fix indulási nap

-      a körutazás igazítása a szabadsághoz

-      Las Vegas különleges esküvő, egyedi esküvő csomaggal

-      USA területén Miami, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles felfedezése 

-      Bora Bora nászút

-      előre szervezett, egyéni, kiscsoportos túrák is szerepeljenek a programban

-     St. Martin szigetén all inclusive, közvetlen tengerparti szálloda

 

Baggio extrák az USA, St. Martin & Tahiti utazás során:

-      meglepetés bekészítése szobába

-      infócsomag az úticélokról

-      egyedi esküvő csomag Las Vegas

-      szoba upgrade lakosztályra Los Angeles

-      számos nászutas meglepetés Bora Bora (masszázs, pezsgő stb.)

-     borvidék bejárása kerékpárral San Francisco környékén 

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen USA, St. Martin & Bora Bora utazás alatt:

-      hidroplánnal Miami felett

-      vitorlás, motorcsónakos kalandok Miami környékén

-      Airboat/Powerboat kalandok Miami

-      egy nap az Alcatraz börtönben

-      rafting San Francisco

-      kemping és egyéb kalandok a Yosemite Nemzeti Parkban – San Francisco

-      barangolás Muir Woods különleges fái között – San Francisco

-      Napa-völgy privát túra

-      7 napos Best of the West túra magángéppel

-      kalandok a Grand Canyon területén –lovas-, helikopteres-, evezős-, rafting-, Hummer túra, és további izgalmas ötletek

-      TOP GUN műrepülő kalandok

-      Death Valley kalandok – Las Vegas

-      a Hoover-gát madártávlatból      

…és további 138 izgalmas kaland várja Önt ezen az útvonalon...

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló utazás USA esküvő, St. Martin & Tahiti nászút megszervezésére

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított USA esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti USA körutazás, esküvő + St. Martin, Tahiti nászút inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez az utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Az USA, és a környékbeli szigetek számtalan lehetőséget kínálnak Önöknek is egy felejthetetlen esküvő, nászút megszervezéséhez, a határ a csillagos ég, és képzeletük. Számos egyéb verzióban készülhet ez az USA, St. Martin, Tahiti utazás, ahogy az összes többi esküvő, nászút is, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg, bár itt a lehetőségek kimondottan széles skálán mozognak.

Országtól függetlenül abban minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít, hogy kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen USA esküvő, Karib-tenger / Tahiti nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti USA esküvő, Tahiti nászút Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti USA, St. Martin, Bora Bora utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott esküvő, nászút tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen része, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az USA esküvő, tahiti nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, Bora Bora – St. Martin nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné megszervezni az esküvő, nászút programját, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782

Mock Up Tahiti Kemenytablas jpgÖn olvasta már a 75 oldalas Tahiti és szigetei Útikalauzt? Ha nem, akkor ide kattintva máris megszerezheti, ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Ígérem, ez az egyetlen könyv, melyre szüksége lesz egy tökéletes tahiti utazás megszervezéséhez, akár esküvő, nászút, island hopping vagy épp hajóút szerepel terveiben!

 

------------------------------------------