Peru Bolívia utazás

 

 

Peru Zaszlo Bolivia Zaszlo

Peru – Bolívia utazás

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Peru & Bolívia körutazás összeállításánál?

Világutazónk egyik nagy álma volt, hogy Peru csodáit felfedezhesse. Az internetet böngészve mindenhol csak csoportos Peru utazás hirdetéseket talált, melyek 20-25 fővel indultak. Mikor egy régi ismerősükkel találkozott, beszélgetés közben megemlítette neki, hogy már ezer éve szerepel egy Peru utazás a terveibe, de kénytelen lesz szétnézni még az interneten, mivel a magyar piacon nem talált olyan szolgáltatót, aki igényeire szabná egy Peru utazás programját. Szerencséjére ez az ismerős épp a mi egyik Világutazónk, aki már megtapasztalta szolgáltatásunkat, így innentől kezdve nem volt kérdés, hogy hozzánk fordul a Peru körutazás megszervezését illetően. Egy személyes konzultáció alkalmával alaposan felmértük az igényeket, hogy lássuk, mi vagyunk-e a megfelelő választás a Peru utazás megszervezésére, hogy tudunk-e segíteni a körutazás megszervezésében. Akár ajánlás útján talál meg minket valaki, akár az interneten találkozik velünk, jó szívvel csak egy ilyen konzultáció után tudjuk elvállalni egy-egy utazás megszervezését.

Szóval az igényeket látva örömmel mondtunk igent az együttműködésre, hogy kidolgozzuk a Peru utazás részleteit úgy, ahogy Világutazónk megálmodta. Az utazás dátuma egy fontos évfordulóhoz kellett, hogy igazodjon, így a légitársaságokat, a menetrendeket is e szerint választottuk ki. Beszélgetés közben arra jutottunk, hogy Világutazónk számára Bolívia is érdekes lehet és felvetettük, mint egy lehetőséget, amire ő azonnal lecsapott. Gyakran kötik össze a Világutazók Peru látnivalóit valamelyik környező országgal, vagy akár többel is, Bolívia, Chile, Argentína, vagy épp Brazília csodáival. Önnek melyik verzió tetszik a legjobban?

Az alábbi Peru – Bolívia utazás megtervezésénél a maximális élmény volt a fő cél, illetve az, hogy a színfalak mögé és bepillanthassanak Világutazóink, hogy Peru, és Bolívia szépségeit bennfentesként fedezhessék fel. Mindig örülünk, amikor ilyen igényt hallunk egy körutazás megtervezésénél, mivel magunk is szenvedélyes utazók vagyunk, és a Private Travel szolgáltatás épp az ilyen igények megvalósítására született. :) Kiváló partnereinknek, tapasztalt helyi idegenvezetőinknek köszönhetően ennek az igénynek minden általunk szervezett utazás során maradéktalanul eleget tudunk tenni, szinte minden hazatérő Világutazónk külön köszönetet mond az utazás idegenvezetőjének. Íme, egy példa: „Az idegenvezetőnk egészen rendkívüli ember, vele az utazás még egy plusz *-ot ért az 5* mellé.”  

Az utazás programjának összeállításánál külön kérés volt még, hogy a lehető legtöbbet lehessen túrázni, illetve az, hogy a helyi közlekedést is kipróbálhassák Világutazóink. Ez természetesen nem jelent gondot, amikor egy privát körutazás programját tervezzük, hiszen ilyen kombinált utazás sok készült már „műhelyünkben”. A Peru, Bolívia utazás programját is ennek megfelelően állítottuk össze, egy-egy látnivalónál egy bennfentes helyi idegenvezető kalauzolta Világutazóinkat, majd ezt követően extra szabadidőt kapta a felfedezésre, bejárásra, a látnivalók megismerésére. Az (is) a jó egy privát körutazás menetrendjében, hogy itt a program minden leme100%-ban igazodik elvárásaikhoz, és ne egy fix katonás menetrendhez kell Önnek alkalmazkodni, mint egy csoportos utazás programján.

A körutazás hoteleinek kiválasztásában szempont volt, hogy központi hoteleket nézzünk mindenhol, ahonnan könnyű megközelíteni a város látnivalóit, ha este bemennének Világutazóink körülnézni. Mivel a körutazás alatt fő cél volt a legtöbb látnivaló megtekintése, valamint a sok túra, jövés-menés, így az is fontos szempont volt a Peru, és a Bolívia résznél is, hogy a hotelekben rendelkezésre álljon medence, wellness, SPA részleg esetleg, hogy egy-egy fárasztó nap után könnyendén regenerálódni tudjanak Világutazóink.             

----------------------------------------------   

A Peru – Bolívia utazás technikai részletei:

-      18 nap / 14 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről

-      a Peru - Bolívia útvonala: Lima – Pachacamac – Ica – Nazca – Arequipa – Colca – Cusco – Aguas Calientes – Puno – La Paz   

-      privát, angolul kiválóan beszélő idegenvezető a programok idejére

-      privát transzferek / tömegközlekedés kombinálása

-      szállások az utazás programjában: Casa Andina Private Collection Miraflores ***** Lima, Nuevo Cantayoc ****+ Nazca, Casa Andina PC ***** Arequipa, Colca Lodge ***** Arequipa, Casa Andina PC ***** Cusco, El Mapi by Inkaterra ***** Machu Picchu, Europa Hotel La Paz **** La Paz  

-      reggelis ellátás az utazás programjában

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele a Peru – Bolívia utazás programjába?

-      Lima legszebb látnivalói

-      Pachacamac romjai

-      Nazca repülős kirándulás

-      Nazca egyéb „látnivalói földről”

-      Yura Village (Agua Blanca Natural Reserve, Pampa Canahuas)

-      Patapampa

-      Chivay

-      megmártózás Calera termálvizeiben

-      Colca-kanyon

-      Maca

-      Yanque

-      Cusco város csodái

-      Ollantaytambo

-      Pisac

-      Machu Picchu

-      Aguas Calientes

-      Puno

-      Titacaca tó

-      Taquile Island

-      Isla del Sol

-      Challapampa

-      La Paz látnivalói

-      Moon Valley

-------------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Peru - Bolívia utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Peru, és Bolívia csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.      

-------------------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Peru & Bolívia utazás tervezésénél:

-     fix időszak a szabadság miatt

-     max. 15 éjszakás utazás

-     budapesti indulás

-     privát idegenvezető angol nyelven

-     a lehető legtartalmasabb program

-     sok túra legyen az utazás programjában

-     extra szabadidő a látnivalóknál

-     központi, minőségi szállások, ahol jól ki lehet a napi fáradalmakat pihenni

-     autentikus hotelek a Peru, és Bolívia részben is

-     reggelis ellátás a szafari idejére

 

Baggio extrák a Peru & Bolívia körutazás során:

-      VIP üdvözlés

-      repülős Nazca kirándulás

-     Lima culinary tour

-     piac felfedező túra Limában, és a híres Pisco Sour elkészítése

-      privát túra Larco Museum & National Museum of Archaeology and Anthropology

Néhány további lehetséges Baggio extra:

-      hajótúra az Amazonas folyón

-      kerékpáros túra a Lima-közeli partoknál

-      kerékpárral a Pachacamac felé vezető úton

-      Sabandia Mill

-      Huascacache, The Founder’s Mansion

-      Cusco & Sacred Valley helikopterrel

-      lovas túra Cusco városából

-      látogatás a Sacred Valley közösségeknél

 

Néhány további lehetésges Baggio extra egy ilyen Peru & Bolívia körutazás alatt:

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Peru - Bolívia utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Peru - Bolívia minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Peru – Bolívia körutazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió lehetséges. Belekerülhetnek a programba Dél-Amerika más országai is, lehet hosszabb-rövidebb, és lehet más sorrend is az utazás programjában.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden körutazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabunk minden részletet. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Peru - Bolívia körutazás az Ön álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Peru, Bolívia körutazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Peru - Bolíviakörutazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Peru, Bolívia utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

-------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Peru - Bolívia utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Peru, és Bolívia csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782.