Mexikó hacienda esküvő

 

 

 

Mexiko Zaszlo

Mexikó esküvő egy autentikus haciendában + tengerparti nászút

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Mexikó esküvő, nászút összeállításánál?

Amikor Világutazóink ránk találtak, már keresték a külföldi esküvő,nászút megszervezéséhez ideális partnert. Elmondásuk alapján máshol kérdések nélkül ajánlottak nekik néhány aktuálisan trendi esküvő, nászút helyszínt, mindezt ömlesztve, e-mailen kapták meg, ám szerencséjükre időközben ránk találtak, és eljöttek egy személyes konzultációra a külföldi esküvő kapcsán. Azért mondták, hogy szerencséjükre, mivel az általunk kidolgozott szisztéma alapján rövid idő alatt egyértelművé vált számukra (és persze számunkra is), hogy a korábban kapott úti célok egyáltalán nem nekik valók.

Egy diszkrét, autentikus esküvő szerepelt álmaikban egy olyan helyszínen, amely nem tucat-hely, több szempontból sem: fontos volt egyrészt, hogy az esküvő ne egy ezerszobás monstrumban legyen, ahol tömegek nyaralnak, hanem egy meghitt szállodában, melyben az ország jellegzetességei visszaköszönnek. Az esküvő helyszíne abból a szempontból is fontos volt, hogy ne egy aktuálisan felkapott esküvő helyszín legyen, amelyet elsősorban az aktuális trendek szerint választanak az utasok. Azaz olyan különleges helyszínt szerettek volna az ügyfelek az esküvő megszervezéséhez, amely igazi különlegességnek, kuriózumnak számít, és elmondhatják, hogy ez az esküvő csak az övék volt. Az utazás után elmondhatjuk, hogy ezt a tökéletes esküvő helyszínt sikeresen megtaláltuk Mexikó egyik páratlan haciendájában.

Az egyediség fontos volt az esküvő részleteinek összeállításánál is, ott sem jöhetett szóba egy tucat, „konzerv” esküvő csomag, szerencsére megvoltak a párnak a saját elképzelései, elvárásai, így aztán végül (beszámolójuk alapján) egy teljesen személyre szabott, egyedi és igazán különleges esküvő valósult meg, melyet életük végéig szívesen fognak felemlegetni.

Az esküvő helyszín kiválasztásánál az utána következő nászút is befolyással bírt, hiszen fontosnak tartjuk egy ilyen utazás megtervezésénél azt is, ahol esküvő, és nászút is lesz, hogy a kettőt egybehangoljuk. Hiába van ugyanis egy adott országnak, szigetnek a legszebb tengerpartja, csodás esküvő helyszíne, ha utána a programlehetőségek erősen korlátozottak: akinek fontos ez utóbbi is, annak (túlzások nélkül) az álomesküvő, nászút könnyedén rémálommá változhat. Nem véletlen, hogy ügyfeleink köszönőlevelében külön részt szenteltek a személyes konzultációnak.

A tökéletes esküvő helyszínén felül tehát fontos volt, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak majd a nászút idejére is, s miután megismertük ügyfeleink vágyait, személyes tapasztalataink alapján már jó szívvel és teljes meggyőződéssel tudtuk javasolni Mexikó különleges, csodás helyeit. A nászút kapcsán is fontos volt a különleges helyszín, hotel kiválasztása; a felmérésünk alapján azt biztosan tudtuk, hogy Cancun zsúfolt partszakasza, ahol sorház jellegűen sorakoznak a hotelek, szóba sem jöhet. Ennél többre vágytak ügyfeleink, olyan partszakaszra, ahol nem tömött strandokon kell vadászni a helyet a pihenéshez, ami közel van azért a központhoz, de a kellő diszkréciót biztosítja a nászút idejére. Szerencsére, mi magunk sem vagyunk az ilyen és efféle zsúfolt tömegturistás helyek hívei, így a nászút helyszínéül egy olyan szállodát választottunk, mely kifogástalan szolgáltatásain felül az előbbi követelménynek is megfelelt. Fontos volt az is a hotel kiválasztásánál, hogy lehetőség szerint rendelkezzen olyan különleges lakosztállyal, ami kuriózum, a hotel elkülönített részén van, mely a nászút idejére a megfelelő diszkrét, minden igényt kielégítő megoldást kínálja a fiataloknak. A visszajelzések alapján mind a helyszín, mind a szálloda telitalálat volt.

Fontos volt továbbá Világutazóinknak, hogy a Mexikó esküvő, nászút időpontját egy fix dátumhoz tudjuk igazítani, és az is, hogy jó menetrenddel jussanak el Mexikó e csodás szegletébe. További szempont volt, hogy ez esküvő és nászút helyszínén felül belekóstolhassanak az igazi helyi hétköznapokba, valamint az, hogy olyan programlehetőségeket kínáljunk számunkra, melyek a Yucatán-félsziget páratlan kulturális örökségébe is bevezetik őket. Természetesen az itt felsorolt néhány szempont nem a teljes lista, igyekeztünk azokat megosztani Önökkel, melyek a legfontosabb kritériumok voltak a Mexikó esküvő, nászút megszervezésénél. 

---------------------------------------------- 

A Mexikó esküvő, nászút technikai részletei:

-      16 nap / 12 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      az Mexikó esküvő, nászút programja: Yucatán-félsziget Campeche környékén Hacienda – Maya Riviéra  

-      Hotelek a Mexikó esküvő, nászút alatt: 6 éjszaka The Hacienda Uayamon *****dlx (esküvő helyszín), 8 éjszaka Excellence Riviera *****dlx

-      privát transzfer érkezéskor az esküvő helyszínére, a haciendába 

-      utazás helyi busszal Campeche – Cancun között (belekóstolni kicsit Mexikó helyi viszonyaiba)

-      privát transzfer elutazáskor Cancun repülőterére

-      néhány kirándulás a tengerparti pihenés, a nászút idejére

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe a Mexikó esküvő, nászút programba?

-      6 éjszaka Campeche környékén egy autentikus haciendában

-      teljesen személyre szabott esküvő szertartás

-      az esküvő napján különleges események  

-      tengerparti pihenés Mexikó csodás tengerpartján, a Maya Rivierán

-      a Yucatán-félsziget maja örökségének felfedezése: Chitzen Itza, Tulum, Uxmal

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Mexikó esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Mexikó esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Mexikó esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782  

------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Mexikó esküvő, nászút tervezésénél:

-      fix indulási naphoz igazítani a Mexikóesküvő, nászút részleteit  

-      kényelmes menetrenddel történjen az utazás

-      esküvő egy autentikus, meghitt, diszkrét helyen

-      esküvő olyan helyen legyen, mely Mexikó tradícióit hűen tükrözi

-      privát transzferek érkezéskor, elutazáskor  

-      teljesen személyre szabott esküvő csomag

-      profi fotós az esküvő napjára

-      belekóstolni kicsit Mexikó hétköznapjaiba is 

-      ne zsúfolt, tömeghelyen legyen a nászút szállodája

-      all inclusive ellátás a nászút idejére

-      különleges szobatípus a nászút idejére

-      különleges programok Mexikó maja örökségének felfedezésére

-      további lazább programok a nászút idejére

 

Baggio extrák a Mexikó esküvő, nászút során:

-      nászutas meglepetés az ifjú párnak

-      esküvő csomag helyett teljesen személyre szabott esküvő

-     különleges túra Tulum romvárosához

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Mexikó esküvő, nászút alatt:

-      lóháton a Yucatánon

-      búvárkodás

-      cenote merülés profi búvárokkal

-      canopy ride

-      jungle speed boat túra 

-      dzsungeltúra a Yucatánon

-      luxusautóval a Riviérán

-      karibi karnevál

-      Hummer off-road kalandok

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló Mexikó utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Mexikó esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Mexikó esküvő, nászút inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen esküvő, nászút így ez a Mexikóutazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Lehet ez az utazás hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek Mexikó más részei, lehet más sorrend is. Volt, amikor Világutazóink összekötötték Mexikó csodáit a Karib-tenger egyik (vagy több) festői szigetével, vagy épp az USA-val. Számos egyéb lehetséges verzió létezik e Mexikó esküvő, nászút megszervezésére is, mindennek csupán az Önök fantáziája szabhat határt.

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész „konzerv” utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Mexikó esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden esküvő, nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Mexikó utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti Mexikó esküvő, nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Mexikó utazás megszervezését is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a Mexikó esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az Mexikó utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” Mexikó esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd a Mexikó esküvő, nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

-----------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Mexikó esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a Mexikó esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a Mexikó esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782