Aktív hawaii nászút bálnalessel

 

 

Usa Zaszlo

Aktív hawaii nászút bálnalessel

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi hawaii nászút összeállításánál?

Amikor a fiatal pár hozzánk fordult a nászút kapcsán, a legfőbb álmuk az volt, hogy a bálnalessel, mint egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak a nászút kapcsán. Hawaii és Argentína maradt versenyben, ez a két úti cél harcolt meg végül Világutazóink kitüntető figyelméért, melyek közül Hawaii lett a befutó.

A nászút időpontját a bálnaleshez igazítottuk, hiszen a Hawaii környéki vizekben is csak meghatározott időszakban találhatóak meg a hatalmas emlősök. Hawaii és Argentína a bálnales közös nevezőn kívül 2 teljesen különböző desztináció, 2 teljesen különböző embertípusnak lehet ideális választás a nászút megszervezéséhez.

Mi döntött hát Hawaii mellett jelen esetben? A bálnalesen kívül fontos szempont volt a döntésnél, hogy Hawaii egy klasszikus egzotikus nászút előnyeivel is rendelkezik a változatos látnivalókon felül. Mondhatni Hawaii egy amolyan nászutas katalógusba illő úticél fantasztikus tengerpartjaival, csodás trópusi növényzetével, melyek illatosra festik a „levegőt”, színvonalas tengerparti szállodáival, melyekből gyakran ki sem akar mozdulni az ember. Persze van még a világon sok ilyen hely, mely hasonlóan festői környezetet kínál Világutazóinknak, azonban jelen esetben fontos szempont volt az is a nászút megtervezésénél, hogy a nászút felében a fiatalok izgalmas és változatos kalandokra is vágytak a láblógatáson felül. Nem véletlen, hogy Hawaii szigetei közül Maui lett a nyertes, hiszen egy ilyen nászút megszervezésére ez a sziget a tökéletes választás.

A hotel kiválasztásánál fontos szempont volt a megbízható minőség, valamint az, hogy Maui egy olyan részén legyen, mely hibátlan tengerparttal rendelkezik. Nem csak Maui, de Hawaii egyes szigetein a speciális vulkanikus adottságok miatt egyes partszakaszok, ahol egyébként kiváló luxushotelek találhatóak, több-kevésbé elerodálódtak, mely jelentősen csökkentheti egy ilyen nászút élményeit. Hawaii szigetein belül Maui kifejezetten változatos programokat kínál, így a nehezebb dolog talán azt volt kiválasztani, hogy mik kerüljenek be végül a nászút programjába.

Világutazóink nem kifejezetten az extrém sportok szerelmesei, elsősorban olyan természeti csodák érdekeltél őket, melyeket kényelmesen fel lehet fedezni, szerencsére ilyenekben Hawaii e gyöngyszemén sincs hiány, sőt! A nászút megtervezésénél az volt a cél, hogy ne legyen gondja a párnak apróságokra sem, azért szerveztünk számukra privát transzfert érkezéskor és elutazáskor.        

----------------------------------------------     

Az aktív hawaii nászút technikai részletei:

-      17 nap / 14 éjszakás nászút

-      utazás kényelmes menetrenddel

-      budapesti indulással

-      Hawaii szigetei közül Maui szigetére esett a választás

-      Hotel: Royal Lahaina Resort ****+ tengerre néző teraszos szoba

-      privát transzfer érkezéskor, elutazáskor

-      angol nyelvű, kiscsoportos kirándulások

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele az aktív hawaii nászút programjába?

-      bálnales Maui vizeiben

-      Molokini sziget sznorkellezéssel

-      napfelkelte a Haleakala kráternél, mely Hawaii egyik legszebb vulkánja

-      naplementével egybekötött katamarán túra

-      Mountain bike túra a krátertől a tengerpartig

-      Helikopterrel a sziget körül   

-      Iao Valley túra

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Ausztrália utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Ausztrália csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az Ausztrália körutazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a hawaii nászút tervezésénél:

-      fix utazási periódus

-      bálnales a világ egyik festői pontján

-      klasszikus nászutas úti cél kiválasztása

-      olyan desztináció, ahol a láblógatáson felül változatos programok is rendelkezésére állnak a nászút harmadában/felében   

-      privát transzferek érkezéskor/elutazáskor  

-      közvetlen tengerparti szálloda Hawaii egyik festői, hibátlan tengerpartján

 

Baggio extrák a hawaii utazás során:

-      nászutas meglepetések (pezsgő bekészítés, fotózás a tengerparton)

-      helikopterrel Maui körül

-      vitorlázás naplementekor

-      mountain bike túra a krátertől a tengerpartig

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen hawaii nászút alatt:

-      a víz alatti világ felfedezése tengeralattjáróval

-      tradicionális hawaii táncok

-      kanopi ride festői nemzeti parkokban

-      helyi piac felfedezése

-      szörf leckék profiktól

-      Maui festői ösvényei/vízesései

-      Maui felfedezése lóháton

-      levendula farm, borkóstoló

-      gyalogtúra bambuszerdőben

-      6 napos USA keleti part magánrepülővel

-      7 napos USA nyugati part magánrepülővel   

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló hawaii utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított hawaii nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti hawaii nászút inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így az hawaii nászút sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Volt a hawaii nászút már hosszabb és rövidebb is, belekerültek Hawaii más szigetei is. Volt, amikor előtte vagy utána megálltak Világutazóink egy-egy világvárosban, de kötötték össze Hawaii csodáit USA látnivalóival is. Számos egyéb verzióban elkészült már ez a hawaii nászút, ahogy az összes többi nászút, hawaii utazás is, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg.

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a hawaii utazás minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen hawaii nászút az Ön álma is?

Kérem, vegye figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti hawaii nászút Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önnek a fenti hawaii nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önnek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önre szabott hawaii nászút tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önnek a hawaii nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a hawaii nászút minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Ön számára is, hogy egy „minden rendben volt” nászút helyett élete nagy kalandjában legyen része, hogy hazaérkezve Ön is azt mondja majd, hogy ez a hawaii nászút méltó kezdése volt közös életüknek.    

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott hawaii nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Hawaii csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az hawaii nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782