Las Vegas esküvő + Hawaii nászút 3 szigeten

 

Usa Zaszlo

Las Vegas esküvő + Hawaii nászút

 

Mik voltak az alábbi USA esküvő, nászút összeállításánál a legfontosabb szempontok?

Las Vegas, a világ szórakoztatóiparának fővárosában mindig történik valami: pezsgő, izgalmas helyszín kiváló szórakozási, kikapcsolódási lehetőségekkel környéke tele különleges élményekkel. Hivatalos esküvő egyszerűen intézhető, kevés formalitással, viszont annál változatosabb helyszínnel és stílusban. Az egyik ilyen népszerű esküvő helyszín a hagyományos kápolna, melyből Las Vegas városában van egypár, azt mondják kb. 50 melyek jellemzően a Strip és a belváros között találhatók. Az esküvő helyszíne lehet az a kápolna, ahol számos világsztár mondta ki a boldogító igent, vagy épp egy meghittebb is, akár egy Elvis imitátorral fűszerezve. Ha Las Vegas, akkor állítólag az Elvis esküvő az egyik legnépszerűbb a városban, Ön mit szól mindehhez? Tökéletes, vagy túl mesterkélt Önnek egy ilyen esküvő? Esetleg teljesen más elképzeléseik vannak egy Vegas esküvő tervezésénél? Nem baj, hiszen Las Vegas városában a kápolnák terén is számos stílus és kiegészítő közül választhatnak, így lesz az esküvő minden részlete 100%-ban olyan, amilyennek megálmodták, elképzelték.

Las Vegas, a bűn városa, erről a legtöbb embernek ez jut eszébe: a Strip a pompás és különleges hotelekkel, bennük az útvesztőhöz hasonlító kaszinókkal, fényes show műsorokkal. Igen, ez Las Vegas egyik arca, azonban a város és környéke számos csodát rejt, ahol fantasztikus kalandokban, különleges élményekben lehet részük az esküvő után. Itt a Grand Canyon, hogy rögtön a leghíresebbel kezdjük, de olyan kevésbé ismert csodákat is meglátogathat, mint a Zion Canyon, Valley of Fire vagy épp a Death Valley. Ezeken a helyeken több-száz izgalmas program közül választhat, még felsorolni és nehéz őket, mi mindent csinálhatnak az esküvő után. A Colorado-folyó szintén számtalan lehetőséget rejt magában, köztük a Hoover-gáttal, melyet mindenképp érdemes felkeresni, akár földön, akár levegőben, ha már Las Vegas környékén járnak. Földön, levegőben és vízen egyaránt annyi kaland várja itt, hogy nem csupán 7 napot, de akár 7 hetet is meg tudnánk tölteni tartalmasan az esküvő után Las Vegas környékén!

Az esküvő után, miután kellemesen elfáradtak, és számtalan dolgot felfedeztek Las Vegas környékén, egy kicsit nyugodtabb vizekre eveznek majd, és átrepülnek a Hawaii-szigetekre. Hawaii 3 legcsodásabb szigetét (szubjektív vélemény) vesszük célba a nászút idejére: ez Big Island, Oahu és Maui, melyek festői szépségükkel akár egy láblógatós nászút tökéletes helyszínei is lehetnek, ha épp arra vágynak. DE, mi most inkább egy másik oldalát szeretnénk kiemelni ennek a 3 csodának, hiszen ha az Önök álmaiban épp egy aktív nászút szerepel a semmittevés helyett, akkor itt bizony megtalálják számításukat, akkor ezeket Önöknek találták ki! Csak ezen a 3 szigeten több mint 150 Baggio extra program vár Önökre, hogy Big Island, Oahu és Maui legjavát felfedezzék, itt is elmondhatjuk, hogy akár 5 hetet is lehetne tölteni 5 nap helyett.  

---------------------------------------------- 

USA, Las Vegas esküvő + Hawaii nászút technikai részletei:

-      22 nap / 21 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással, budapesti indulással

-      az utazás útvonala: Budapest - Las Vegas – Hawaii, Oahu – Hawaii, Maui - Budapest

-      Hotelek a programban: Bellagio ***** Las Vegas, Mauna Kea Beach Hotel ***** Big Island, The Kahala Hotel & Resort ***** Oahu, The Rith Carlton Kapalua ***** Maui 

-      privát transzferek Les Vegas és a Hawaii részen is (saját autó sofőrrel)

-      privát túrák a programban (sajt idegenvezető, csoportok elkerülése)

-      Las Vegas esküvő egy meghitt kápolnában

-      7 nap Las Vegas: esküvő s élményprogramok a város körül

-      5 nap Hawaii, Big Island szigeten

-      5 nap Hawaii, Oahu szigetén

-      5 nap Hawaii, Maui szigetén

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe a Las Vegas esküvő, Hawaii nászút programba?

-      Las Vegas esküvő

-      Esti túra a The Strip-en

-      Grand Canyon túra

-      Motorcsónakkal a Colorado-folyón

-      Hoover-gát madártávlatból

-      Hoover-gát és környéke terepjáróval

-      Fire Valley felfedezése

-      Kaszinózás, Las Vegas

-      Volcano Nemzeti Park Hawaii, Big Island

-      Helikopteres túra Big Island, Oahu és Maui szigetén

-      Submarine tengeralattjáróval Oahu szigetén

-      Gyalogtúrák Hawaii legszebb szigetein

-      bálna-les Maui szigetén

-      delfin-les Oahu szigetén

-      esti vitorlázás Oahu szigetén

-      tradicionális hawaii show Maui szigetén

-      Pearl Harbour meglátogatása

-      festői vízesések Big Island szigetén

-      cápákkal merülés Oahu szigetén

-      lovaglás

---------------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, Hawaii nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné megszervezni az esküvő, nászút programját, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

---------------------------------------------- 

Világutazóink egyedi igényei a Las Vegas esküvő, Hawaii nászút programjában:

-      fix indulási nap

-      az esküvő, nászút igazítása a szabadsághoz

-      Las Vegas különleges esküvő, egyedi esküvő csomaggal

-      az esküvő után a lehető legtöbb kaland, élmény beiktatása a programba Las Vegas környékén

-      privát túrák szerepeljenek a programban

-      Hawaii legszebb szigeteinek felfedezése

-      aktív nászút a Hawaii szigeteken

-      a turistás, gagyi programok, turistacsoportok elkerülése mindegyik helyen

 

Baggio extrák a Vegas esküvő, Hawaii nászút programjában:

-      meglepetés bekészítése szobába

-      infócsomag az úticélokról

-      egyedi, személyre szabott esküvő csomag Las Vegas

-      VIP érkezés a Hawaii szigeteken

-      meglepetés kalandok

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Vegas esküvő, Hawaii nászút tervezésénél:

-      7 napos Best of the West túra magángéppel

-      kalandok a Grand Canyon területén –lovas-, helikopteres-, evezős-, rafting-, Hummer túra, és további izgalmas ötletek

-      látogatás egy igazi családi farmra, és alvás egy korabeli szekérből átalakított „bungalóban”

-      TOP GUN műrepülő kalandok, és egyéb extrém élmények

-      Death Valley kalandok – Las Vegas

…és további legalább 188 izgalmas kaland várja Önt ezen az útvonalon.

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további hasonló utazás USA esküvő, nászút megszervezésére

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított USA esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Las Vegas esküvő, Hawaii nászút inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez az utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. USA egyéb területei, városai is belekerülhetnek a programba, akár San Francisco és környéke, a Napa Valley egy igazi ínyenc bortúrára, de akár a keleti partra is átmehetnek, New York, Washington, vagy miért ne mennének Miami és környékére, majd ezt követően egy karibi hajóútra például? A lehetőségek szinte határtalanok, és csak az Önök álmain múlik, hogy végül mi minden kerül majd bele az esküvő, nászút programjába.  

Országtól függetlenül abban minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít, hogy kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Las Vegas esküvő, Hawaii nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Las Vegas esküvő, Hawaii nászút Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti Las Vegas, Hawaii utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítni Önöknek(mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott esküvő, nászút tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen része, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az Las Vegas esküvő, Hawaii nászút pillanatairól: „ez aztán méltó kezdése volt közös életünknek!”

---------------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, Hawaii nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné megszervezni az esküvő, nászút programját, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az esküvő, nászút részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782