American Queen lapátkerekes gőzhajó + New Orleans esküvő

 

Usa Zaszlo 

American Queen lapátkerekes gőzhajó + New Orleans esküvő

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi USA esküvő, nászút összeállításánál?

Az alapötlet az utazás összeállításához egy USA esküvő és egy különleges nászút megszervezése volt. Mivel az USA elég nagy, területén számos, jobbnál-jobb lehetőség van egy külföldi esküvő megszervezésére: nagyvárosok, különleges nemzeti parkok, festői szigetek, hajóutak, a Karib-tenger térsége is csak egy ugrásra van, csak hogy néhányat ezek közül az esküvő, nászút lehetőségek közül meg is említsünk. Amikor ilyen nagy, és sokszínű ország a célpont, mint az USA, különösen fontos, hogy megismerjük Világutazóink utazási szokásait, igényeit, elképzeléseit, álmait és vágyait, hiszen máskülönben az ajánlattétel nem lenne egyéb, mint vaktában lövöldözés, ami aztán vagy betalál vagy nem: mindenestre mi úgy vagyunk vele, hogy egy esküvő, nászút szervezésénél, ami egyszeri és megismételhetetlen alkalom, nincsen helye a vagy, vagy opciónak…

Mik voltak hát azok a meghatározó szempontok, „K.O.” kritériumok, melyeknek köszönhetően New Orleans városa, és a Mississippi vidéke lett a befutó? A nagyvárosokat (Las Vegas stb.), és népszerűbb természeti helyeket, mint a Grand Canyon rögtön kizárhattuk, és a népszerű USA szigeteket (Hawaii), és a Karib-térséget is. Valami pezsgő, mégsem metropoliszos, hangulatos, titokzatos, egyedi helyre vágytak Világutazóink az esküvő megszervezéséhez. Ehhez hozzájött a zene szeretete, főként a JAZZ szeretete, valamint a gasztronómiai élvezetek előtérbe helyezése, az izgalmas kalandok, és innentől már mondhatni, hogy egyenes út vezetett egy New Orleans esküvő, nászút vázlatához. A város valóban az előbb említett jazz, gasztronómia, woodoo, izgalmas kalandok, pezsgő élet fellegvára, mely feledhetetlen és különleges helyszín ígéretét rejti egy külföldi esküvő, és főleg az ezt követő nászút megtervezéséhez.

Azon gondolkodtunk, hogy mivel lehetne a nászút programját feldobni kicsit, valami olyan kuriózummal, ami máshol nem található, ami mégiscsak valamennyire nászutas tevékenység, hogy ne csak a város, és környékének látnivalói legyenek a programban. Bár, ha belevesszük, hogy New Orleans és a Mississippi folyó vidéke mennyi, és milyen kalandot tartogat, már egy ilyen nászút is szerintünk igazán egyedi, de természetesen nem álltunk meg itt, nem is ilyenek vagyunk. Arra gondoltunk, hogy egy igazi korabeli, korhű lapátkerekes gőzhajó kirándulással kezdeni az utazást (még az esküvő előtt, de ez lehet utána is) valóban méltó lenne egy ilyen egyszeri és megismételhetetlen eseményhez, mint az esküvő. És itt jött a képbe az American Queen gőzhajó, mely a maga nemében nemcsak az USA terültén, de a világon is egyedülálló, és nem akármilyen élményeket tartogat Világutazóinknak! J Előtte pár nap alatt fel lehet fedezni Memphis városát majd egy 9 napos hajótúra az American Queen fedélzetén, végezetül New Orleansesküvő és a város felfedezése különleges kalandok segítségével, egy nászút a jazz, finom ételek és italok mámorában… hogy hangzik?

Az American Queen azért is volt telitalálat a nászút szervezéséhez, mivel kifejezetten különleges, és színvonalas, a helyi hangulatot tükröző kaland volt az igény, márpedig ez a hajó nem okoz csalódást még a legmagasabb elvárással érkező Világutazóknak sem! Képzeljenek el egy korhűen restaurált lapátkerekes gőzhajót, mely igényes, hangulatos, kifinomult, ahol egy kicsit újra megélhetik a korabeli elit vérpezsdítő életét, ahol minden este kiváló jazz zene szól, remek show műsorokat láthatnak, ahol díjnyertes séf állítja össze a menüket, nem beszélve azokról a fantasztikus történelmi városokról, megállókról, ahol a hajó horgonyt vet időről-időre. Méltó megkoronázása ez közös életük egyik legfontosabb eseményének, akár az esküvő előtt, akár az esküvő után vesznek részt ezen az egyedülálló hajóstúrán!         

---------------------------------------------- 

A New Orleans esküvő, nászút technikai részletei:

-      17 nap / 16 éjszakás esküvő, nászút

-      indulás Budapestről vagy a világ bármely városából

-      rugalmas, akár napra pontos indulás

-      3 nap Memphis / 9 nap American Queen / 5 nap New Orleans

-      privát transzfer érkezéskor, elutazáskor mindenhol

-      privát túrák a városokban

-      hotelek az utazás során: The Peabody Memphis *****, American Queen - Deluxe Veranda lakosztály, Omni Royal New Orleans *****

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe az USA esküvő, nászút programba?

-      Elvis Presley háza Memphisben (Graceland)

-      Sun Studio Memphisben – a Rock’N Roll bölcsője

-   A legjobb lemezboltok a városban – ritkaságok nyomában

-      Oak Alley

-      St. Francisville

-      Natchez

-      Vicksburg

-      Baton Rouge

-      esküvő New Orleans városában

-   New Orleans mocsaras vidékének (Bayou) felfedezése egy igazi légpárnás hajóval

-      krokodilfarm

-      lovaskocsin New Orleans hangulatos utcáin

-      jazzest a Natchez gőzhajón

-      gyalogos food túra a francia negyedben

-      New Orleans temető túra –a világ egyik legszebb temetőjében

-      New Orleans szellemtúra

-      a woodoo bűvöletében

-      a cajun konyha remekeinek megízlelése

-      vacsora New Orleans egyik leghangulatosabb éttermében

-      főzőiskola

-      koktél-túra New Orleans városában

-      repülővel a város felett (New Orleans)

-      jazz túra a városban (New Orleans)

-     New Orleans és környékének hangulatos ültetvényei

-      vámpírtúra

 ----------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné az esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

----------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei az USA esküvő, nászút tervezésekor:

-      fix indulási naphoz igazítani az indulás  

-      privát transzferek érkezéskor, elutazáskor  

-      teljesen személyre szabott, egyszerű, de meghitt esküvő New Orleans városában

-      tartalmas kalandok során megismerni New Orleans városát, és a környéket

-      a lehető legtöbb jazz az utazás során

-      a helyi ételek, italok megismerése

-      izgalmas kalandok a nászút során

-      American Queen külső, erkélyes lakosztály

-      New Orleans szállás a francia negyedben, vagy közvetlen közelében

-      a leghangulatosabb helyi bárok felfedezése

 

Baggio extrák a New Orleans esküvő, nászút alatt:

-      személyre szabott, meghitt esküvő New Orleans városában

-      a legjobb lemezboltok Memphisben

-      bevezetés a woodoo rejtelmeibe

-      különleges, romantikus vacsora New Orleans egyik legjobb éttermében

-      cajun főzőiskola

-      repülős túra New Orleans felett

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen USA esküvő, nászút során:

-      esküvő egy igazi, korabeli ültetvényen

-      kerékpáros túra New Orleans úri negyedeiben

-      utazás a cajun vidéken

-      lovacskocsival New Orleans hangulatos utcáin

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további USA esküvő, nászút  

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított USA esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti New Orleans esküvő, nászút inkább csak segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen esküvő, nászút így ez az USA utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Lehet ez az utazás hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek az USA más részei is a programba akár. Számos egyéb lehetséges verzió létezik egy ilyen USA esküvő, nászút megszervezésére is, mindennek csupán az Önök fantáziája szabhat határt.

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész „konzerv” utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen USA esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden esküvő, nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti USA utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti esküvő, nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott USA program megszervezését is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” USA 8New Orleans) esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az esküvő és nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

---------------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott USA esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné az esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782