Toszkána bortúra

 

Olaszorszag Zaszlo

Toszkána utazás: a borok, gasztronómia, és kultúra "hálójában”

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi Toszkána utazás összeállításánál?

Az alábbi Toszkána utazás egy kedves baráti társaságnak készült, akik egy laza, borozgatós utazást képzeltek el egy kis kultúrával megfűszerezve. Fontos volt, hogy az utazás időpontja egy meghatározott napon legyen, ezen felül további szempont volt, hogy 7 nap állt rendelkezésükre, így a lehető legtartalmasabb utazás tervezését kérték tőlünk. Mivel az utazás napközben mindig mozgalmas volt, így fontos szempont volt, hogy az utazás során olyan hotelt válasszunk ki Toszkána egy festői vidékén, mely széleskörű, jó minőségű szolgáltatásokat kínál az utazás résztvevőinek, hogy a nap végén le tudják ereszteni a gőzt.

Ezen felül fontos szempont volt az is a hotel kiválasztásánál, hogy a hotel lehetőséget nyújtson Toszkána csodás ételeinek, borainak megismerésére. Világutazóink a modernebb, extravagánsabb stílus mellett döntöttek, így ezt a szempontot is figyelembe vettük az utazás megtervezésénél. Az utazás súlyozásánál azt vettük figyelembe, hogy Toszkána borvidékén kétharmad, míg Firenze városában egyharmad időt tervezett eltölteni a baráti társaság. A vidéken elöltött időben szerettek volna eljutni 1-2 jellegzetes toszkán családi borászatba, ezen felül Toszkána hangulatos városait szerették volna felfedezni, mint San Gimignano, Volterra vagy épp Siena. A pincelátogatásokon felül szerettek volna egy hangulatos toszkán boresten is részt venni ügyfeleink, hogy minél jobban megismerhessék Toszkána borkultúráját, ezt mindenképp egy különleges helyen szerették volna „megejteni”.

A Firenze hotel kiválasztásánál a minőségen felül fontos volt a szálloda elhelyezkedése, illetve, hogy az esti ejtőzéshez legyen medencéje, ahol a nap fáradalmait kipihenhetik. A Toszkána utazás megtervezésénél figyelembe vettük, hogy Világutazóink szerettek volna szervezett programot transzferrel, egyéni kirándulást autóbérléssel, és helyenként magyar nyelvű idegenvezetést is a privát kiránduláshoz. Ezen felül érkezéskor, elutazáskor privát transzfert is szerveztünk nekik, hogy a Toszkána utazás elejétől a végéig semmire se legyen gondjuk Világutazóinknak, csak arra, hogy jól érezzék magukat. Visszajelzéseik alapján ez kiválón sikerült, a Toszkána utazás elérte célját: egészségükre!

---------------------------------------------- 

A Toszkána utazás technikai részletei:

-      7 nap / 6 éjszakás körutazás

-      utazás repülővelbudapesti indulással

-      az Toszkána utazás útvonala: Firenze – Radda in Chianti - Firenze

-      Hotelek: 4 éjszaka My One Hotel ***** Radda in Chianti, Grand Hotel Minerva ***** Firenze  

-      privát transzfer sofőrrel érkezéskor, elutazáskor

-      privát helyi idegenvezető magyar nyelven a Firenze városnéző túrához, illetve Pisa felfedezéséhez

-      látogatás Toszkána néhány családi birtokán idegenvezetéssel  

-      2 borvacsora az utazás alatt

-      Toszkána hangulatos vidéki városainak felfedezése: San Gimignano, Volterra, Siena

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele a Toszkána bortúra programjába?

-      Firenze felfedezése privát magyar nyelvű idegenvezetővel

-      Pisa látnivalóinak megismerése magyar nyelvű privát idegenvezetővel

-      a Barone Ricasoli birtokon levő kastély bejárása idegenvezetéssel 

-      borvacsora a Barone Ricasoli birtokon

-      borvacsora a Castellare pincészetben, a birtok bejárása idegenvezetéssel

-      a Tenuta le Calcinaie pincészet meglátogatása

-      a Costanti pincészet, birtok felfedezése

-      Volterra meglátogatása

-      barangolás San Gimignano városában

-      Siena

------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Toszkána utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Toszkána csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az Toszkána utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782  

------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Toszkána utazás tervezésénél:

-      fix indulási nap

-      7 napos időtartam

-      utazás repülővel

-      privát transzfer sofőrrel érkezéskor, elutazáskor

-     privát kirándulás Firenze, Pisa látnivalóinak megismerésére

 

Baggio extrák a Toszkána bortúra során:

-      VIP üdvözlés

-     magyar nyelvű privát idegenvezető a kirándulásokhoz

-     különleges borvacsora

-     egyéni túra egy hamisítatlan régi Fiat 500 autóval

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen Toszkána utazás alatt:

-     hogyan készül az igazi olasz pasta?

-     Firenze piaclátogatás + főzőiskola

-     főzőtanfolyamok igazi vidéki toszkán villákban

-     lóháton Chiantiban

-      a Chianti borvidék bejárása Vespaval

-      kiscsoportos/privát borkóstolók

---------------------------------------------- 

Variációk egy témára – néhány további izgalmas Toszkána utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Toszkána utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti Toszkána bortúra inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így a Toszkánautazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Ez az utazás lehet hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek Toszkánamás részei. Volt, amikor előtte vagy utána megálltak Világutazóink más olasz nagyvárosokban, és még sorolhatnánk a lehetőségeket. Számos egyéb verzióban készülhet ez az Toszkánautazás is, ahogy az összes többi körutazás is, melyeket Világutazónk igényei alapján szerveztünk meg: éppen ezért ismerjük meg egy személyes konzultáció során az Ön igényeit, hogy aztán a legjobb bortúrát állíthassuk össze Toszkána csodás vidékein.   

Országtól függetlenül egy dologban minden utazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabjuk a körutazás minden részleteit. 

---------------------------------------------- 

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Toszkána bor-, gasztrotúra körutazás az Ön álma is?

Kérem, vegye figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Toszkána bortúra Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önnek a fenti Toszkána utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önnek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önre szabott Toszkána utazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önnek az Toszkána utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az Toszkána bortúra minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Ön számára is, hogy egy „minden rendben volt” Toszkána utazás helyett élete nagy kalandjában legyen része, hogy hazaérkezve Ön is hasonlókat mondjon majd az Toszkána utazás pillanatairól, mint a már ott-járt Világutazóink.

-----------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Toszkána utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Toszkána csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az Toszkána utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782