Dél-Spanyolország utazás + Don Quijote túra

 

 

 

Spanyoloszag Zaszlo

Spanyolország déli része Don Qijote túrával

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi spanyol körutazás összeállításánál?

Az alábbi Spanyolország utazás alapötlete egy dél-spanyol körutazás volt, ahol Andalúzia csodás városait fedezhetik fel Világutazóink. Spanyolország déli részén olyan szenzációs látnivalók vannak, mint Sevilla, Granada, Cordoba vagy épp Cordoba, de innen akár Gibraltár is könnyedén megközelíthető, vagy épp Portugália déli része. Szóval elmondhatjuk, hogy Spanyolország déli része tökéletes azok számára, akik a körutazások szerelmesei.

Az utazás programjában szereplő városokat szűk egy hét alatt be lehet alaposan járni, ezért felmerült az ötlet, hogy ezt ki lehetne egészíteni még valami különlegességgel. És itt jön képbe a lovagok egyik leghíresebbike, Don Quijote de La Mancha, aki a Toledo alatt található, La Mancha vidéken „garázdálkodott” Cervantes történeteiben. Toledo városa, mely 1986 óta az UNESCO Világörökség része, már Önmagában is az utazás egyik fénypontja lehet kellemes hangulatával, ezt követően pedig La Mancha vidékén kalandozhatnak, ahol 2005 óta már a Ruta de Don Quijote is létezik. Nem is csoda, hiszen ezen a vidéken szinte nincs település, mely ne állítaná magáról, hogy köze van a nemes lovaghoz.

A Toledo – Cuenca szakasz mintegy 200 km távolságot tesz ki, ezt akár kerékpárral, akár autóval is bejárhatják -most maradjunk ez utóbbinál-, mi erre 3 napot javaslunk összesen, egy éjszakát az utazás során eltölthetnek Campo de Criptana városában, ahol a legtöbb szélmalom (10) is található, majd egy éjszakát javaslunk egy igazi autentikus a parador szállóban Cuenca városában, mely egy kolostor korhű, restaurált változata. Az biztos, hogy ez a szálló korabeli hangulatával garantáltan az utazás egyik fénypontja lesz a sok között!

A spanyol körutazás programját fly & drive utazásnak terveztük, ami azok számára ideális, akik a minimális szervezettséget szeretnék az utazás során, mivel igazi felfedező típusnak tartják magukat, akik maguk járnak be mindent. Mindezzel együtt fontos a biztonság is az utazás során, melyet a megbízható autóbérlő céggel, és kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel tudunk garantálni Világutazóinknak. A Spanyolország déli részén található városokban, és környékükön számos különleges hotel található, mint pl. az előbb említett parador szálló, mely a klasszikus szállodai elhelyezéssel szemben emlékezetes időtöltést garantál az utazás során. Az utazás során a változatosságot kedvelő Világutazók garantáltan jól fogják érezni magukat, hiszen a körutazás kultúrát, tengerpartot, természeti csodákat, mesebeli kalandokat, és a nagyváros varázsát egyesíti egyetlen haditervben.

A körutazás végén pár napot Madridban, Spanyolország fővárosában is érdemes eltölteni, egyrészt látnivaló ott is lesz bőven, másrészt így azok számára is ideális lesz az utazás befejezése, akik a nyüzsgő nagyvárosok hangulatát kedvelik. Az utazás során számos autentikus élményt szerezhet: megkóstolhatja Spanyolország jellegzetes ételeit, borait, megismerhetik közelebbről kulturális örökségét, forró estéket tölthet el a flamenco bűvöletében, vagy akár meg is tanulhatja az alapokat, csodás mesebeli tájakon barangolhat, 16-ik századi, korhű paradorban lakhat… tovább is van, mondjuk még?

-------------------------------------------------

A Spanyolország utazás technikai részletei:

-      12 nap / 11 éjszakás utazás

-      indulás Budapestről

-      a Spanyolország utazás útvonala: Malaga – Granada – Sierra Nevada Park – Malaga – Ronda – Sevilla – Cordoba – Toledo – Cuenca - Madrid

-      autóbérlés a harmadik naptól a tízedik napig

-      szállások az utazás programjában: Parador de Malaga **** Malaga, Hospederia del Zenete **** Granada, El Juncal **** Ronda, Casas de Juderia **** Sevilla, Casas de Juderia **** Cordoba, Pintor El Greco **** Toledo, Casa de Los 3 Cielos *** Campo de Criptana, Parador de Cuenca **** Cuenca, Catalonia las Cortes ****    

-      reggelis ellátás az utazás programjában

-      1-1 előre fixált program, a többi szabadon alakítható

-------------------------------------------------

Mi minden fért bele a Spanyolország utazás programjába?

-      Malaga látnivalóinak felfedezése

-      Granada csodái

-      Sierra Nevada Nemzeti Park bejárása

-      Ronda festői kisvárosának, és környékének felfedezése

-      Sevilla

-      Cordoba

-      Toledo

-      Don Quijote nyomában – a La Mancha vidék bejárása

-      Madrid megismerése

-------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Spanyolország utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Spanyolország csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782       

-------------------------------------------------

Világutazóink egyedi igényei a Spanyolország utazás tervezésénél:

-     fix időszak a szabadság miatt

-     budapesti indulás

-      Dél-Spanyolország, Andalúzia legszebb látnivalóinak felfedezése

-      utazás fly & drive program keretében

-      autóbérlés a harmadik naptól a tízedik napig

-      autentikus parador szálló kipróbálása

-      izgalmas, különleges programok az utazás során

 

Baggio extrák a spanyol körutazás során:

-     tapas-túra Malaga

-      Flamenco show – Granada, Sevilla

-      Don Quijote túra

 

Néhány további lehetséges Baggio extra a Spanyolország körutazás alatt:

-      borkóstolók

-      Gibraltár felfedezése

-      az Alhambra éjszaka

-      főzőiskola Granada városában

-      Granada étel, és bortúra

-      Jerez & Cadiz túra

-      hajózás Sevillában

-      flamenco táncóra Sevilla városában

-      gyalogos fotós túrák

-      Sevilla felfedezése korabeli lovas kocsival

-      Hammam élmények Cordoba városában

-------------------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló Spanyolország utazás

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított Spanyolország utazás minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti utazás inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen utazás, így ez a Spanyolország körutazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió lehetséges. Belekerülhet a programba Spanyolország más területe, de akár Portugália déli része is, lehet hosszabb-rövidebb, és lehet más sorrend is az utazás programjában, igényelhetnek végig transzfert privát idegenvezetővel, ha nem szeretnének vezetni stb.  

Országtól függetlenül egy dologban ugyanis minden körutazás hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel® készít: kompromisszumok és kész csoportos utazás helyett itt Önökre szabunk minden részletet. 

-------------------------------------------------

Mi a következő lépés, ha egy ilyen Spanyolország utazás az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti Spanyolország körutazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti utazás, úgy hasonló programot össze tudunk állítani (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott Spanyolországkörutazás tervezetét is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek az utazás szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy a Spanyolország utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” utazás helyett életük nagy kalandjában legyen részük.

-------------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott Spanyolország utazás, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné felfedezni Spanyolország csodáit, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782