St. Lucia: esküvő a Karib-tenger legjobb hoteljében + tartalmas nászút

 

 

 St Lucia Zaszlo

St. Lucia: esküvő a Karib-tenger legjobb hoteljében + tartalmas nászút

 

Mik voltak a legfontosabb szempontok az alábbi St. Lucia esküvő, nászút összeállításánál?

Amennyiben a külföldi esküvő helyszínéül a Karib-tenger, és sokak szerint a világ egyik legkülönlegesebb hoteljét szeretné megkaparintani, úgy van egy szenzációs tippünk: Jade Mountain, St. Lucia.

Számtalan cikket írtak már erről a csodáról, számtalan listán szerepelt már a hotel hangzatosabbnál hangzatosabb címkékkel, és az odalátogató vendégeket eddig kivétel nélkül elbűvölte a Jade Mountain. A mestermű Nick Troubetzkoy, orosz – kanadai származású innovatív építész gondolkodását dicsőíti, aki egészen újszerűen gondolkodott az ideális szállodát illetően. Nick számára egy vendégszoba mindig egy önálló mestermű is egyben, így a luxushotel mind a huszonnégy „szentélye” önálló egyéniséggel rendelkezik. Mi a közös mégis ezekben az építészeti csodákban? – a nagyméretű medence; nyitott rész a Karib-tenger felőli oldalon a csodás panoráma érdekében; hatalmas terek; a technika mellőzése (nincs rádió, telefon, televízió és Internet), a természetes anyagból készült berendezés. A természet elemeinek (föld-, víz-, levegő) intenzív és innovatív használata intim kapcsolatot létesít a természet és a luxushotel vendégei között, mely az építész szerint az igazi pihentető nyaralás egyik alapfeltétele. A luxushotel tulajdonképpen nem más, mint tiszteletadás e csodás sziget, St. Lucia természeti szépségeinek. A különleges esküvő, és nászút helyszín ennél fogva garantált, az biztos, hogy aki ide egyszer belép, az ki sem akarja tenni majd a lábát a szigetre a nászút ideje alatt.

Pedig higgyék el, nagyon is érdemes kimozdulni, hiszen St. Lucia szigete számtalan kalandot ígér az esküvő után a nászút idejére. Amennyiben a természet szerelmese, úgy a Karib-tenger vizein St. Lucia az egyik legjobb választás szerintünk. Csodás, érintetlen esőerdeiben fantasztikus gyalogtúrákat tehetnek például, melyek teljesen ki fogják kapcsolni, mindeközben pedig izgalmas növényekkel, állatokkal, csodás vízesésekkel, lélegzetelállító tájakkal találkozhat. Ha rajong ezekért a túrákért, akkor a Nagy Piton (St. Lucia egyik híres hegye a Kis Piton mellett) festői ösvényét feltétlen javasoljuk! Ha inkább a magasból venné szemügyre az esőerdők élővilágát, akkor a fák között közlekedő Aerial Tram „légi villamos” garantáltan nagy kalandokat ígér, ha pedig gyorsabb tempóra vágyik, akkor a canope ride pályáit javasoljuk. Ha Ön inkább a víz alatti kalandokért rajong, akkor a búvárkodáson felül a Sea Trek vagy Scuba Diving kalandok Pigeon Island szigeténél biztosan tetszeni fognak, ha mégis maradna a víz tetején, akkor különböző katamarán, és vitorlás túrák keretében fedezheti fel a St. Lucia környéki vizeket, és a szigetet is egy új nézőpontból láthatja. A horgászok számára St. Lucia, és környéke igazi paradicsom, ahol akár éjjel-nappal hódolhatnak szenvedélyüknek – persze az esküvő utáni nászút során biztosan lesz jobb dolga is… Ha gyaloglás helyett különleges járműre vágyik, akkor a 4*4 szafari terepjárón felül akár sagway, ATV, vagy kerékpár túrákat javaslunk, de izgalmas élménynek ígérkezik a tengerparton lovaglás is mondjuk egy BBQ ebéddel összekötve.

Ahogy Ön is láthatta, St. Lucia szigete sokkal többet is tartogat az Ön számára, mint a csodás tengerparton fekvést az esküvő után. St. Lucia szigetére, ahogy a Karib-tenger összes szigetére, és a világ bármely országába azon Világutazók számára vagyunk az ideális választás, akik az esküvő, majd az azt követő nászút idejére egyedi, különleges élményeket szeretnének átélni, s ha azt szeretnék, hogy az utazás minden részlete elvárásaikhoz, álmaikhoz, igényeikhez igazodjon.                 

----------------------------------------------    

A St. Lucia esküvő, nászút technikai részletei:

-      13 nap / 11 éjszakás utazás

-      utazás a lehető legkevesebb átszállással

-      hotel: Jade Mountain *****dlx

-      privát transzfer érkezéskor, elutazáskor

-      tartalmas kirándulások angol nyelven St. Lucia szigetének felfedezésére

---------------------------------------------- 

Mi minden fért bele ebbe a St.Lucia esküvő, nászút programba?

-      teljesen személyre szabott esküvő

-      az esküvő napján különleges események (páros masszázs stb.)  

-      a 2 Piton hegy felfedezése

-      gyalogtúra a Nagy Piton festői ösvényén

-      szigetfelfedező túra

-      esőerdei gyalogtúrák

-      extrémebb kalandok

-      vizes kalandok St. Lucia környékén

-      a különleges Aerial Tram „villamos” fedélzetén

-      piknik egy festői partszakaszon

-      Sea Trek vagy Snuba Diving kalandok Pigeon Island szigeténél

-      mélytengeri horgászat

---------------------------------------------- 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott St. Lucia esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a St. Lucia esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782   

----------------------------------------------  

Világutazóink egyedi igényei a St. Lucia esküvő, nászút tervezésénél:

-      fix indulási naphoz igazítani az indulás  

-      kényelmes menetrenddel történjen az utazás

-      privát transzferek érkezéskor, elutazáskor  

-      teljesen személyre szabott esküvő csomag

-      tartalmas kalandok során megismerni St. Lucia szigetét

-      igazán különleges szálloda az esküvő, nászút helyszínének (volt, aki kifejezetten a Jade Mountain hotelt kérte)

-      különleges szobatípusok a nászút idejére

 

Baggio extrák a St. Lucia esküvő, nászút során:

-      nászutas meglepetések az ifjú párnak

-      különleges, romantikus vacsora kettesben

 

Néhány további lehetséges Baggio extra egy ilyen St. Lucia esküvő, nászút alatt:

-      lovaglás a tengerparton egy BBQ ebéddel

-      esőerdő szafari

-      quad kalandok izgalmas helyeken

-      vitorlás kalandok

-      búvárkodás

-      kerékpár túrák St. Lucia legszebb helyein

----------------------------------------------

Variációk egy témára – néhány további hasonló St. Lucia esküvő, nászút  

A Private Travel szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy az Önök által áhított St. Lucia / Karib-tenger esküvő, nászút minden részletét elvárásaikhoz igazítsuk. Éppen ezért fontos kiemelnünk, hogy a fenti St. Lucia ötlet inkább segítség az Ön számára ahhoz, hogy lássa, milyen utazások megszervezésére vagyunk mi az ideális partner. Ahogy egyetlen esküvő, nászút így ez a St. Lucia utazás sem ebben az egy formában létezik nálunk, sőt ellenkezőleg: ahány Világutazó, annyi verzió. Lehet ez az utazás hosszabb és rövidebb is, belekerülhetnek a Karib-tenger más szigetei is a programba akár. Volt, amikor Világutazóink összekötötték a Karib-tenger, St. Lucia csodáit más közelebbi országgal, mint pl. az USA-val. Számos egyéb lehetséges verzió létezik egy St. Lucia esküvő, nászút megszervezésére is, mindennek csupán az Önök fantáziája szabhat határt.

Országtól függetlenül egy dologban minden esküvő, nászút hasonlít egymásra, melyet a Baggio Pivate Travel készít: kompromisszumok és kész „konzerv” utazás helyett itt Önökre szabjuk az esküvő, nászút minden részletét. 

----------------------------------------------    

Mi a következő lépés, ha egy ilyen St. Lucia esküvő, nászút az Önök álma is?

Kérem, vegyék figyelembe, hogy nálunk minden esküvő, nászút, ahogy minden ügyfél is, egyedi. A fenti St. Lucia utazás Világutazóink egyedi igényei alapján készült. Természetesen, amennyiben szimpatikus Önöknek a fenti esküvő, nászút, úgy hasonló programot össze tudunk állítani Önöknek (mivel szerintünk 2 ugyanolyan utazás nem létezik). Fontos kiemelnünk, hogy egy Önökre szabott St. Lucia utazás megszervezését is csak az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses szisztéma alapján vállaljuk, melynek része a személyes konzultáció. Itt felmérjük igényeiket, így egyrészt jelentős időt takarítunk meg Önöknek a St. Lucia esküvő, nászút szervezésénél, valamint ezzel tudjuk garantálni, hogy az utazás minden részlete pont olyan lesz, amilyennek megálmodták. Így garantáljuk azt az Önök számára is, hogy egy „minden rendben volt” St. Lucia esküvő, nászút helyett életük nagy kalandjában legyen részük, hogy hazaérkezve Önök is azt mondják majd az esküvő és nászút pillanatairól: „ez igazán méltó kezdése volt közös életünknek!”

----------------------------------------------

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent bemutatott St. Lucia esküvő, nászút, és úgy gondolja, Ön is az általunk képviselt minőségben szeretné a St. Lucia esküvő, nászút részleteit megszervezni, ajánlatkérő űrlapunkat ide kattintva érheti el. Amennyiben inkább e-mailben írná meg az utazás részleteit, úgy kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon ér el bennünket: +361/273-0782