Szolgáltatásaink

...avagy milyen luxusutak megszervezésére ideális a Private Travel szolgáltatás?

Ezen az oldalon találkozhat legnépszerűbb szolgáltatásainkkal, melyeknél a Private Travel a legjobban érvényesülni tud. Mivel ezt a szolgáltatást még előttünk senki nem kínálta Magyarországon, ezt elsőként mi vezettük be, így mindenképp javasoljuk az információk áttekintését, hiszen így pontosan megtudhatja, hogy egy privát körutazás vagy afrikai szafari miben nyújt többet a hagyományos, katalógusokban megtalálható csoportos utazásoknál. Alapvetően mindegyik szolgáltatásunkat a Private Travel tükrében mutatjuk be leendő ügyfeleinknek, hiszen így könnyedén el tudja majd dönteni Ön is, hogy minket keres-e következő utazása megszervezéséhez.

Külön felhívjuk figyelmét a minden menü alatt megtalálható „Referencia utazások” részre: mivel nálunk minden utazás, ahogy minden ügyfél is egyedi, így itt nem tud egy katalógusból rábökni egy kész utazásra, hogy ezt szeretné: mi nem így dolgozunk együtt ügyfeleinkkel, viszont szívesen bemutatjuk Önnek azokat az utazásokat, ahol már bizonyítottunk.  

Azok számára, akik kifejezetten a különleges élmények iránt érdeklődnek, az egyes menük alatt elérhetővé teszünk egy-egy elektronikus könyvet, melyet nevének, e-mail címének megadásával tud letölteni. Ne hagyja ki ezeket, garantáltan jól fog szórakozni!

 

És Önnek milyen luxusút az álma?