Mit mondtak azok, akik ránk bízták az incentive utazás megszervezését?

Mit mondtak azok, akik ránk bízták az incentive utazás megszervezését?

Mit mondtak azok, akik ránk bízták az incentive utazás megszervezését?

Az alábbiakban a 9 leggyakoribb előnyt szeretnénk bemutatni Önnek, amelyet velünk kapcsolatban azon ügyfelek mondtak rólunk, akik már megtapasztalták a Private Travel szolgáltatásunkat egy-egy incentive utazás megszervezése közben. Ahogy a többi utazás, úgy az incentive utak megtervezését is az általunk kidolgozott, speciális szisztéma szerint végezzük, mely garantálja partnercégeinknek a megfelelő eredmény elérését. Az eljárás kidolgozásánál egy szempont vezérelt minket: garantálja partnereinknek, hogy az incentive utazás egy jól megtérülő befektetés legyen egyszeri kiadás helyett.

   

Íme, a 9 leggyakoribb előny, amit velünk kapcsolatban kiemeltek partnereink

-          időt spóroltunk az incentive utazás megszervezésénél: gyakran hallottuk ügyfeleinktől, hogy a szervező iroda először is küldött nekik néhány javaslatot az incentive utazás programjára, hogy azt nézzék át, majd azt követően mondják el, hogy mi tetszik és mi nem tetszik nekik, hogy aztán tudjanak az incentive utazás paraméterein változtatni. Mi tisztában vagyunk vele, hogy az incentive utak felelősének, ahogy egy cégen belül általában a vezetőknek, sincs annyi ideje egy ilyen utazás szervezésére, mint amennyi szükséges lenne, mint amennyit szeretne. Éppen ezért dolgoztuk ki a Baggio Incentive Travel Program rendszert, mely garantálja, hogy a felelős részéről csak a szükséges minimális időt fogjuk igénybe venni, ami a tökéletes incentive utazás megtervezéséhez szükséges. A konzultáció során az alaposan kidolgozott ügymenet biztosítja, hogy minden szükséges információhoz hozzájussunk, és ne napi 20 levélváltással kelljen kihúzni a partnerből a részleteket.

-          stresszmentesítjük az incentive utazás szervezőjét: egy incentive utazás megszervezése bizony felelősséggel, ezáltal stresszel is jár. Mivel az ilyen utak a legjobban teljesítő vezetőket, partnereket, ügyfeleket célozzák meg rendszerint, akiknek ez az utazás elismerés korábbi munkájukért, így az incentive utak esetében sem jöhet szóba semmi más, mint a tökéletes incentive program. Egy incentive utazás és a tökéletes incentive utazás megszervezése között óriási különbség van, ez számos buktatót is tartalmazhat, melyek egy professzionális szervező segítségével könnyedén kiküszöbölhetők. Itt most nem is annyira arra gondolunk, hogy tényleg le lesz-e foglalva a szoba vagy repülőjegy az incentive utazás során, vagy a transzfernél végül várják-e majd az incentve utazás résztvevőit, hiszen ehhez különösebb szakértelem nem szükséges. Vagy nem is arról van szó, hogy a szervező tud-e kedvezményt érvényesíteni a szolgáltatóknál az incentive csoport mérete miatt, hiszen ehhez sincs szükség különösebb szakértelemre: az ilyen kedvezmények egy bizonyos incentive csoport méret felett „alanyi jogon” járnak. Itt a megtérülési rátáról beszélünk főleg, arról, hogy az incentive utazás végül a kiadási oldalra kerül-e a könyvelésben, vagy a jól megtérülő rovatba: a cégvezető számára ez egy incentive utazás elsődleges mércéje, tapasztalataink szerint. Ehhez kell az igazi szakértelem, a figyelem az apró részletek iránt.       

-          több, személyre szabott lehetőség kidolgozása: a személyes konzultáció során megszervezett információkból képesek vagyunk 1,2-3 személyre szóló ajánlatot kidolgozni az incentive utazás felelősének, melyekből ki tudja választani a céloknak, a cég számára legjobban megfelelő megoldást. Fontos kiemelnünk, hogy itt releváns ajánlatokról beszélünk, ami nem egyenlő azzal, amikor minden különösebb felmérés nélkül odadobunk 3 különböző kategóriájú szállodát, hogy válasszák ki azt, ami a legjobban tetszik az incentive utazás felelősének. Ehhez megintcsak nem szükséges professzionális külső segítség az incentive utazás programjának összeállításához. Mi valódi választásról beszélünk, amikor az incentive utazás céljait és a cég lehetőségeit is figyelembe véve, személyre szabott, releváns ajánlatokat kap a szervező készhez, részletesen megindokolva, melyik megoldás miért jelentene szerintünk jó választást az incentive utazás programjához.     

-          átlagosnál jobb feltételek megszerzése: amikor incentive utazás szervezéséről van szó, akkor jobb feltételek alatt mi nem kizárólag némi kedvezmény megszerzését értjük, hiszen ahogy előbb említettük, egy bizonyos méret felett tulajdonképpen ez alanyi jogon jár. Mi itt további plusz szolgáltatásokra, előnyökre gondolunk, melyeket jó partnerkapcsolatainknak köszönhetően szerzünk meg: szoba upgrade, gyorsított beléptetés az országba, fast check-in/check-out a hotelekben, VIP programok, és egyéb olyan szolgáltatások, melyekhez kizárólag az adott incentive utazás résztvevői jutnak hozzá, az átlagos „földi halandó” turista nem. Ez természetesen emelni fogja az incentive utazás szervezőjének presztízsét a résztvevőknél, azáltal az incentive utazás célszemélyeinek lojalitását. Ez pedig az incentive utak egyik legfőbb célja kell, hogy legyen…    

-          incentive programok, melyeket más nem kínál: az exkluzivitás egy olyan szempont, amelyre megint csak lehet (és kell is) alapozni, amikor az ügyfelek, munkatársak, üzleti partnerek lojalitásának erősítéséről beszélünk. Egyszerűen megvilágítva: az embereknek az kell, ami másnak nincs. Ha az incentive utazás résztvevői szembesülnek azzal, hogy olyan exkluzív programokon vehetnek részt, melyek az átlagos utasok számára nem elérhetőek, „kihúzzák magukat”, és azt mondják: ez igen! Ezt nem mi állítjuk, hanem a felmérések bizonyítják, melyeket egy-egy incentive utazás résztvevői között végeztek.       

-         teljes körű ügyintézés az incentive utazás programjában: amikor minket választ egy adott cég az incentive utazás partnerének, akkor egy olyan partnerrel szerződik, aki teljes projekt menedzsmentet vállal, és nem csak az utazáshoz szorosan köthető részletek elintézésben segít. A repülőjegy, szállás, programok, konferencia / meeting terem, étkezések, programok leszervezésén felül bármilyen egyéb kérés megszervezésében segítünk, legyen szó jótékonysági akcióról, gyárlátogatásról, vagy egyéb eseményről, melyek gyakran képezik egy incentive utazás részét.        

-          különleges meetingek megszervezése az incentive utazás során: a legemlékezetesebb programok, történések egy incentive utazás során, mint ahogy egyébként bármilyen utazás során, a „spontán”, különleges, nem megszokott események. A „spontán nem véletlen van idézőjelben, hiszen az ilyen kalandokat nem csak elősegíteni lehet, hanem előre meg lehet szervezni, így csak a gyanútlan résztvevőknek fog spontánnak tűnni a program. :) Ugye konkrét példát szeretne erre is? Nos, amikor a csapat épp képzésre menne a konferencia terembe, akkor dönthet „hirtelen felindulásból” a vezető úgy is, hogy az adott meetinget a tengerparton tartják meg. És hogy, hogy nem a tengerparton az incentive utazás résztvevőit már egy fáklyákkal kivilágított „tetthely”, a homokban kipárnázott helyek várják, és nemsokára ez „ellátmányt” is tálalják a pincérek. Ez persze csak egy a sok ötlet közül, amivel egy incentive utazás programját fel lehet dobni: az biztos, hogy az incentive utak résztvevői ezekről a „spontán” kalandokról fognak beszélni egymás között, és azoknak, akik lemaradtak az idei incentive utazás programjáról. Többek között így lehet jobban elérni azt, hogy az idén lemaradt célszemélyek jövőre akarjanak minősülni a következő incentive utazás programjára.          

-          apró meglepetések az incentive utazás során: amikor kiemelt ügyfelek, partnerek, munkatársak vesznek részt egy incentive utazás programon, akkor a szervező gyakran szeret kis meglepetésekkel kedveskedni a program ideje alatt. Azonfelül, hogy a kéréseket teljesítjük és mindent megszervezünk, további konkrét ötletekkel tudjuk segíteni ezen a téren is a szervezőt a minél hatékonyabb megtérülési ráta elérésben.

-          speciális incentive program kidolgozása: az már önmagában is képes összekovácsolni a munkatársakat, amikor a hétköznapokból kiszakadva egy incentive utazás helyszínén szabadabb körülmények között töltenek el időt. Azonban a hatékonyságot itt is lehet növelni speciális programokkal, melyek kifejezetten csapatépítő jellegűek, és itt nem pusztán kötélhúzásra és egyéb jópofa programokra gondolunk. Mivel cégünk ezen a téren is a legjobb külföldi, helyi partnerekkel működik együtt, az incentive utazás céljainak, elvárásaink leginkább megfelelő ötleteket vonultatjuk fel egy-egy program összeállításánál.       

--------------------------------------------

Amennyiben Önnek is fontosak a fent említett szempontok egy incentive utazás megtervezésénél, mindenképp javasoljuk, hogy jelentkezzen egy személyes konzultációra. Amennyiben ajánlatkérő lapunkat töltené ki, úgy kérjük, kattintson ide. Telefonon az alábbi számon éri le munkatársainkat: +361/273-07282. Ha inkább e-mailben írná meg az incentive utazás részleteit, azt ide kattintva teheti meg.

-------------------------------------------- 

 

- Amennyiben az Incentive utazás menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: