Külföldi Esküvő

...avagy hogyan lesz egy külföldi esküvő életre szóló emlék?

Külföldi esküvő oldalunkon megtudhatja, hogy kik választanak minket e jeles esemény megszervezéséhez, hogy pontosan mit kínálunk egy esküvő megszervezésénél, amit más nem, továbbá azt is megtudhatja, kinek vagyunk mi az ideális választás egy külföldi esküvő megszervezéséhez, és kinek nem. Mivel a Private Travel nem mindenki számára jelenti az ideális megoldást (sőt, ez kifejezetten a kisebbség számára lesz az), és ez egy új szolgáltatás Magyarországon, amit előttünk még senki nem kínált ügyfeleinek, így mindenképp javasoljuk a menük áttekintését.

Amennyiben inkább rögtön arra lenne kíváncsi, hogy milyen külföldi esküvők megszervezését bonyolítottuk eddig, úgy javasoljuk, hogy rögtön a „Referencia utazások” menüre ugorjon, itt az ország-választó segítségével juthat el egy-egy esküvő vagy nászút leírásához (vagy a weboldal tetején található kereső funkcióval).

Ezenfelül számos hasznos tippet is talál a külföldi esküvő megszervezéséhez, és izgalmas úticélok között böngészet, amennyiben külföldi esküvő az álmuk, és még tájékozódó fázisban vannak.

Az ínyencek számára pedig írtunk egy könyvet is, mely különleges esküvő úticélokat tartalmaz, olyanokat, ahol a tömegturizmus minden „áldása” elkerüli Önöket, és nem az aktuálisan divatos országokban találhatóak.

 

Kellemes időtöltést kívánunk a külföldi esküvő izgalmas világában!