Miért választanak egyre többen minket a külföldi esküvő megszervezéséhez?

Miért választanak egyre többen minket a külföldi esküvő megszervezéséhez?

Hivatalos, nem hivatalos külföldi esküvő?

Kitűztétek az esküvő napját, közeledik közös életetek egyik legfontosabb pillanata? Ti már el is döntöttétek, hogy hivatalos külföldi esküvő az álmotok? Talán még hezitáltok az itthoni és külföldi esküvő között, és egyelőre felméritek lehetőségeiteket? Akárhol is tartotok jelenleg a külföldi esküvő szervezése kapcsán, Private Travel szolgáltatásunk számos izgalmat tartogat számotokra is.    

Munkatársainkkal az elmúlt 5 évben látványos emelkedést tapasztalunk a hivatalos külföldi esküvő szervezésében. Egyre több fiatal pár gondolja úgy, hogy azt a pénz, amit itthon az esküvő szervezésére költenének, inkább egy hivatalos külföldi esküvő, nászút tervezésére fordítják. Az igaz, hogy a távoli országokba rendszerint nem kíséri őket a násznép, mint az itthoni esküvő során, viszont az itthoni esküvő költségeiből nem ritkán egy színvonalas külföldi hivatalos esküvő (és nászút) is kijön. Ők úgy gondolják, mivel az esküvő és a nászút közös életük egyik legfontosabb momentuma, ami elsősorban róluk szól, így lehetnek annyira „önzők”, ha egyszer egy csodás külföldi esküvő és nászút a közös álmuk, hogy saját álmaikat tartják szem előtt.

A legtöbb ilyen ügyfelünk a hivatalos külföldi esküvő és nászút után aztán úgyis tart itthon egy partit, ami már a családról, barátokról is szól, így mindenki boldog lehet.

A másik jellemző megkeresés, amivel a fiatal párok hozzánk fordulnak, a nem hivatalos, szimbolikus külföldi esküvő megszervezése. Ezek a párok a klasszikus itthoni esküvő hívei, nekik ez a közös álmuk, viszont a nászút során mindenképp szeretnék megerősíteni a fogadalmat egy különleges külföldi helyszínen is: nekik ajánljuk a nem hivatalos külföldi esküvő megszervezését.

Számtalan olyan ország létezik a világon, ahol hivatalos és/vagy szimbolikus esküvő elérhető; amennyiben nem vagytok biztosak még abban, hogy végül melyik külföldi esküvő mellett döntötök, úgy mindenképp javasoljuk személyes álomesküvő konzultációnkat, mely során rengeteg hasznos tapasztalatot tudunk megosztani Veletek is hivatalos és szimbolikus külföldi esküvő tervezésével kapcsolatban.

---------------------------------------------

BAGGIO ÁLOMESKÜVŐ KONZULTÁCIÓJA

Borito1

Ti is az esküvő megtervezésének legelején vagytok, és szeretnétek, ha professzionális segítséget kapnátok a tervezésben, ha lenne valaki, aki segít a Nektek tökéletes külföldi esküvő összeállításában? A legjobb helyen jártok! Külföldi álomesküvő konzultációnkat pont Nektek terveztük, ide kattintva tudhattok meg erről minden fontos információt.

Ezen felül, szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi, ingyenesen letölthető e-bookot is, mely a külföldi álomesküvő szervezés 5 leggyakoribb buktatóját tartalmazza. Ezt alig 1 perc alatt megszerezheted, ha komolyan gondolod külföldi esküvőtöket, ne menj el e mellett! Kattins a képre, vagy ide, és máris a Tied lehet az e-book!  

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon érhetnek el bennünket: +361/273-0782.

---------------------------------------------  

Miért pont hozzánk fordulnak Világutazóink egy külföldi esküvő megszervezésénél?

Tapasztalataink szerint azok a házasulandó párok, akik hozzánk fordulnak akár hivatalos, akár nem hivatalos külföldi esküvő szervezésével kapcsolatban, elvárásaikban, fő céljaikban az esküvő kapcsán nem különböznek egymástól. Mivel tudják, hogy a külföldi esküvő közös életük egyik legmeghatározóbb élménye lesz, így a fő elvárás velünk szemben az, hogy az esküvő minden részletének tökéletesnek kell lennie. Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen alkalom, ezért az ennek megfelelő figyelemre, precizitásra, profizmusra vágynak. Ők nem szeretik, ha eladnak nekik valami kész külföldi esküvő csomagot, inkább arra vágynak az esküvő szervezése során, hogy a számukra ideális megoldáshoz, a tökéletes választáshoz segítsék hozzá Őket. És miért pont mi leszünk végül a külföldiesküvő megszervezője?

Ügyfeleink elmondása alapján elsősorban referenciáink, eddigi tapasztalatunk az, aminek köszönhetően minket bíznak meg a külföldi esküvő megszervezésével. De gyakran fordul elő az is, hogy legjobb barátjuk, családtagjuk, vagy ép üzlettársuk már megtapasztalta szolgáltatásainkat a külföldi esküvő szervezésében, így náluk eleve szóba sem jöhet, hogy másra bízzák az esküvő tervezését.

Akik nem ajánlás útján találnak meg minket, a számukra ideális partnert a külföldi esküvő megszervezéséhez, elvárásaikban mindenképp hasonlítanak az előbb említett ügyfelekhez, akár hivatalos, akár nem hivatalos külföldi esküvő az álmuk. Nem elégszenek meg a sablonos, tucat-megoldásokkal, az olyan esküvő csomagokkal, amelyek mindenki számára elérhetők.

Gyakran vannak egyedi igényeik a külföldi esküvő kapcsán, legyenek ezek akár kicsi vagy nagy dolgok, mindenesetre a hagyományos irodák kínálta csomagos esküvő megoldások nem adják meg azt a fajta szabadságot a külföldi esküvő tervezése során, mint amit Pivate Travel szolgáltatásunk lehetővé tesz.  Egy hagyományos külföldi esküvő csomag összeállításába nincs beleszólásuk: csak kész esküvő csomagokból választanak, s ügyfeleink tapasztalata alapján ez gyakran jár kompromisszumokkal a külföldi esküvő megtervezésénél.  Márpedig ügyfeleink úgy vannak vele, hogy egy külföldi esküvő ne tartalmazzon kompromisszumokat, középszerű és felesleges dolgokat: a külföldi esküvő csak az övék, ezért legyen olyan egyedi, mint ő maguk, és közös álmaikat tükrözze.

Ezek azok az elvárások, amikben hasonlítanak ügyfeleink, akár hivatalos esküvő, akár nem hivatalos külföldi esküvő az álmuk, és ezeket az elvárásokat testesíti meg Private Travel szolgáltatásunk, mely biztosítja számotokra is, hogy a külföldi esküvő pont olyan lesz, mint amilyen közös álmaitokkban szerepel.   

----------------------------------------------------

BAGGIO ÁLOMESKÜVŐ KONZULTÁCIÓJA

Borito1Ti is a tökéletes külföldi álomesküvő megszervezésére vágytok, és szeretnétek, ha professzionális segítséget kapnátok a tervezésben, ha lenne valaki, aki segít a Nektek tökéletes külföldi esküvő összeállításában? A legjobb helyen jártok! Külföldi álomesküvő konzultációnkat pont Nektek terveztük, ide kattintva tudhattok meg erről minden fontos információt.

Ezen felül, szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi, ingyenesen letölthető e-bookot is, mely a külföldi álomesküvő szervezés 5 leggyakoribb buktatóját tartalmazza. Ezt alig 1 perc alatt megszerezheted, ha komolyan gondolod külföldi esküvőtöket, ne menj el e mellett! Kattins a képre, vagy ide, és máris a Tied lehet az e-book!  

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon érheted el: +361/273-0782. 

----------------------------------------------------

- Amennyiben az esküvő menüpontra kívánsz visszaugrani, kattints ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhatsz: