Mit kínálunk egy külföldi esküvő megszervezésénél, amit más nem?

Mit kínálunk egy külföldi esküvő megszervezésénél, amit más nem?

Mit kínálunk egy külföldi esküvő szervezésénél, amit más nem?

 

...azaz miért pont minket választanak Világutazóink egy külföldi esküvő megszervezésére?

Azon ügyfeleink, akiknek legjobb barátjuk, családtagjuk vagy épp üzlettársuk már megtapasztalta a Private Travel szolgáltatást a külföldi esküvő megszervezésénél, elmondásuk alapján már akkor eldöntötték, hogy a külföldi esküvő megszervezését ránk bízzák, amikor ismerősük beszámolóját meghallották. Fenntartások nélkül megbíznak ebben az ismerősben, ezért biztosak abban, hogy nálunk ugyanazt a kitüntetett figyelmet kapják a külföldi esküvő szervezése során, mint ismerősük. Nem bízzák a véletlenre a külföldi esküvő megszervezését, olyan kezébe adják álmaikat, aki már bizonyított. Legerősebb referenciánk felétek, akik most tervezik a külföldi esküvő részleteit, és az ideális partnert keresik ehhez, éppen ez a tapasztalat, hogy új ügyfeleink legnagyobb része egy konkrét, már megvalósult külföldi esküvő miatt fordul hozzánk.

Ügyfeleink, akik az interneten böngészve találnak meg minket, gyakran elmondják azt azon tapasztalatukat, hogy szinte mindenhol ugyanazt a külföldi esküvő csomagot ajánlják fel nekik, legyen szó hivatalos vagy nem hivatalos külföldi esküvő szervezéséről, Tahiti vagy épp Sri Lanka szigetéről. Ez nem véletlen, hiszen a kisebb magyar irodák nagy része nagyobb irodák esküvő csomagjait közvetíti. Ugyanaz a kínálat, előre legyártott esküvő csomagok, sablonos megoldások, felesleges elemek, kompromisszumok. A nélkül ajánlanak fel különböző opciókat (ha felajánlanak) az esküvő megvalósítására, hogy megismernék őket, így a külföldi esküvő csomag számos esetben tartalmaz olyan elemeket, melyek feleslegesek ügyfeleinknek, viszont olyan elemek, melyek számukra alapvetőek az esküvő megszervezésénél, kimaradnak.  Ez történik akkor, amikor előre legyártott külföldi esküvő csomagokat akarnak elsózni potenciális ügyfeleknek: tudjuk, mert anno alkalmazottként, mielőtt saját vállalkozásba fogtunk, mi is számos ilyen külföldi esküvő csomagot értékesítettünk.

-------------------------------------------------------

BAGGIO ÁLOMESKÜVŐ KONZULÁTCIÓJA

Borito1Ti is olyan ügyfelek vagytok, akik szeretnétek, ha a külföldi esküvő szervezője először megismerne Titeket, szívetek vágyait, álmaitokat, és utána ezekhez igazítva állítaná össze a külföldi esküvő minden apró részletét? Ha igen, akkor a személyes álomesküvő konzultációt Nektek találtuk ki, melyre ide kattintva tudtok jelentkezni.

Ezen felül, szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi, ingyenesen letölthető e-bookot is, mely a külföldi álomesküvő szervezés 5 leggyakoribb buktatóját tartalmazza. Ezt alig 1 perc alatt megszerezheted. Ha komolyan gondoljátok külföldi esküvőtöket, ne menjetek el e mellett! Kattins a képre, vagy ide, és máris a Tied lehet az e-book!  

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon érheted el: +361/273-0782.      

-------------------------------------------------------

 

Mi a 8 leggyakoribb előny, amit ügyfeleink kiemeltek a Private Travel szolgáltatással kapcsolatban?

Rugalmasság a külföldi esküvő időpontjában: amikor velünk működtök együtt a külföldi esküvő megszervezésében, nem kell meghatározott indulási napokhoz, fix turnusokhoz, bármilyen más kötött paraméterhez igazodni. Nálunk megmondhatjátok, hogy melyik napon szeretnétek indulni, és kész. Megmondjátok, melyik napot szemelték ki a külföldi esküvő lebonyolításához, és megszervezzük. Az utazás annyi napig tart majd, amennyit megálmodtatok, ha pedig beleszerettetek a külföldi esküvő helyszínébe, és hosszabbítanátok, csak egy telefonba kerül, és elintézzük. Az indulás helyszíne sem kötött; előfordult már, hogy Európa, vagy a világ egy távoli városából indult a pár a külföldi esküvő helyszínére - nálunk ez sem okoz problémát. Nem preferálunk meghatározott légitársaságokat saját érdekünkben, így ha a külföldi esküvő helyszínére egy bizonyos légitársasággal/légiszövetséggel szeretnétek menni, megoldjuk.   

Segítség a külföldi esküvő helyszínének kiválasztásában: 3 alapvető dolog befolyásolja azt, hogy a külföldi esküvő végül tényleg életre szóló élmény lesz-e: helyszín, helyszín, helyszín! Igen, ennyire tartjuk fontosnak, azt, hogy melyik országot választjátok végül a külföldi esküvő helyszínéül, legyen szó akár hivatalos, akár nem hivatalos külföldi esküvő tervezéséről. Alapvetően ez az esküvő szervezés legfontosabb, nulladik lépése, hogy megismerjük ügyfeleink álmait annyira, hogy ebben segítséget tudjunk nyújtani számukra. Természetesen ez elsősorban akkor fontos egy külföldi esküvő tervezésénél, amikor még nem szerettek bele a házasulandók egy konkrét helyszínbe, bár tapasztaltunk már olyat is, hogy a külföldi esküvő előre eltervezett helyszíne végül változott, miután néhány fontos paraméterre felhívtuk ügyfeleink figyelmét. Nem véletlen, hogy mi kizárólag személyes konzultációt követően vállaljuk el (vagy nem vállaljuk el) egy-egy külföldi esküvő megszervezését: azon felül, hogy jelentős időt takarítunk meg ügyfeleinknek a külföldi esküvő megszervezésénél, egyes esetekben a beszélgetés során olyan információk is kiderülnek, melyek alapvetően befolyásolják a külföldi esküvő részleteit. Ügyfeleink visszajelzései alapján ezen biztosan nem fogunk a jövőben sem változtatni.               

Segítség az ideális hotel kiválasztásában: a külföldi esküvő ideális helyszíne után következik a megfelelő hotel kiválasztása. Fontos, hogy amikor velünk tervezitek a külföldi esküvő részleteit, nem csak az iroda partnerhoteleiből válogathattok, mivel mi nem egy katalógusból dolgozunk. Nálunk nem külföldi esküvő csomagok közül válogathattok néhány hotelben, mint a hagyományos irodáknál. Mi épp fordítva dolgozunk együtt Veletek a külföldi esküvő tervezésekor: először felmérjük igényeiteket, elvárásaitokat és álmaitokat, majd ezt követően az azoknak megfelelő hotelekre teszünk javaslatot, a külföldi esküvő helyszínére. Ez a felmérés, mely az általunk kidolgozott speciális, 5 lépéses utazástervezői szisztéma része, segít Nektek és nekünk is abban, hogy a külföldi esküvő helyszínéül biztosan az számotokra tökéletes hotel kerüljön kiválasztásra.         

Rugalmasság a külföldi esküvő részleteiben: a személyes álomesküvő esküvő konzultáció során is mindig kiderül, ahány ügyfél, annyi elképelés a tökéletes külföldi esküvő részleteiről. Ami egyiknek az álom, a másiknak a „rémálom”. Mi ezért nem várjuk el Tőletek sem, hogy előre legyártott külföldi esküvő csomagok közül válogassatok, hanem lehetőséget biztosítunk arra, hogy valóban az álmaitoknak megfelelő külföldi esküvő valósuljon meg. Ügyfeleink tapasztalatai alapján ez azért is jó Nektek, mert így nem kerülnek bele felesleges elemek a „kalapba” a külföldi esküvő tervezésénél, így csak az lesz benne, amit szeretnétek: se több, se kevesebb.      

Garancia arra, hogy a külföldi esküvő tényleg olyan csodás lesz, mint ígértük: tisztában vagyunk azzal, hogy egy külföldi esküvő - akár hivatalos, akár nem hivatalos esküvő - egyszeri és megismételhetetlen, itt nincs második esély, mindennek tökéletesnek kell lennie az esküvő során. Akik hozzánk fordulnak, egyszerűen ezt várják el tőlünk, mi pedig ennek az igénynek megfelelve dolgoztuk ki speciális, 5 lépéses utazástervezői szisztémánkat, és álomesküvő konzultációnkat is, mely a tökéletes külföldi esküvő élményét hivatott garantálni. Mi nem bízzuk a véletlenre a külföldi esküvő sikerét, hiszen tartozunk ennyivel Nektek, akik nekünk szavaznak bizalmat egy külföldi esküvő megszervezésére.        

Rugalmas ügyintézés a külföldi esküvő szervezése közben: ügyfeleink elfoglalt emberek. Visszajelzéseik alapján nagy segítség számukra, hogy a külföldi esküvő szervezése közben is hozzájuk igazodunk mindenben: ügyfélfogadás, kommunikáció, fizetési konstrukció stb.           

Időt takarítunk meg az esküvő szervezésnél: a felgyorsult világban egyre kevesebb embernek van arra ideje, még ha a hivatalos külföldi esküvő megszervezéséről is van szó, hogy napokat, heteket töltsön el az interneten, vagy számtalan levelet válton a különböző szolgáltatókkal a külföldi esküvő kapcsán. Többek között ezért is vezettük be személyes álomesküvő konzultációnkat, mely Nektek is több napot vagy akár hetet takarít meg a külföldi esküvő megtervezése során. Nem véletlen, hogy imádják ügyfeleink ezt a szoláltatásunkat (is).          

Stresszementessé tesszük a külföldi esküvő megszervezését: ahelyett, hogy készen kapnátok a külföldi esküvő programját, együtt állítjuk össze azt (az általatok megjelölt legfontosabb szempontok alapján) a személyes álomesküvő konzultáció után. Így azonfelül, hogy időt spórolunk Nektek, stresszmentessé is tesszük egyben a külföldi esküvő megszervezését, hogy semmire se legyen gondotok. Mert bár egy ilyen külföldi esküvő megszervezése csodás izgalmakkal is jár, ugyanakkor a kevésbé gyakorlottak számára különböző buktatókat is tartalmazhat. Itt megtalálod az 5 leggyakoribbat egy knyvbe szedve.      

A Baggio Private Travel® még abban tér el más utazási irodáktól, hogy mi soha nem megyünk bele árversenybe, mert nem a legolcsóbb külföldi esküvő megszervezésére törekszünk, hanem arra, hogy a legjobbat nyújtva váltsuk valóra az álmaitokat. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen külföldi esküvő, és azt is, hogy mennyi külföldi esküvő megszervezését vállaljuk el egyszerre, mert nem szeretnénk, ha a mennyiség a minőség rovására menne. Számotokra is ez az igazi minőségi védjegyünk, amikor egy hivatalos vagy nem hivatalos külföldi esküvő megszervezésével bíztok meg minket.

-------------------------------------

BAGGIO ÁLOMESKÜVŐ KONZULTÁCIÓJA

Borito1Ti is olyan ügyfelek vagytok, akik szeretnétek, ha a külföldi esküvő szervezője először megismerne Titeket, szívetek vágyait, álmaitokat, és utána ezekhez igazítva állítaná össze a külföldi esküvő minden apró részletét? Ha igen, akkor a személyes álomesküvő konzultációt Nektek találtuk ki, melyre ide kattintva tudtok jelentkezni.

Ezen felül, szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi, ingyenesen letölthető e-bookot is, mely a külföldi álomesküvő szervezés 5 leggyakoribb buktatóját tartalmazza. Ezt alig 1 perc alatt megszerezheted. Ha komolyan gondoljátok külföldi esküvőtöket, ne menjetek el e mellett! Kattins a képre, vagy ide, és máris a Tied lehet az e-book!  

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon érhetitek el: +361/273-0782.     

-------------------------------------

- Amennyiben az esküvő menüpontra kívánsz visszaugrani, kattints ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhatsz: