Kik választanak minket a külföldi nászút megszervezéséhez?

Kik választanak minket a külföldi nászút megszervezéséhez?

Kik, és miért választanak minket a külföldi nászút megszervezéséhez?

 

A nászút szervezőjének kiválasztása

Egy külföldi nászút megtervezésénél az első fontos kérdés, hogy csak nászút vagy külföldi esküvő is szerepel-e terveikben, hiszen a 2 esetben máshogy tanácsos nekiállni a szervezésnek.  Amennyiben a nászút előtt külföldi esküvő is szerepel terveikben, úgy első körben mindenképp ehhez érdemes igazítani a lehetőségeket, hiszen nem mindenhol van lehetőség például a nászút előtt egy hivatalos külföldi esküvő lebonyolítására. Persze ha az itthoni törvényes esküvő után már csak egy szimbolikus szertartásra vágynak a nászút előtt, akkor lehetőségeik sokkal szélesebb skálán mozognak. Amennyiben külföldi esküvő is szerepel terveikben, úgy javasoljuk, hogy először azt a rovatunkat böngésszék át, valamint mindenképp jelentkezzenek be hozzánk egy esküvő konzultációra. Ebben a részben mi kifejezetten csak a nászút témáját járjuk körül, azért, hogy pontosabb képet kapjanak arról, kik és miért fordulnak hozzánk egy külföldi nászút megszervezésével kapcsolatban, mire jó pontosan a Private Travel szolgáltatás a nászút tervezésénél, hogy aztán könnyedén el tudják dönteni, hogy ilyen partnert keresnek-e Önök is a külföldinászút megszervezéséhez.

Statisztikáink szerint Világutazóink egy jelentős része ajánlás útján talál meg minket, azaz egy konkrét, már megvalósult nászút kapcsán hall rólunk először. Ismerőseik, családtagjaik, barátaik, üzletfeleik hazatérnek az utazásról, majd lelkesen mesélik a külföldi nászút részleteit, kalandjaikat, hogy milyen csodás élményekben volt részük. Új ügyfeleink elmondása alapján a nászút beszámolóját hallgatva egyszerűen nem tudják megállni, hogy megkérdezzék, ki szervezte ezt az egészet. Ők azért fordulnak hozzánk, mert a külföldi nászút beszámolóját hallgatva először is kíváncsiak, hogy mit „művelünk” mi itt a Baggio Private Travel® irodánál, hogy így beszél rólunk, a nászút szervezőjéről ez a megbízható ismerős. Ők nagy elvárásokkal érkeznek hozzánk, hiszen azt szeretnék, hogy hasonló élményeket éljenek át a nászút alatt, hogy ők is pont olyan kiszolgálásban részesüljenek, mint a már említett ismerőseik.

Számtalanszor fordul elő, hogy egy fiatal pár, aki ránk bízta a külföldi nászút szervezését, meghallja, hogy ismeretségében valaki szintén hasonlókat tervez, és azonnal ide irányítja őt hozzánk, néha még azelőtt, hogy ők maguk elutaztak volna… Szerencsére gyakran halljuk ezt és ehhez hasonló mondatot munkatársainkkal: „megbízható ismerős ajánlott Titeket, és nem csalódtam”. Sőt, olyan is előfordult már, hogy egy pár végül nem minket választott anyagi lehetőségeik miatt a külföldi nászút megszervezéséhez, ellenben ismerőseit ide küldte. Miért mondjuk mindezt el Önöknek? Mert tudjuk, hogy a külföldi nászút életük egyik legfontosabb eseménye az egymásra találásuk (és az esküvő) óta. Tudjuk, hogy a nászút egyszeri és megismételhetetlen alkalom, egy egész életre szóló élmény, amit majd a szürke hétköznapok, borús esték alakalmával szívesen felemlegetnek majd. A nászút az, amelyről majd gyerekeiknek is szívesen mesélnek. Tisztában vagyunk vele, hogy itt nincs második esély, itt mindennek tökéletesnek kell lennie. Ezért, ha Önök a tökéletes partnert keresik a külföldi nászút megszervezéséhez, aki maradéktalanul valóra váltja álmaikat, a legerősebb referenciánk Önök felé épp a fenti mondat, melyet ügyfeleink gyakran mondanak: „megbízható ismerős ajánlott Titeket, és nem csalódtam”.

Talán az Önök ismerősei között még nincs olyan, aki megtapasztalta volna a Private Travel szolgáltatás előnyeit, s Önök az interneten böngészve találtak ránk (vagy olvastak rólunk valahol). Ügyfeleink egy másik nagy része épp ehhez hasonlóan, a külföldi nászút részleteit tervezve akad ránk, „véletlenül”. Mi azt tapasztaltuk azoknál, akik végül minket választanak, hogy egy külföldi nászút szervezésénél (a fent említett okokból) különösen körültekintően választanak ügyfeleink szervezőt maguknak, sokkal jobban megnézik, hogy végül kit bíznak meg a nászút megszervezésével. Ezek az ügyfelek kivétel nélkül mind elolvassák a referenciáinkat, hiszen a leghitelesebb információ az, amit mások mondanak rólunk. Ráadásul mi a nászút kapcsán is lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár beszéljenek olyan ügyfelünkkel, aki a külföldi nászút szervezését ránk bízta.

 

Amit a számos külföldi nászút szervezése során megtudtunk

Ezek a Világutazók – saját elmondásuk alapján – azt is alaposan megnézik, hogy milyen nászút referenciákat mutatunk be, hiszen tudni akarják, hogy a megfelelő tapasztalat is rendelkezésre áll-e a leendő szervezőnél, ezért mi a magunk részéről igyekszünk bemutatni a lehető legtöbb külföldi esküvő referenciánkat, ezzel is segítve a tájékozódást.

Világutazóink arról is beszámoltak, hogy kifejezetten az előnyeink közé sorolják azt a tényt, hogy nem vállaljuk el akármilyen és akármennyi külföldi nászút megszervezését, mert számunkra nem elsődleges cél, hogy mindenki velünk utazzon. Ezért szűrjük meg alaposan ügyfeleinket, az elvállalt utazásokat, mert csak olyan külföldi nászút szervezéséhez adjuk a nevünket, mely 100%-ig a profilunkba vág; ezzel épp ügyfeleink nyernek a legtöbbet, hiszen így garantált a mennyiséggel szemben az, hogy mindig kifogástalan minőségre számíthatnak velünk kapcsolatban. Ügyfeleink beszámolóiból úgy tapasztaltuk, hogy egy külföldi nászút kapcsán ez a tényező hatványozottan érvényes, ezért ebből a jövőben sem kívánunk engedni.

Világutazóink kifejezetten kiemelték azt is velünk kapcsolatban, mint egyik nagy előnyünket, hogy mi a külföldi nászút megszervezését is csak személyes konzultációval vállaljuk el. Azon felül, hogy így jelentős időt takarítunk meg a nászút tervezésénél, garantálni tudjuk Önöknek, hogy a külföldi nászút minden részlete ügyfeleink álmaihoz illeszkedik majd. És itt el is érkeztünk egy újabb fontos előnyhöz, amit velünk kapcsolatban kiemeltek ügyfeleink a nászút kapcsán is: hogy itt a nászút minden részlete rugalmasan alakítható. Mi nem mások esküvő, nászút csomagjait közvetítjük, nincsenek előre legyártott sablonok, amiket próbálunk értékesíteni a potenciális ügyfeleknek, mert nem hiszünk abban, hogy ugyanaz az esküvő vagy akár nászút csomag is mindenkinek megfelel. Mi abban hiszünk, hogy először is meg kell ismerni ügyfeleinket, mielőtt bármit is ajánlanánk nekik. A mi feladatunk egy nászút kapcsán is elsősorban az, hogy kiderítsük ügyfeleink vágyait, majd hozzásegítsük őket a számukra ideális döntésekhez. A mi ügyfeleink kifejezetten ezt várják el tőlünk elmondásuk alapján, és nem azt, hogy egy katalógust lapozva próbáljuk meg rábeszélni őket egy kész utazásra.

További elvárás velünk szemben a garantált minőség a nászút kapcsán is: minőségi hotelek, kirándulások, transzferek, idegenvezető, és tulajdonképpen a nászút minden pillanata: számukra az elsődleges szempont a nászút tervezésénél az érték, és nem az ár. Ez azért fontos, hiszen nálunk sosem volt cél, hogy a lehető legolcsóbb nászút opciókat tudjuk kínálni ügyfeleinket, mi elsősorban azért dolgozunk, hogy garantáltan olyan minőséget képviseljünk, melyhez bármikor szívesen adjuk nevünket, és Önök is szívesen fognak visszaemlékezni a nászút minden egyes részletére.   

Mi ezeknek az igényeknek megfelelve dolgoztuk ki a Private Travel szolgáltatást és speciális ötlépéses utazástervezői szisztémánkat is, hogy egy külföldi nászút esetén is maradéktalanul meg tudjunk felelni az ügyfeleink által megfogalmazott elvárásoknak. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek ideális választás a Private Travel szolgáltatás és a Baggio Private Travel®, aki külföldi nászút megszervezésére készül? Nem, épp ellenkezőleg: csak azok számára vagyunk ideális választás, akik a nászút szervezőjének kiválasztásakor a fenti szempontokat tartják döntő tényezőknek.

A Private Travel szolgáltatás konkrét előnyeiről, illetve arról, kinek vagyunk mi (és kinek NEM) az ideális választás egy külföldi nászút megszervezéséhez, a következő fejezetekben olvashat.         

-----------------------------------------------

Amennyiben az Önök számára is a legfontosabb elvárás az, hogy a nászút szervezője maradéktalanul valóra váltsa álmaikat, úgy feltétlenül javaslunk egy nászút konzultációt, melyre ide kattintva tudnak jelentkezni. Ha inkább e-mailben írnák meg a külföldi nászút részleteit, ide kattintva tehetik meg. Telefonon az alábbi számon érhetnek el bennünket: +361/273-0782.        

----------------------------------------------- 

- Amennyiben a nászút menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat:
 
Mit kínálunk egy külföldi nászút szervezésénél, amit más nem?
 
13 hasznos tipp a tökéletes nászút megszervezéséhez