Mit kínálunk egy külföldi nászút szervezésénél, amit más nem?

Mit kínálunk egy külföldi nászút szervezésénél, amit más nem?

Mit kínálunk a külföldi nászút szervezésénél, amit más nem?

 

Amik a legfontosabbak egy nászút kapcsán a minket választó Viláutazóknak

Ügyfeleink jelentős része a mai napig legjobb barátja, családtagja vagy épp üzletfele ajánlására talál ránk és bíz meg minket a nászút megszervezésével. Ez óriási felelősség számunkra, hiszen a nászút szervezésénél egyrészt meg kell felelnünk a már meglévő ügyfeleinknek, ezenfelül pedig új ügyfeleink is kíváncsian várják, hogy megtapasztalják, miért is beszélt rólunk olyan ellenállhatatlanul az ismerősük egy már megvalósult nászút kapcsán. Mi értjük és szeretjük ezt a kihívást, ezért dolgoztuk ki a külföldi nászút szervezéséhez is kitűnően használható speciális, ötlépéses utazástervezői szisztémát, ez biztosítja ugyanis Önöknek, hogy a nászút minden részlete tökéletesen illeszkedni fog elvárásaikhoz, álmaikhoz, minden körülmények között. Hiszen egyszer akár a szerencsének köszönhetően is sikerülhet jól egy nászút, azonban, ha folyamatosan ugyanazt a színvonalat hozza a szervező, arra már érdemes odafigyelni. Számunkra ez a rendszer biztosítja, hogy nyugodt szívvel álljunk oda a meglévő és az ajánlott ügyfél elé is, és azt ígérjük: a nászút pont olyan tökéletes lesz, pontosan ugyanolyan kiszolgálásban lesz része az ajánlottnak, mint az ajánlónak. Ez a rendszer teszi lehetővé azt is, hogy attól függetlenül, hogy a nászút helyszíne Toszkána, Hawaii, Botswana vagy épp az Antarktisz lesz, a nászút minden részlete tökéletesen illeszkedni fog elvárásaikhoz. Ugyanis az ügyfeleinkkel történt beszélgetések során kivétel nélkül mindenki megjegyezte, hogy célja a nászút kapcsán nem is lehet más, mint egyszerűen a tökéletes. Könnyű nekünk, hogy ezt elmondták ügyfeleink, hiszen így már csak annyi dolgunk volt, hogy a tökéletes nászút élményét biztosító rendszert megalkossuk… S ki tudja, talán épp Önök tapasztalják meg következőnek ennek a rendszernek, a Baggio Private Travelnek® az előnyeit egy felejthetetlen nászút kapcsán.

De mi a helyzet azokkal az ügyfeleinkkel, akik nem ajánlás útján találnak ránk és bízzák ránk a nászút szervezését? Ezen ügyfeleink – visszajelzéseik alapján - jelentős része egy külföldi nászút kapcsán is általában azért keres meg minket, mert a többi iroda maradéktalanul nem tudta kielégíteni igényeiket, nem kínált olyan szintű személyre szabottságot a nászút megvalósításában, mint amit mi kínálunk. Hogy milyen szintű rugalmasságról van itt szó?

A teljes szabadságról, hiszen mi nem gyártunk előre kész nászút terveket és próbáljuk ezeket értékesíteni a potenciális ügyfeleknek, mi nem a mások által szervezett nászút csomagokat propagáljuk. Mi a személyes nászút konzultáció során jó alaposan megismerjük ügyfeleink igényeit, megismerjük Önöket, majd mindenben elvárásaikhoz igazítjuk a nászút részleteit. Ez ilyen egyszerű. Hogy pontosan milyen paraméterek voltak a legfontosabbak eddig ügyfeleinknek egy nászút megtervezésénél, azt a lenti 8 pontból megtudhatja bővebben.       

A nászút tervezésénél ügyfeleink egy jelentős részének az is fontos, hogy egyszerűen mást szeretnének, mint az aktuális nászút divattrendek - ahová a tömegek mennek. Mindig is voltak és lesznek is aktuálisan felkapott nászút desztinációk, melyek tömegeket vonzanak, viszont egyeseket éppen azért taszítanak. Ügyfeleink gyakran elmondják, hogy sok helyen, amikor közlik, hogy nászút szervezésében kérnek segítséget, gyakran élből felajánlják ezeket a nászút desztinációkat, sőt, egyes esetekben még rá is akarják beszélni őket valamelyikre. Mi nem így dolgozunk együtt ügyfeleinkkel, ezért is vezettük be nászút konzultációnkat, hogy mielőtt bármilyen úti célt ajánlanánk, legalább ismerjük meg Önöket, hallgassuk meg, hogy mit is szeretnének Önök. Mert bár a Maldív-szigetek kétségtelenül a világ egyik legszebb helye, azonban azok számára, akik a nászút során kimozdulnának, az álomból könnyen, kis túlzással rémálom válhat. Tehát már csak ezért sem ajánlhatjuk fel az aktuálisan felkapott nászút desztinációk valamelyikért alapból ügyfeleinknek, de térjünk vissza még egy kicsit a különleges nászút igényhez. Hiszen ügyfeleink gyakran azt kérik, hogy ezek a „trendi”, világhírű helyek helyett ajánljuk olyan szegletét a világnak a nászút megszervezéséhez, ami kevésbé turistás. Ilyen helyekkel találkozhat például a letölthető 10 különleges nászút helyszín anyagunkban is.               

Fontos elvárás velünk kapcsolatban az is egy nászút kapcsán, hogy olyan kalandokat szeretne átélni a fiatal pár a nászút során, amilyeneket a szokásos utazási katalógusokban nem elérhetőek. Hiába, ha már egyszer a nászút ilyen különleges, egyszeri, és megismételhetetlen alkalom, hát nem természetes, hogy ehhez méltó kalandokra vágynak a nászút során? De igen, mi legalábbis feltétlenül erre bátorítjuk Önöket!

  

A 8 leggyakoribb előny, amit kiemeltek ügyfeleink a Private Travel szolgáltatással kapcsolatban.  

Rugalmasság a külföldi nászút időpontjában: amikor velünk működik együtt a külföldi nászút megszervezésében, nem kell meghatározott indulási napokhoz, fix turnusokhoz, bármilyen más kötött paraméterhez igazodnia. Nálunk megmondja, hogy melyik napon induljon a nászút, és kész. Csak megmondja, melyik napot szemelték ki a külföldi nászút lebonyolításához, és megszervezzük. Az utazás annyi napig tart majd, amennyit megálmodtak, ha pedig beleszerettek a nászút helyszínébe és maradnának, csak egy telefonba kerül, és elintézzük. Az indulás helyszíne sem kötött, előfordult már, hogy Európa vagy a világ egy távoli városából indult a pár a nászút helyszínére, nálunk ez sem okoz problémát. Nem preferálunk meghatározott légitársaságokat saját érdekünkben, így, ha a külföldi nászút helyszínére egy bizonyos légitársasággal/légiszövetséggel szeretne menni, megoldjuk.   

Segítség a külföldi nászút helyszínének kiválasztásában: 3 alapvető dolog befolyásolja azt, hogy a nászút végül tényleg a tökéletes, életre szóló élmény lesz-e az Önök számára is: helyszín, helyszín, helyszín! Igen, ennyire tartjuk fontosnak, azt, hogy melyik országot választják végül a nászút helyszínéül. Alapvetően ez a nászút megszervezésének legfontosabb, nulladik lépése, hogy megismerjük ügyfeleink álmait annyira, hogy ebben segítséget tudjunk nyújtani számukra. Természetesen, ez elsősorban akkor fontos egy külföldi nászút tervezésénél, amikor még nem szerettek bele a házasulandók egy konkrét helyszínbe, bár tapasztaltunk már olyat is, hogy a nászút előre eltervezett helyszíne végül változott, miután néhány fontos paraméterre felhívtuk ügyfeleink figyelmét. Nem véletlen, hogy mi kizárólag személyes konzultációt követően vállaljuk el (vagy nem vállaljuk el) egy-egy külföldi nászút megszervezését: amellett, hogy jelentős időt takarítunk meg ügyfeleinknek a nászút megszervezésénél, egyes esetekben a beszélgetés során olyan információk is kiderülnek, melyek alapvetően befolyásolják a nászút részleteit. Ügyfeleink visszajelzései alapján ezen biztosan nem fogunk a jövőben sem változtatni.           

Segítség az ideális hotel kiválasztásában: a nászút ideális helyszíne után következik a megfelelő hotel kiválasztása. Fontos, hogy amikor velünk tervezi a külföldi nászút részleteit, nem csak az iroda partnerhoteleiből válogathat, mivel mi nem katalógusokból dolgozunk, nálunk nem külföldi nászút csomagok közül válogathat néhány hotelben, mint a hagyományos irodáknál. Mi épp fordítva dolgozunk együtt Önökkel egy nászút megtervezésénél is: először felmérjük igényeiket, elvárásaikat és álmaikat, majd ezt követően az azoknak megfelelő hotelekre teszünk javaslatot a külföldi nászút helyszínéül. Ez a felmérés, mely az általunk kidolgozott speciális, 5 lépéses utazástervezői szisztéma része, segít Önöknek és nekünk is abban, hogy a nászút helyszínéül végül biztosan az Önöknek tökéletes hotel kerüljön kiválasztásra.         

Rugalmasság a külföldi nászút minden részletében: a személyes nászút konzultáció során is mindig kiderül, hogy ahány ügyfél, annyi elképzelés a tökéletes külföldi nászút részleteiről, és ez így van rendjén. Ami egyiknek az álom, a másiknak a rémálom. Mi ezért nem várjuk el Önöktől, hogy előre legyártott nászút csomagok közül válogassanak, hanem lehetőséget biztosítunk arra, hogy valóban az Önök álmainak megfelelő külföldi nászút valósuljon meg. Ügyfeleink tapasztalatai alapján ez azért is jó Önöknek, mert így nem kerülnek bele felesleges elemek a „kalapba” a nászút tervezésénél, így csak az lesz benne, amit Önök szeretnének: se több, s kevesebb.      

Garancia arra, hogy a külföldi nászút tényleg olyan csodás lesz, mint ígértük: tisztában vagyunk azzal, hogy egy külföldi nászút egyszeri és megismételhetetlen alkalom, itt nincs második esély, mindennek tökétesnek kell lennie a nászút során. Akik hozzánk fordulnak, egyszerűen ezt várják el tőlünk, mi pedig ennek az igénynek megfelelve dolgoztuk ki speciális, ötlépéses utazástervezői szisztémánkat, mely a tökéletes külföldi nászút élményét hivatott garantálni. Mi nem bízzuk a véletlenre a nászút sikerét, hiszen tartozunk ennyivel Önöknek, akik nekünk szavaznak bizalmat a külföldi nászút szervezésénél.        

Rugalmas ügyintézés a külföldi nászút szervezése közben is: ügyfeleink elfoglalt emberek, visszajelzéseik alapján nagy segítség számunkra, hogy a külföldi nászút szervezése közben is hozzájuk igazodunk mindenben: ügyfélfogadás, kommunikáció, fizetési konstrukció, stb.          

Időt takarítunk meg: felgyorsult világunkban egyre kevesebb embernek van arra ideje, még ha a nászút megszervezéséről is van szó, hogy napokat, heteket töltsön el az interneten, vagy számtalan levelet válton a különböző szolgáltatókkal a nászút kapcsán. Többek között ezért is vezettük be személyes nászút konzultációnkat, mely Önöknek is több napot vagy akár hetet takarít meg a külföldi nászút megtervezése során. Nem véletlen, hogy imádják ügyfeleink ezt a szoláltatásunkat…        

Stresszementessé tesszük a külföldi nászút megszervezését: Ahelyett, hogy készen kapná a külföldi nászút programját, együtt állítjuk össze azt, az Ön által megjelölt legfontosabb szempontok alapján, a személyes konzultációt követően. Így azonfelül, hogy időt spórolunk Önnek, stresszmentessé is tesszük egyben a külföldi nászút megszervezését, hogy Önnek semmire se legyen gondja. Mert, bár egy nászút megszervezése csodás izgalmakkal is jár, ugyanakkor a kevésbé gyakorlottak számára különböző buktatókat is tartalmazhat.      

A Baggio Private Travel® még abban tér el más utazási irodáktól, hogy mi soha nem megyünk bele árversenybe, mert nem a legolcsóbb külföldi nászút megszervezésére törekszünk, hanem arra, hogy a legjobbat nyújtva váltsuk valóra az Önök álmait. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen nászút, és azt is, hogy mennyi külföldi nászút megszervezését vállaljuk el egyszerre, mert nem szeretnénk, ha a mennyiség a minőség rovására menne. Az Önök számára is ez az igazi minőségi védjegyünk, amikor egy nászút megszervezésével bíznak meg minket.

------------------------------------

Amennyiben az Önök számára is kiemelten fontosak a fenti előnyök, úgy feltétlenül javaslunk egy nászút konzultációt, melyre ide kattintva tudnak jelentkezni. Ha inkább e-mailben írnák meg a külföldi nászút részleteit, ide kattintva tehetik meg. Telefonon az alábbi számon érhetnek el bennünket: +361/273-0782.       

------------------------------------

 

- Amennyiben a nászút menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat:
 
Kik választanak minket a külföldi nászút megszervezéséhez?
 
13 hasznos tipp a tökéletes nászút megszervezéséhez