Privát afrikai szafari

...avagy minden, amit tudni érdemes a privát afrikai szafarik szervezéséről

Privát afrikai szafari oldalunkon megtudhatja, hogy miért egyre népszerűbb a szafari e formája a luxusutak kedvelői körében, hogy pontosan miben mások ezek a szafarik, mint amiket a hagyományos utazási katalógusokban talál, továbbá azt is megtudhatja, kinek vagyunk mi az ideális választás egy afrikai szafari megszervezéséhez, és kinek nem. Mivel a privát szafari nem mindenki számára jelenti az ideális megoldást (sőt, ez kifejezetten egy szűkebb réteg számára lesz az), és a Private Travel egy új szolgáltatás Magyarországon, amit előttünk még senki nem kínált ügyfeleinek, így mindenképp javasoljuk a menük áttekintését.

Amennyiben inkább rögtön arra lenne kíváncsi, hogy milyen privát szafarik megszervezését bonyolítottuk eddig, úgy javasoljuk, hogy rögtön a „Referencia szafarik” menüre ugorjon, itt az ország-választó segítségével juthat el egy-egy afrikai szafari leírásához (vagy a weboldal tetején található kereső funkcióval).

Amennyiben kedveli a különleges helyszíneket, kalandokat, úgy feltétlen javasoljuk, hogy olvassa el „Szafari típusok, különleges kalandok” rovatunkat, mely 20 csemegét tartogat.

Ezenfelül javasoljuk, hogy a töltse le „3 igazán különleges szafari kaland…” című elektronikus könyvünket, melyet kifejezetten ínyenc ügyfeleink számára írtunk. Ezt díjtalanul, nevének, és e-mail címének megadásával teheti meg.

 

Kellemes időtöltést kívánunk a privát afrikai szafarik világában!