Miért egyre népszerűbb a privát szafari az afrikai szafarik kedvelőinek körében?

Miért egyre népszerűbb a privát szafari az afrikai szafarik kedvelőinek körében?

Miért egyre népszerűbb a privát szafari az afrikai szafarik kedvelőinek körében?

Aktuális trendek az afrikai szafarik szervezésében

Az internet széleskörű elterjedése, de főleg a gazdasági válság begyűrűzése óta a afrikai szafarik kedvelőinél is megfigyelhető, hogy még inkább előtérbe került döntéseiknél az érték. Egy szafari tervezésénél is szívesebben áldoznak többet a szafari jobb minősége érdekében olyan időtálló kalandokra és élményekre, melyeket akár életük végéig felemlegethetnek. Nem is olyan rég még egy afrikai szafari megszervezéséhez is a csoportos katalógus szafari volt az egyetlen opció, azonban mára már tisztában vannak vele, hogy a lehetőségeik jelentősen kibővültek egy szafari esetén is. Így manapság, a luxusutak kedvelőinek körében, a szafarik programjában is fontosabb szerepet kap az egyediség és a különlegesség; olyan afrikai szafari az álmuk, amely csak az övék. Mivel nekik sincs ablakon kidobni való pénzük, így egy szafari szervezésénél is többet várnak el, mint azelőtt: több figyelmet, törődést, több szakértelmet és értéket. Ma már távolról sem elégszenek meg azzal a luxus szafari kedvelői, amikor különböző fix szafari programok közül akarnak eladni nekik valamit, mert elsősorban segítségre vágynak, nem rábeszélésre. Olyan partnert keresnek a szafari szervezéséhez, aki tapasztalatával hozzásegíti őket az ideális döntésekhez, a számukra tökéletes szafari élményhez. Ugyanúgy, mint ahogy a banki ügyeikben egy privát bankár, ruházatukban pedig egy úri szabó segítségére számíthatnak, úgy utaztatójukkal, az afrikai szafari szervezőjével szemben is ezt a szintű törődést várják el. Ezért kérnek tőlünk segítséget egy olyan privát szafari összeállításához, amit teljes mértékben az ő álmaikra, elképzeléseikre szabunk, hiszen mi ebben vagyunk a legjobbak, ilyen privát afrikai szafari megszervezésében.

Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak utaztatójával, konkrétan az afrikai szafari szervezőjével szemben, úgy feltétlenül olvasson tovább, hogy még többet megtudjon a privát szafarik, a Private Travel szolgáltatás előnyeiről.  

---------------------------------
Amennyiben már meg is vannak elképzelései a privát szafari programját illetően, úgy ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, vagy kérjük, hívja munkatársainkat az alábbi telefonszámon: +361/273-0782. Amennyiben inkább e-mailben írná meg a privát szafari részleteit, ide kattintson.
---------------------------------
- Amennyiben a privát szafari menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: