Mit kínál egy privát afrikai szafari, amit a csoportos szafarik nem?

Mit kínál egy privát afrikai szafari, amit a csoportos szafarik nem?

Mit kínál egy privát afrikai szafari, amit a csoportos szafarik nem?

 

 

Csoportos szafari VS. privát szafari

A szafari kalandok nálunk jóval azelőtt elkezdődnek, amikor Ön az ideális szafari öltözetét válogatja az első vadonbeli túrához. Ügyfeleink beszámoltak arról, hogy amint megfogant az afrikai szafari ötlete, és hozzánk fordultak a szafari megszervezésével kapcsolatban, máris izgalmakban volt részük! Kiválasztani az országot, amely számukra a tökéletes szafari élményt nyújtja majd, megtervezni a szafari ideális hosszát, végigvenni lehetőségeiket – látnivalók, különleges programok stb.- a szafari során, válogatni a különböző szafari lodge-ok közül, és még sorolhatnánk…

Még akkor is számos izgalmas lehetőségük van egy privát szafari programjának összeállításánál, amikor határozott elképzelésekkel érkeznek. Ahogy az előző bekezdésből is kiderült, egy privát afrikai szafari programjának épp ez adja a romantikáját, hogy figyelembe tudjuk venni szinte minden speciális igényüket a szafari megtervezésénél. Közösen alakítjuk ki a szafari minden sarokpontját, majd a részleteket, míg végül a szafari minden egyes pillanata az Önök álmaihoz fog igazodni. Ahogy ügyfeleink mondják: mennyire más érzés így elutazni, amikor az afrikai szafari legapróbb részlete is tökéletes! Bizony, a speciális ötlépéses utazástervezői szisztémánk, mellyel mi dolgozunk az afrikai szafarik tervezésénél is, épp ellenkezője a megszokott „eljárásnak”.

A hagyományos irodáknál, akik charteres, csoportos szafari turnusokat szerveznek, kész csoportos szafarik közül választhat. Egy fix dátumon indul a csoportos szafari, ha összejön elég jelentkező (általában 20-25 fő), ezenfelül fix a szafari programja is: tulajdonképpen Ön milliós tételeket fizet ki olyan szafari utazásért, amelybe semmilyen beleszólása nincs. Itt fontos kiemelnünk, hogy a csoport szafarik sem rosszabbak, mint a privát szafarik, és az utazók egy jelentős részének az igényeit ki is elégítik. Mivel charter járatokkal utaznak, csoportosan, jól bejáratott útvonalakon, jól bejáratott hotelekben laknak, és jól bejáratott helyeket látogatnak meg a szafari során, így általában kedvezőbb áron juthatnak el egy csodás afrikai szafari kalandra. Tapasztalataink szerint az utazók egy kis hányadának azonban ez a szafari „modell” nem elégíti ki az igényeit: ők azok, akik hozzánk fordulnak segítségért egy privát afrikai szafari összeállításában. Nekik vagyunk mi az ideális partner a szafari megtervezéséhez, hiszen ők pontosan tudják, hogy egy privát szafari és egy csoportos szafari között pont annyi a különbség, mint egy konfekció, és egy méretre szabott öltöny között. Márpedig amikor ilyen, életre szóló afrikai szafari kalandra készülnek egy olyan országba, ahova valószínűleg egyszer mennek csak el az életben, és ennyit áldoznak egy szafari megszervezésére, akkor a legfontosabb szempont a döntéseiknél nem az, hogy a szafari a legkedvezőbb áron legyen.

Ügyfeleink szívesen megosztják velünk tapasztalataikat a privát szafari terén is, valamint beszámolnak a legfontosabb szempontokról is döntéseiknél: kérjük, engedje meg, hogy ezekkel az információkkal segítsünk Önnek eldönteni azt, hogy Ön is hasonló szafari élményekre vágyik-e, mint jelenlegi ügyfeleink.

 

Íme, a 14 leggyakoribb előny, amit a privát szafarik kapcsán kiemelnek ügyfeleink:   

A szafari időpontja: egy charteres, csoportos, turnusokkal működő afrikai szafari fix időpontokban induln, csak bizonyos szezonokban, így egy szafari tervezésénél rögtön már a szervezés elején elakadhat az ember. Ügyfeleink egyről-egyik kiemelték a privát szafari azon előnyét, miszerint nálunk megmondhatják napra pontosam, hogy mikor induljon a szafari. Ez fontos, amikor kimelt eseményekhez igazítjuk a szafari programját (esküvő, nászút, évforduló stb.), de akkor is jól jön, amikor fix a szabadság dátuma.       

Honnan indul, milyen útvonalon, milyen légitársasággal? Egy privát afrikai szafari fontos előnyeihez tartozik az is, hogy Ön a világ bármelyik országából elindulhat a szafari kalandokra. Indult már afrikai szafari szervezésünkben környező repülőterekről (pl. Bécs), de megoldottunk már ilyen kérést a Közel-Keletről, és a világ egyéb városából is.  

A szafari időtartama: Egy afrikai szafari ideális hosszát illetően, akárcsak a szafari többi részleténél, természetesen ahány Világutazó, annyi választ kapunk. Éppen ezért semmiképp sem szeretnénk korlátozni leendő ügyeleink lehetőségeit azzal, hogy meghatározott hosszú szafari programokat készítünk, és abból kelljen Önnek választania. Egy privát szafari épp arról szól, hogy az Ön álmaihoz igazodjon és a teljes szabadságot biztosítsa Önnek, kompromisszumok helyett.    

Országok a szafari programjában: Világutazóink néha egy-egy afrikai országot járnának be tüzetesebben a szafari ideje alatt, néha pedig kifejezetten azzal a kéréssel fordulnak hozzánk, hogy a priváta frikai szafari lehetőleg a legtöbb izgalmas országot érintse: „ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit” típusú szafari. Bármelyik afrikai szafari is az Ön álma, Private Travel szolgáltatásunkkal biztosan találunk megoldást a kért szafari kivitelezésére. 

A szafari programja: Azzal ellentétben, hogy egy csoportos szafari programjába Önnek nincs beleszólása, a privát afrikai szafari esetében a teljes szabadságot élvezi a szafari programjának kialakításában. A speciális, ötlépéses utazástervezői szisztéma részeként tartott személyes konzultáción munkatársaink felmérik az Ön szafari igényeit, és csak ezt követőn tesznek javaslatot a szafari programjára. Így kéréseit a szafari programját illetően is figyelembe tudjuk venni, ha ez nem veszélyezteti a szafari minőségét vagy az Önök biztonságát. 

Szafari lodge-ok a programban: külön figyelmet fordítunk a szafari lodge-ok kiválasztására minden egyes szafari program összeállításánál, hiszen a megfelelően kiválasztott lodge sokat hozzátesz egy afrikai szafari élményhez. Fontosnak tartjuk, hogy irodánk kizárólag egy bizonyos színvonalat garantáló szafari lodge-okat ajánl ügyfeleinek, hiszen a lodge rossz minősége az egész szafari élményt tönkreteheti. Azonban természetesen nem állunk meg ott, hogy a szállás rendelkezzen a „luxus szafari lodge” besorolással, hiszen egy szafari programjának kialakításában egyéb fontos szempontok is vannak. Mindenképp figyelünk arra, hogy a szafari lodge autentikus afrikai érzést közvetítsen, ha már szafari programon vesznek részt. Fontosnak tartjuk az elhelyezkedést is, hiszen egy jól megválasztott szafari lodge esetében még akár a pihenőidőben is közeli kapcsolatba kerülhetnek az adott táj jellegzetes vadaival. Ezenfelül fontosnak tartjuk, hogy csak a környezet megóvására nagy hangsúlyt fektető szafari lodge kerüljön be a szafari programjába, mint ahogy partnereink kiválasztásánál is figyelünk erre. Ezek a fő kritériumok szem előtt tartása mellett biztosítjuk ügyfeleinknek a választás lehetőségét a szafari lodge-ok megtervezésénél is. 

Kísérő a szafari alatt: egy privát afrikai szafari esetében is biztosítjuk a helyi, „bennszülött” privát idegenvezetőt ügyfeleinknek. Ügyfeleink tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy egy jól megválasztott kísérő még a hibátlan privát szafari élményhez is legalább egy csillagot hozzátesz.

Képzeljen el egy olyan kísérőt a szafari idejére, aki a vadonban nőtt fel, aki az utolsó fűszál történetét is ismeri, aki izgalmas történeteket oszt meg Önökkel, aki bennfentesként a hely szellemét közvetíti minden mozdulatával, szavával, akit a szafari során mindenhol ismernek, szívesen látnak a helyiek vendégként, aki eljuttatja Önöket a privát szafari során olyan helyekre is, amelyekről egy átlagos turista még csak nem is hallott. Ügyfeleink tapasztalatát közvetítve elmondhatjuk, hogy egy-egy privát afrikai szafari egyik fénypontja épp a helyi kísérő, akire rajongással és hálával emlékeznek vissza a szafari minden egyes pillanatával kapcsolatban.        

Életre szóló kalandok a szafari alatt: egy privát afrikai szafari egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell alkalmazkodni egy csoporthoz, így a szafari során igényeikhez igazítva különleges kalandok is bekerülhetnek a programba. Nem kell különféle speciális, tematikus szafari programokon részt venniük azért, ha néha egy-egy különlegességgel turbóznák fel a privát afrikai szafari forgatókönyvét.   

Spontán képek az albumba: amikor nem kell alkalmazkodni egy csoporthoz az afrikai szafari során, ráadásul helyi kísérővel is rendelkeznek, bármikor, bárhol megállhatnak, ahol csak akarnak, hiszen teljesen rugalmas, s önökhöz igazodik a szafari menetrendje. Sőt, a kísérőjük pontosan tudja, hogy később ezeknek a spontán fotóknak lesz a legnagyobb értékük a szafari fotóalbumában, így mindent meg fog tenni azért, hogy minél több ilyenre tegyenek szert az egész szafari során. 

Autentikus szafari élmények: a privát afrikai szafari alkalmasabb arra, hogy autentikus, igazi szafari élményekkel tárjenek haza, mert nincs csoport és privát kísérővel rendelkeznek. Közelebb kerülhetnek adott esetben az állatokhoz a szafari során, mivel nem kell 20 másik emberhez igazodni, csak az Önök vágyai számítanak, így sokkal több autentikus élmény ér bele a szafari programjába.   

Letérés a kitaposott szafari ösvényről: kétségtelen, hogy egy-egy ilyen privát afrikai szafari legkülönlegesebb emlékei közé tartoznak azok a momentumok, amikor letérnek a kitaposott ösvényről, és úgy érzik majd, olyan helyeken járnak a szafari során, ahol még Önök előtt ember nem járt. 

Biztonság az egész szafari alatt: fontosnak tartjuk, hogy egy privát afrikai szafari során bármilyen helyeken is járjanak, bármilyen különleges szafari kalandokban is vegyenek részt, mindezt a legnagyobb biztonság mellett tehessék meg.   

Időt spórolunk meg, stresszmentessé tesszük a szafari megszervezését: legyen szó rövidebb vagy hosszabb, egy vagy több országot érintő afrikai szafari megtervezéséről, a szervezés napokat, akár heteket is igénybe vehet, mire a szafari minden apró részlete összeáll. A Private Travel szolgáltatás folyamatát úgy terveztük meg, hogy a személyes konzultációval Önnek ezt az időt megspóroljuk, valamint levesszük válláról a szafari megszervezésével járó összes gondot.

Garancia arra, hogy ez a szafari életük Nagy Kalandja lesz: kifejezetten fontosnak tartottuk a Privat Travel szolgáltatás megalkotásánál azt, hogy biztos módszer legyen a kezünkben arra, hogy az Önök utazása minden körülmények között úgy sikerüljön, ahogy azt előzetesen elvárták (vagy jobban). Ezt a szempontot tartottuk szem előtt a speciális, ötlépéses utazástervezői szisztéma kidolgozásánál, valamint helyi partnereink kiválasztásánál egyaránt. Ezzel garantáljuk Önnek a privát afrikai szafarik esetében is, hogy ez életük Nagy Kalandja lesz.  

A Baggio Private Travel® még abban tér el más utazási irodáktól, hogy mi soha nem megyünk bele árversenybe, mert nem a legolcsóbb afrikai szafari megszervezésére törekszünk, hanem arra, hogy a legjobbat nyújtva váltsuk valóra az Ön álmait. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen privát szafari, és azt is, hogy mennyi afrikai szafari megszervezését vállaljuk el egyszerre, mert nem szeretnénk, ha a mennyiség a minőség rovására menne. Az Ön számára ez az igazi minőségi védjegyünk, amikor privát szafari megszervezésével bíz meg minket.

---------------------------------

Ha Ön úgy érzi, a privát szafari előnyei az Ön számára is fontosak, és szeretné ezeket megtapasztalni, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a szafari részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.          

---------------------------------

 

- Amennyiben a privát szafari menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: