Szafari típusok, különleges kalandok és a privát afrikai szafari, mely egyesíti ezeket.

Szafari típusok, különleges kalandok és a privát afrikai szafari, mely egyesíti ezeket.

Szafari típusok, különleges kalandok és a privát afrikai szafari, mely egyesíti ezeket.

Amikor megfogalmazódik ügyfeleinkben egy afrikai szafari ötlete, általában az elvárás, elképzelés az, hogy a lehető legtöbb állatot, izgalmas helyet szeretnék felfedezni a szafari során, és mindenképp nyitott tetejű szafari terepjáróval szeretnék bejárni az afrikai vadont. Természetesen mi, a szafari szervezői nem állhatunk meg ennyi információnál, ezért is használjuk az általunk kidolgozott, speciális ötlépéses utazástervezői szisztémát az afrikai szafarik tervezésénél is, hiszen így tudunk eljutni ügyfeleink álmaihoz, hogy aztán a szafari részleteit ezekre szabjuk. A személyes konzultáció során ügyfeleink néha meglepődnek, hogy egy szafari tervezésénél is mennyi lehetőség közül választhatnak. Vannak a különböző általános szafari típusok, aztán van néhány speciális, úgynevezett tematikus afrikai szafari, végül számos olyan különleges kaland áll rendelkezésre egy-egy országon, szafari típuson, de akár egyetlen tájegységen, nemzeti parkon belül is, hogy néha bizony komoly gondot okoz, hogy végül mi kerüljön bele a szafari programjába.

Az alábbiakban megismertetjük az afrikai szafarik néhány alapvető típusával, valamint bemutatunk néhány speciális, tematikus szafari kalandot, illetve 1-2 különleges szafari élményt is. Fontossági sorrend és a teljesség igénye nélkül…

 

19 szafari típus, különleges szafari kaland

Terepjárós szafari a vadonba

Terepjaros Szafari A VadonbaAz alapvető követelmény, amit minden privát afrikai szafari esetében betartunk, hogy 4*4 meghajtású, speciális szafari terepjárót biztosítunk Világutazóinknak az egész szafari idejére. Ezzel bonyolítják a transzfereket az egész szafari ideje alatt, illetve ezzel indulnak a vadon felfedezésére is privát kísérőjük segítségével. Jól bevált, kiváló állapotban lévő szafari terepjáróval dolgozunk, melyet a helyi viszonyokra edzettek, speciális kialakítása alkalmas a szafari legteljesebb dokumentálására (fotózás, kamerázás, jegyzetek készítése), a szafari jármű kényelmes és tágas, továbbá tökéletesen biztonságos is. Eljutnak egy ilyen terepjárós szafari során a legkülönlegesebb helyekre is, ezenfelül az sem jelent gondot a szafari járműnek, amikor a kitaposott útról letérnek egy kis extra kaland reményében. Márpedig extra kaland van bőven ezekben az izgalmas országokban, ahol privát szafari elérhető kínálatunkban!

Repülős szafari

Repulos Szafari A repülős szafari kifejezés arra utal, hogy az egyes szafari állomások között földi transzfer helyett Ön repülővel utazik. Ezzel egyrészt időt takarít meg, hiszen így minimalizálhatja a szafari során „feleslegesen”, földön eltöltött időt. Azért idézőjelben, hiszen ezek a földi transzferek is számos izgalmat tartogathatnak egy-egy afrikai szafari során, ügyfeleink beszámolója alapján így menetközben is érzik a vadon szagát, tűzközelben érzik magukat. Másrészről viszont egy repülős szafari egy másik nézőpontból mutatja meg a vadont, rövid idő alatt több különböző tájat is látni fog, ízlés szerint ez is egyike lehet egy repülős szafari előnyeinek. Ezenfelül így könnyebben eljuthat távoli, különleges helyekre is a szafari során, illetve adott idő alatt több helyet is be tud járni. Pl. egy Johannesburg (Dél-afrikai Köztársaság), Okavango-delta (Botswana), Zambia útvonal akár 4-5 napos szafari keretében is bejárható, de persze ezt 10-12 napra is ki lehet tolni, attól függően, hogy Ön hány napot szán a szafari lebonyolítására.    

Privát luxus szafari sátor

Privat Luxus Szafari SatorAzok számára, akiknek egy igazán természetközeli, vadregényes, kalandos afrikai szafari szerepel álmaiban, a privát luxus szafari kemping tökéletes választás lesz. Egyesek szerint ez a legautentikusabb szafari megoldás a világon a sok luxus szafari lodge ellenében, melyek már a modern világ velejárói: ez is egy szempont, viszont a jó hír, hogy ebben is van választása, amikor a privát szafari részleteit tervezzük. A szafari sátor, és kemping szavak kapcsán azonban ne egy kétszemélyes, zsinórokkal kifeszíthető kis kemping szafari sátrat képzeljenek el, amiben otthon a gyerkőcök játszanak az udvaron! Méretes, luxus privát sátor segítségével fedezheti fel Afrika keleti részének legcsodásabb helyeit úgy, hogy közben semmilyen kényelmi szolgáltatásról nem kell lemondania a privát afrikai szafari ideje alatt (fürdőszoba, wc, friss víz stb.). Az összes szükséges kényelmi szolgáltatásokról a helyi, professzionális idegenvezető fog gondoskodni Önöknek, aki elkíséri Önöket majd e fantasztikus szafari kalandra.

Privát szafari tábor:

Privat Szafari TaborA Mara folyó partján található privát szafari tábor maximum 16 fő befogadására alkalmas. Kizárólag privát szafari táborként üzemel, így nagyobb családok, baráti társaságok számára vagy incentive szafari utazások megszervezésére lehet ideális, tekintettel, hogy csak az egész szafari tábort lehet kibérelni. A szafari tábornak nem is találhattak volna jobb helyet: állatok jönnek inni a folyóhoz, vízilovak ejtőznek a sekélyesben, és az elefántok is állandó vendégek szafari tábornál, a környező erdőkben pedig számtalan madárfajt kaphatnak lencsevégre egy-egy szafari során. Így elmondhatjuk, hogy igazi, autentikus afrikai környezetben biztosít a privát szafari tábor minden kényelmi, és luxusszolgáltatást, márpedig mi lehet ennél fontosabb, ha privát afrikai szafari szerepel terveinkben. Nem is olyan régi hír, hogy 2013 eleje óta már egyéni foglalásokat is elfogadnak a táborba, így akár Ön is kibérelheti saját autentikus sátrát ebben a fantasztikus szafari táborban a Mara folyó partján.     

Családi szafari:

Csaladi SzafariMóka és kacagás vadiúj barátokkal, még a legapróbb Világutazók számára is! Egy szafari biztonságos, szórakoztató és érdekes is lehet egyben még a gyerkőcök számára is, amennyiben gondosan odafigyelünk a szafari részleteire. Számos szafari lodge szervez külön programokat a gyerkőcöknek már akár ötéves kortól, természetesen állandó felügyelet mellett (rangerek + külön személyzet), ahol a szafari kalandok mellett a természet megóvására, tiszteletére is oktatják a csemetéket. Így válhat egy privát szafari izgalmas kalanddá nem csak a felnőttek, de gyerkőceik számára is, márpedig tudjuk, hogy amikor egy családi szafari szerepel terveikben, akkor a gyerkőcök szempontjai fontosabbak az Önökénél. 

Esküvő/nászút:

Szafari Eskuvo NaszutEgy külföldi esküvő, nászút megszervezéséhez gyakran keres a fiatal pár egy olyan nem szokványos, különleges úticélt, ahova nem tömegek járnak házasodni, vagy nászútra. Afrika számos ilyen izgalmas, romantikus helyszínt kínál egy hivatalos vagy nem hivatalos esküvő lebonyolítására, még az afrikai vadonban is akár. Hivatalos esküvő megszervezésére a Dél-afrikai Köztársaságot javasoljuk, szimbolikus esküvő elérhető Afrika több országában is. Nászút gyanánt pedig utána egy privát szafari emlékezetes kalandokat ígér, akár a Dél-afrikai Köztársaság, akár a Ngorongoro kráter (Tanzánia), vagy épp Mnemba szigete (Tanzánia) volt az esküvő helyszíne. Ha pedig mindezt még egy kis tengerparti lazulással is összekötnék, csak jelezzék munkatársainknak, hiszen a bőven van erre is ötletünk: Dél-afrikai Köztársaság, Kenya, Zanzibár, Mauritius, Mozambique, vagy épp a Seychelles-szigetek. Csak aztán tudjanak majd választani a szebbnél-szebb szigetek, nyaralóhelyek közül!

Bortúra:

Bortura SzafariA minőségi borok kedvelői odalesznek a Dél-afrikai Köztársaságban található kiváló borkínálattól, azt garantáljuk! Több mint tíz fantasztikus régió várja a borok szerelmeseit, a kellemes klíma, sok napsütés, és kiváló talaj kedvez a legjobb szőlőfajtáknak, aminek eredményeképp jobbnál-jobb, zamatos borok kerülnek ki a dél-afrikai borászok pincéiből. A borvidékek a borokon kívül számos tartalmas programot kínálnak, ha csak nem a semmittevés, passzív pihenés a cél, akkor az unatkozás kizárva! Ha pedig már úgyis a Dél-afrikai Köztársaság fantasztikus vidékein járnak, miért is ne kötnék egybe a borkóstolást izgalmas szafari kalandokkal? Az ország 8 csodás vidéke várja Önöket különféle szafari izgalmakkal, s amennyiben extravagáns, stílusos, nagyvonalú szafari az álmuk, úgy a Dél-afrikai Köztársaság ideális választás lesz az afrikai szafari megszervezéséhez. A színes vadvilágon felül számos első osztályú, stílusos szafari lodge várja a Világutazókat, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Golf szafari:

Golf SzafariMég a Dél-afrikai Köztársaságnál maradva egy kicsit, a golf szerelmesei számára az ország maga a paradicsom! Több régióban is vannak kiváló hotelek, nem is kiváló, hanem első osztályú, hibátlan szállodák, melyek már önmagukban is, az elhelyezkedésükből adódóan tökéletesek a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Azonban ezekben a fantasztikus szállodákban sem bíznak semmit a véletlenre: széleskörű szolgáltatásokkal várják a vendégeket úgy, mint SPA, wellness, medencék, érdekes programok a hotelen belül, és kívül is, hogy a párok azon tagjai is megtalálják számításukat, akik nem élnek a golf adta lehetőségekkel. Ráadásul a golfos szafari nem az egyedüli opció a kikapcsolódásra az országban, hiszen az ország tökéletes a golf szafarik, a tengerparti pihenés és a terepjárós szafari kalandok kombinálására. 

Szafari + tengerpart:

Szafari TengerpartEgy afrikai szafari ezer lehetőséget rejt a Világutazók számára, számtalan lehetőséget lehet kombinálni, a nehezebb általában, hogy eldöntsük, mit hagyunk ki a szafari programjából. Egy izgalommal teli afrikai szafari után gyakran vágynak a Világutazók egy kis nyugalomra, semmittevésre: az Indiai óceán kis szigetei, homokos tengerpartjai erre tökéletes környezet kínálnak. Ismertebb megoldás erre Zanzibár vagy Mauritius szigete, esetleg a Seychelles-szigetek, de szép partok vannak Cape Town (Fokváros) körül is, illetve Kenyában is találhatóak festői partszakaszok. Azok számára is tartogatunk idilli megoldást a szafari méltó lezárására, akik az afrikai szafari után kevésbé ismert, vadregényesebb tengerpartra vágynak: ebben az esetben javasoljuk többek között Mnemba szigetét (Tanzánia), vagy épp Mozambique festői strandjainak egyikét.        

Meeting/incentive:

Meeting Incentive SzafariManapság már egy szafari során sincs lehetetlen: a legjobb szafari lodge-ok alkalmazkodnak a kor kihívásaihoz, így akár meeting vagy incentive (ösztönző) céges utazás megszervezéséhez is könnyedén megtaláljuk az ideális szafari lodge-ot. Képzeljék el, ahogy a cég vezetői egy "kihelyezett értekezletet" tartanak a vadon kellős közepén: ez biztosan emlékezetes meeting lesz! A szokásostól teljesen eltérő környezet, oldott hangulat garantáltan elősegíti a produktivitást, és szerencsére manapság már attól sem kell tartani, hogy a cég egyik legjobb igazgatót esetleg elragadja majd egy nagyvad. Amikor egy cég a legjobb alkalmazottait vagy kiemelt partnereit szeretné megjutalmazni és nem szokványos megoldásokban gondolkodik, egy privát afrikai szafari biztosan „ütős” választás lesz. A legtöbb szafari lodge már önmagában is különleges környezetet biztosít pl. egy meeting lebonyolítására, míg a privát szafari kalandoknál keresve sem találni jobb csapatépítő programokat.       

Hőlégballon szafari:

Holegballon SzafariEgyre többen próbálják ki a hőlégballonos túrákat is egy-egy szafari során. Olyanok is, akik gyakorlott hőlégballonosok, de olyan Világutazók is, akik még soha nem vettek részt ilyen jellegű túrákon. Valahol el kell kezdeni, és egy szafari során ez garantáltan igazi kalandokat tartogat a bátrak számára! Amikor felröppen a ballon a magasba, a vadon egy teljesen új, izgalmas arcát tárja fel Önök előtt, csak aztán legyen a fényképezőgép akkumulátora a maximumra töltve! Mi ráadásul mindig megadjuk a módját a hőlégballon szafari programnak is, igyekszünk ebből is a legtöbbet kihozni: a szafari előtt gyorstalpaló tanfolyam, ahol a legfontosabb biztonsági instrukciókat sajátíthatják el, majd hőlégballon szafari a vadon felett, a földet érést behűtött pezsgővel ünneplik, majd a szafari után egy finom reggeli következik a vadonban, ahol a helyi ízeket is megkóstolhatják. Igény szerint hosszabb hőlégballon szafari is elérhető Afrika egyes országaiban.

Fotós szafari:

Fotos SzafariEgy fotós szafari során, ugyanúgy ahogy a többi szafari típusnál, van néhány fontos szempont, melyet mindenképp figyelembe kell venni a szafari megtervezésénél. Itt különösen fontos, hogy vagy privát szafari vagy kiscsoportos (2-3 ember maximum/szafari terepjáró) szafari keretein belül valósítsuk meg a túrát. Kevesebb mozgás, kevesebb zaj, kevesebb feltűnés, több minőségi együtt-töltött idő az állatokkal. Több hely a felszerelésnek, és a résztvevőknek (fontos például, hogy a szafari terepjáró mindkettő oldalához odaférjen), kevesebb esély arra, hogy egyetlen fontos pillanatot is elmulasszanak a fotós szafari során. Fontos továbbá, hogy egy profi fotós kísérje Önöket a szafari alatt, aki ellátja hasznos tippekkel, trükkökkel a résztvevőket, és külön-külön is tud foglalkozni Önökkel az egész fotós szafari alatt. Ezek a szempontok, tippek egyébként hasznosak lehetnek akkor is, amikor valaki egy "sima" privát szafari során szeretné a legjobb fotókat elkészíteni az albumba.

Kulturális szafari:

Kulturalis SzafariA kulturális szafari projekt Tanzániában indult eredetileg, és fő célja az volt, hogy az eldugott falvakban, kis tradicionális közösségekben élő emberek is tudjanak közvetlenül profitálni a szafari turizmus előnyeiből, az által, hogy közel engedik magukhoz, beengedik a hétköznapjaikba a kíváncsiskodó turistákat. Azaz elmondhatjuk, hogy a másik oldalról kulturális szafari kifejezetten arra irányul, hogy Ön minél jobban betekintést nyerjen a nyugati értelemben vett civilizációtól távolabb élő helyi emberek életébe, megismerje mindennapjaikat, és ezáltal is felejthetetlen élményeket szerezzen a szafari során. Mi bátorítjuk is rendszerint ügyfeleinket, hogy egy-egy privát szafari során a lehető legtöbb ilyen kalandot iktassák be, hiszen pl. egy autentikus maszáj falu meglátogatása garantáltan emlékezetes élmény marad a szafari után. Izgalmasan hangzik? 

Gyalogos szafari:

Gyalogos SzafariA gyalogtúrák szerelmesei számára is tartogatnak az afrikai szafarik rengeteg izgalmat, hiszen számtalan túraösvény létezik az országokban, ahol kedvtelésüknek hódolhatnak a szafari ideje alatt. Legyen szó akár a híres afrikai bozótról vagy dús erdőkről, dombokról, és völgyekről, tapasztalt kísérőjük segítségével számos vadregényes helyre eljuthatnak a szafari során, ahova már a legjobb terepjáró sem tudná elvinni. Természetesen mindezt a legnagyobb biztonságban teheti meg, hiszen itt is, mint minden más szafari kalandnál, a biztonság az elsődleges szempont, ebből nem engedhetünk. Persze a gyalogos szafari nem csak hosszabb, kilométeres gyalogtúrákat jelent, hiszen egy privát szafari során lesz arra lehetősége, hogy a terepjáróból kipattanva testközelből is megtapasztalja a vadont egy-egy rövidebb séta során. Ki ne hagyja ezt, számos érdekességet fog mutatni idegenvezetőjük!

Kerékpáros szafari:

Kerekparos SzafariSzámos szafari lodge biztosítja a lehetőséget arra, hogy egy délutáni rövidebb kerékpártúra keretében fedezzék fel a környéket, és kicsit kikapcsolódjanak. Az igényekhez igazodva azonban a lehetőségek nem állnak meg itt manapság, és azok számára is tartogat számos kalandot egy szafari programja, akik kicsit komolyabb kerékpár kalandokra vágynak egy laza kis délutáni kerekezésnél. Több országban is rendelkezésére állnak tematikus kerékpáros szafarik olyan biztonságos, izgalmas vidéken, ahol a szafari alatt nem falja fel Önöket egy oroszlán. A kerékpáros/mountain bike szafari során egy tapasztalt kísérő lesz Önnel, aki ismeri a vidéket, mint a tenyerét, aki maga is imádja a kerékpáros szafarik izgalmait, ezért lelkesen, a lehető legtöbb és legérdekesebb látnivalót akarja majd megmutatni Önnek a szafari során. Egy ilyen kísérővel válik igazi élménnyé az afrikai szafari!    

Kenus/kajakos szafari, rafting:

Kenus SzafariEgyes afrikai országok fantasztikus természeti adottságokkal rendelkeznek egy kenus vagy kajakos szafari, rafting lebonyolítására. A legjobbak közül való a Zambezi folyó alsó része, itt akár még egy négynapos kenus szafarira is elmehetnek, micsoda kalandokat ígér egy ilyen szafari túra! Ezt egyesek Afrika legjobb kenus kalandjának tartják... De jó választás lehet Botswana északi része is, ahol az Okavango-delta és Linyanti között nevezhetnek be 3-4 napos kenus szafari kalandokra. Ön melyiket választja? Egy ilyen kenus szafari során a vadon egy teljesen új arca tárul majd Ön elé, egy ilyen szafari is igazán különleges kalandokat ígér, anélkül, hogy különleges képesítéssel, adottságokkal rendelkezne. Legyen szó a Zambezi folyóról, a Malawai-tóról, a Lake Manyara Nemzeti parkról vagy az Okavango-deltáról, csapatunk készen áll az Önnek ideális, testre szabott vízi szafari megszervezésére.  

Éjszakai szafari:

Ejszakai SzafariMindig különleges kalandokat ígér az afrikai vadonban egy éjszakai szafari, hiszen a vadon ilyenkor is egy teljesen más arcát fedi fel Ön előtt, akár csak egy hajnali szafari során. Egyes fajok, melyek nappal kevésbé aktívak, ilyenkor élik világukat, míg mások épp fordítva. Ide természetesen az éjszakai szafarik szakavatott kísérője megy Önökkel, hiszen nagyon oda kell figyelni a részletekre, hiszen az elmúlt évtized során megnövekedett turistaszám miatt manapság már sokkal nagyobb figyelmet szentelnek a vadon megóvására. Egy éjszakai szafari során figyelni kell, hogy ne vakítsák el az állatokat az állandó reflektorozással, ne zaklassák fel őket túlságosan, és a lehető legkevesebb felfordulást okozzák a szafari alatt a természet rendjében. Természetvédelmi szempontok miatt nem is engedélyezik mindenhol éjszakai szafarik szervezését, lehetőségeiről igény szerint bővebben tájékoztatjuk. 

Madárles:

Madarles SzafariMadárlesre specializálódott szafari az összes afrikai országban elérhető, ahol privát szafari szolgáltatásunk is, így elmondhatjuk, hogy a madárvilág szerelmesei számára igazán ideális időtöltés egy privát afrikai szafari. A közel 1000 madárfaj, amely az afrikai országokban fellelhető, garantáltan elég elfoglaltságot kínál az érdeklődőknek a szafari idejére. Mondanunk sem kell, hogy a szafari idejére egy szakértő kísérőt kapnak, aki igyekszik minél több fajjal megismertetni majd Önöket, ezenfelül pedig számos érdekes információt ad át a szafari alatt. Tapasztalatból javasoljuk, hogy mindenképp vigyenek magukkal jegyzettömböt a szafari idejére, már csak amiatt is, hogy a számtalan fotó készítésénél jegyzetelni tudjanak, hiszen utólag nem biztos, hogy mindenre emlékezni fognak majd, amit a szafari alatt láttak.

Gorilla les:

Gorilla Les SzafariA gorillák megfigyelése természetes élőhelyükön mindig is a legkülönlegesebb szafari kalandok közé tartozott. Sajnos manapság már Afrika-szerte is összesen ezer alattira tehető a gorillák száma, így csak engedéllyel, és speciális vezetők kíséretében valósítható meg egy ilyen szafari. Ez a biztonságon felül azért is jó Önnek, hiszen egy ilyen helyi szakértő garantáltan olyan információkkal látja el az érdeklődőt a szafari során, melyeket máshonnan nem szerezhetne meg. A gorilla szafarik fellegvárának számító Uganda, Ruanda és Kongó egyébként sem számítanak tömeghelyeknek az afrikai országok között, ám ezekben az országokban még olyan valóban érintetlen helyekkel találkozhat, melyekről talán azt gondolta, hogy a Földön már rég nem is léteznek ilyen csodák. Egy-egy ilyen gorilla szafari ráadásul hihetetlen hatással is van az emberre - csodálatos és felemelő érzés a találkozás, melyhez nagyban hozzájárul a kísérő, aki minden szeretetét, tapasztalatát igyekszik átadni a szafari résztvevőinek.  

Hegymászás/ereszkedés:

Hegymaszas Ereszkedes Del AfrikaAzok számára, akik szeretik a kihívásokat, extrémebb élményeket is, ilyen különleges szafari kalandok is elérhetőek. Mount Kenya, Kilimanjaro - Ön melyiket hódítaná meg szívesebben?    

   

 

 

 ----------------------------------------------------------------------

 

Privát afrikai szafari – a tökéletes szafari koktél, melyet Önnek keverünk

A hagyományos, csoportos afrikai szafarik programja jóval kötöttebb, mint egy privát szafari. Ha szeretne részt venni valamilyen speciális szafari kalandon, akkor eleve egy tematikus szafari programra kellene jelentkeznie. Ha például Ön a fotózás szerelmese, és az afrikai szafari során is szeretne hódolni kedvtelésének, akkor mindenképp egy fotós szafari az, amit ajánlanánk Önnek – már amennyiben a profilunk a csoportos afrikai szafarik szervezése lenne- hiszen ahogy fent láthatta, egy fotós szafari során több fontos, egyedi kritériumnak is teljesülnie kell azért, hogy a szafari maradéktalanul elérje célját. 

Vagy, ha Ön a gyalogtúrák, esetleg a repülős szafarik szerelmese, akkor eleve ilyen tematikus, speciális csoportos szafarik lennének a javaslataink, hiszen ezeknél a szafari kalandok is speciális paraméterekkel rendelkeznek.

De mivel irodánk profilja a privát afrikai szafarik szervezése, így Önnek nem kell ezekben a kérdésekben sem kompromisszumokat kötnie. A privát szafari programját ugyanis úgy állítjuk össze Önnek, hogy lehetőleg valamennyi különleges szafari kaland, egyedi kívánság megvalósuljon a szafari során. Itt nem kell alkalmazkodni egy csoport emberhez, a szafari élményeit csak azzal osztja meg, akivel igazán szeretné. Mi felmérjük szafari igényeit, különleges kívánságait, majd ezt követően ezekhez igazítva teszünk javaslatot a szafari programjára, melyet kívánság szerint tovább alakíthatunk. Így, ha Ön a fenti különleges szafari kalandokból mondjuk hármat, ötöt, vagy akár tízet szeretne átélni egy privát szafari során, akkor erre nagy valószínűséggel találunk megoldást. Az egyedüli korlátot a privát szafarik esetében legfeljebb az egyes országok adottságai jelenthetik, hiszen egy golfos szafari ideális helyszíne a Dél-afrikai Köztársaság, míg egy gorilla lesé Ruanda, vagy egy kenus szafari nyilván csak ott valósítható meg, ahol van eleve egy erre alkalmas folyó.         

---------------------------------------------

Ha Ön úgy érzi, a privát szafarik előnyei az Ön számára is fontosak, és szeretné ezeket megtapasztalni, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a szafari részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.  

--------------------------------------------- 

      

- Amennyiben a privát szafari menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: