Milyen konkrét előnyöket kínál a sziget-bérlés?

Milyen konkrét előnyöket kínál a sziget-bérlés?

Milyen konkrét előnyöket kínál a sziget-bérlés?

A Robinson Crusoe - érzés, hogy egy egész sziget urai lehetünk, mindenki számára az izgalmat jelenti. A megkérdezettek közül szinte mindenki legalább egyszer már elképzelte életében, hogy milyen lenne egy privát, lakatlan sziget lakójaként az élet.  A sziget-bérlés már önmagában is merőben eltér a többi nyaralási formától a luxusutak kategóriáján belül, hiszen Ön egy olyan sziget egyedüli lakója, melyet minden oldalról a Nagy Kékség vesz körbe. A világ zajától távol eső kis sziget, melyet nem lehet egyszerűen megközelíteni, mint egy átlagos luxushotelt vagy villát; a privát sziget területére csak az léphet be, aki a megfelelő engedéllyel rendelkezik, mindenki másnak a sziget egy tiltott zóna. S mivel egy ilyen privát sziget csak magángéppel, helikopterrel, vagy hidroplánnal közelíthető meg általában (vagy a három járművel együttesen), így gyakorlatilag kizárt, hogy az Ön privát szféráját bármilyen nem kívánatos, hívatlan vendég zavarná meg. Így biztosítja a sziget-bérlés a tökéletes diszkréciót, hogy ne kelljen attól tartania, hogy nyaralásán már hazatérés előtt a bulvárlapok és „jóakarói” csámcsognak. Ezért elmondhatjuk, hogy egy privát sziget tulajdonképpen egy teljesen külön világ, a külvilágtól teljesen eltérő szabályokkal, működési elvekkel.

Itt, onnantól kezdve, hogy a privát sziget területére lép, nem Ön alkalmazkodik a sziget szabályaihoz, épp ellenkezőleg: a privát sziget egy külső, távoli univerzumból egyszerre az Ön saját kis játszóterévé alakul át, ahol minden egyes szabályt Ön alakít, így tartja tökéletes kontroll alatt egész nyaralását. Márpedig azok az emberek, aki a sziget-bérlés kipróbálásán gondolkodnak, szeretik, ha az irányítás náluk van, nem igaz?

 

Privát sziget – a tökéletes szabadság

Ez a tökéletes szabadság a privát sziget vendégeként eltöltött idő minden egyes pillanatában megmutatkozik - itt szinte minden szolgáltatás épp fordítva működik, mint egy luxushotel esetében. Ön strand helyett a sziget privát partszakaszait élvezi, így gyakorlatilag saját maga (és meghívottai) lábnyomai lesznek az egyetlenek a homokban. Napágyakért, nyugágyakért, a legjobb helyekért nem harcol, hiszen a privát sziget egyedüli vendégeként ott élvezi a háborítatlan csendet, ahol csak kedve tartja. Étterem és menü helyett a sziget saját séfje főz Önnek, aki úgy készíti el kedvenc ételeit, ahogy Ön óhajtja, sorban állás helyett az étkezéseket ott költi el a sziget területén, ahol kedve tarja, reggeli-, ebéd-, vacsoraidő helyett akkor, amikor csak szeretné. Egy pezsgős reggeli a privát sziget egyik csodás szegletében, ahonnan a napkelte tökéletesen látszik? Gyertyafényes vacsora a homokban a csillagos ég alatt? Naplemente ínyenc borokkal a sziget privát jachtjának fedélzetéről?  Ön dönt, mikor-melyiket próbálja ki a privát sziget vendégeként.  Saját, nagyképernyős házimozi a sziget szórakoztató-központjában, privát fitneszterem a sziget privát személyi edzőjével, bártender, aki az Ön privát bárjában csak azt lesi, hogy melyik kedvenc italát készítse el Önnek. Jacht-bérlés helyett a sziget privát jachtja állandóan az Ön rendelkezésére áll, így bármikor kihajózhat a sziget körüli vizekre, akár horgászni szeretne, akár csak egy kis privát csobbanáshoz támad kedve. Vagy épp a víz alatti világot fedezné fel? Ön nem egyeztet időt a PADI búvárcentrumban, hanem megmondja, mikor szeretne merülni, és privát oktatója úgy szervezi meg a búvárkodást. Amennyiben a különböző vízi sportoknak hódolna, ezt szintén bármikor megteheti, hiszen az Ön privát játszótere 0-24 órán keresztül nyitva tart.    

             

Nézzük meg a 8 legnépszerűbb előnyt, melyeket az ügyfelek szerint a sziget-bérlés kínál: 

-      egy privát sziget kiváltság: igen, a sziget-bérlés szolgáltatás valóban kiváltság, hiszen meg a luxusutak kategórián belül is csak néhány százalék engedheti meg magának. Amikor elér valami különlegeset az ember az életben, s ezáltal olyan anyagi lehetőségeket teremt meg magának, ami a nagy többség számára nem elérhető, akkor teljesen normális dolog, hogy olyan dolgokat, élményeket szerez meg magának, ami a többiek számára nem elérhető: ilyen pl. a sziget-bérlés. Egyszerűen megengedheti magának, és tudja jól, hogy ha a pénz nem számít, akkor egy nyaralás megtervezésénél is a lehetőségeket tekintve a határ a csillagos ég. A sziget-bérlés kiváltság, hiszen a társaságban, melyben mozog, Ön lehet az első, aki a sziget-bérlés szolgáltatást kipróbálta, és el tudja mesélni, de lehet, hogy épp mástól hallott már a sziget-bérlés előnyeiről, és Ön is kedvet kapott hozzá. Bárhogy is, aki él a sziget-bérlés adta lehetőségekkel, az nyilvánvalóan a világ szuper-gazdagjainak a felső 1-2 százalékába tartozik.     

-      privát sziget - a világ legstílusosabb „Ne zavarjanak” táblája: a sziget-bérlés valóban az elképzelhető legstílusosabb, legexkluzívabb mód a külvilág kizárására, a tökéletes relaxálásra. Egy privát sziget általában kellő távolságra van a civilizációtól, és kellően nehéz megközelíteni ahhoz, hogy a zavaró elemek az Ön közelébe férkőzzenek. A sziget-bérlés lehetővé teszi Önnek, hogy a paparazzók, a jóindulatú újságírók, „bajkeverők” lencséinek látköréből eltűnjön, hiszen ha Ön az egész szigetet kibérli, akkor oda engedély nélkül nem léphet be csak úgy senki sem, attól kezdve a sziget az Ön privát birodalma.  

-      csak az lesz ott, akit igazán szeretne: kétségtelenül a sziget-bérlés a világ legstílusosabb családi nyaralása, romantikus vakációja, céges meetingje, vagy privát bulija legjobb barátai számára. Amennyiben esküvőjéhez vagy nászútjához gondolkodik a sziget-bérlés szolgáltatás kipróbálásában, úgy garantáltjuk, hogy a világ legromantikusabb utazásában lesz részük. Képzelje el, hogy a sziget homokjában az Önök lábnyomai lesznek az egyetlenek, strand helyett privát partszakaszaik lesznek, hiszen az egész privát sziget csak az Önöké. Pezsgős reggelik nem csak az ágyban, hanem lent a parton napfelkeltekor, romantikus gyertyafényes vacsora a sziget egy csodás szegletében. Amennyiben családi vakáció szerepel terveiben, a sziget-bérlés garantálja, hogy az egész sziget egyszerre az Önök privát játszóterévé alakul: akkor, ott, és úgy használja családja minden tagja a sziget adta lehetőségeket, ahogy csak jól esik. A sziget-bérlés a legtitkosabb, legstílusosabb céges összejövetel lehet egy-egy siker megünneplésére, a jövő megtervezésére, vagy épp a legjobb munkatársak, céges partnerek elismeréséhez, hiszen a sziget-bérlés szolgáltatással biztosan toronymagasan kiemelkedik majd a többi cég közül. Vagy épp egy olyan privát buli szerepel terveiben valamilyen kiemelt esemény kapcsán, mely legjobb barátait egy életre elvarázsolja? Bármelyik is legyen, a sziget-bérlés során garantált, hogy csak az lesz ott Önnel, aki exkluzív meghívóját bemutatja.      

-      a sziget-bérlés szabadság: amikor minden szabály egyszerre az Ön elképzeléseihez idomul. Az egyes szolgáltatásoknál nincsen nyitva tartási idő, előjegyzés, sorban állás, időpont egyeztetés, hiszen az egész sziget olyanná válik, mint a mátrix: minden a szerint alakul, amit Ön lát benne, amit Ön szeretne kihozni belőle. Egy sziget, egy álom, egymillió lehetőség.     

-      étlap helyett privát séf: egy privát sziget általában saját, elismert séffel és csapatával dolgozik, aki bármikor készen áll arra, hogy a sziget lakóinak kedvenc ételei elkészítse, pont, úgy, ahogy szeretik. Az ínyenc ételeket akkorra készítik el Önnek, amikorra csak szeretné, ezeket pedig kedve szerint bárhol elfogyaszthatja a privát sziget területén, hiszen az egész sziget az Öné! Pezsgős reggelik a parton, szobájukban, vagy épp a sziget egy romantikus részén, csodás napfelkelték kettesben. Családi lakomák a sziget séfjének tálalásában, vagy épp a napközben megfogott hal elkészítése a csillagos ég alatt, esetleg vacsora a privát szabadtéri mozivászon mellett kedvenc italaikkal, melyet a sziget privát bártendere Önöknek készít el: lehetőségeik a sziget-bélés során szinte végtelenek.

-      sziget-bérlés a tökéletes stresszmentesítésért: nincsenek zavaró körülmények, amikor a sziget valamelyik függőágyában elnyúlik vagy a kristálytiszta vízben fürdőzik, sznorkellezik, esetleg a parton ejtőzik. Csak a természet pihentető hangjai veszik körbe, hiszen a sziget-bérlés során gyakorlatilag minden nem kívánt, felesleges zaj kiiktatható. Önnek nincs szüksége sorban állásra időpontért, amikor egy jó masszázst szeretne vagy a sziget SPA, wellness központjába készül, hiszen a sziget-bérlés során ezek a szolgáltatások csak az Öné, akkor használja ezeket, amikor csak jól esik. Így garantáltan újjászületve tér majd haza nyaralásából.  

-      sziget-bérlés, avagy a tökéletes diszkréció: a sziget-bérlés tökéletes megoldás akkor, ha Önnek kiemelten fontos szempont, hogy nyaralása titokban maradjon.   

-      a privát sziget saját személyzete: egy privát sziget személyzete általában több főből áll, mint a sziget maximális kapacitása, azonban feladatukat mindig mesterien végzik: amikor kell, láthatatlanok a privát sziget lakói számára, soha sem zavarják a privát szférájukat, viszont mindig kéznél vannak, amikor segítségre szorul, akár a legapróbb dologban is.    

------------------------------------------

Amennyiben Ön is élni szeretne a sziget-bérlés előnyeivel, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a sziget-bérlés részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.         

------------------------------------------