A tökéletes villa kiválasztása minden alkalomra

A tökéletes villa kiválasztása minden alkalomra

A tökéletes villa kiválasztása – minden alkalomra

Többféle oldalról közelíthetjük meg a villa-bérlés megtervezését. Talán az egyik legkézenfekvőbb szempont a villa-bérlés során is, ahogy bármilyen másik utazás során, maga a villa-bérlés apropója. Kell egy jó indok, alkalom, hogy elvonuljunk a világ elől, éppen ezért mi számos „alibit” kínálunk ügyfeleinknek, amikor villa-bérlés szolgáltatásban gondolkodnak. Az elmúlt öt évben jelentőset fejlődött a villa-bérlés iparága is, több százezer új villa épült a világon második otthonnak, melyet a tulajdonosok csak bizonyos időpontokban használnak, a fennmaradó időben pedig ők is élnek a villa-bérlés adta előnyökkel. Másrészt pedig számos villa eleve egy meghatározott célpiac számára épül: például a SPA és wellness vagy a golf, tenisz kedvelőinek, vagy olyan villa, melyet speciálisan mozgássérülteknek terveztek.        Éppen annek köszönhetően, hogy az elmúlt években így megsokszorozódtak lehetőségei a villa-bérlés kapcsán is, elmondhatjuk, hogy manapság már szinte nem is találni olyan igényt, kritériumot, amit ne tudnánk figyelembe venni, és kielégíteni egy villa-bérlés megszervezésénél. Az alábbiakban a legnépszerűbb indokokat, „alibiket” mutatjuk be, amelyek egy villa-bérlés során előkerülnek, s ha úgy találja, hogy az Ön apropója nem szerepel ezek között, kérjük, jelezze felénk, hogy felvegyük a listára!

 

Villa-bérlés - 18 alibi elbújni a világ elől

 

Családi villa

Csaladi VillaTudjuk, hogy semmi sem fontosabb, mint a családdal eltöltött minőségi idő, ugyanakkor azt is, hogy korántsem könnyű megszervezni egy családi vakációt. Nincs ez másképp egy villa-bérlés megtervezésénél sem – számos szempontnak kell, hogy megfeleljen a tökéletes villa. A legfontosabb ezek közül az, hogy vajon a villa minden generáció számára ideális lesz-e? Különösen igaz ez, amikor szülők, gyerekek és nagyszülők készülnek együtt vakációzni. A villa-bérlés megtervezésénél ezért elsősorban azt kell figyelembe vennünk, hogy kicsik-nagyok egyaránt jól érezzék magukat az adott villa vendégeként. Az villa elhelyezkedésénél ilyenkor figyelembe vesszük, hogy közel legyen a strandhoz, élményparkokhoz, gyerekbarát éttermekhez. A villa szolgáltatásainál fontos a gyerekmedence vagy a széleskörű és izgalmas, a kor kihívásainak megfelelő játéklehetőség. Az idősebb korosztály számára a villa-bérlés tervezésénél fontos szempont a szoba mellett a földszinti fürdő vagy a könnyített közlekedés a villa egész területén. Kicsiknek-nagyoknak egyaránt jól jöhet például a villa személyzete, hiszen így a főzésben, gondoskodásban, gyerekfelügyeletben is lesz segítség a vakáció alatt.

---------------------------------------     

Nászutas, romantikus villa

Naszutas VillaAmennyiben közvetlenül az esküvő után vannak, és egy különleges nászutas villa az álmuk, vagy különleges alkalmat, évfordulót szeretnének megünnepelni egy romantikus villa vendégeként, kérjük, rögtön jelezzék ezt nekünk, hiszen a villa-bérlés megtervezésénél ez lesz a fő szempontunk. A világ minden táján elérhető olyan különleges, romantikus villa, melyet kifejezetten ezekre az alkalmakra terveztek. Nyugodt környezet, háborítatlan privát szféra, jacuzzi, különleges infinity pool medence, csodás panoráma a villa egész területéről, vagy közvetlen tengerparti villa, privát séf, személyzet, hogy semmire se legyen gondjuk; a villa területén legyen elérhető a SPA és wellness szolgáltatás, csak hogy néhány tulajdonságot megemlítsünk, ami előkerül igényként egy romantikus villa-bérlés megtervezésénél.

--------------------------------------- 

Villa esküvőre   

Eskuvo VillaEgy esküvő megszervezése rengeteg munkával jár, a részletek megtervezése különös figyelmet kíván, hogy minden tökéletes legyen a nagy napra. Akár hosszú vendéglistával rendelkezik, akár egy meghittebb esküvő szerepel terveikben, munkatársaink készen állnak, hogy a villa-bérlés megtervezésénél minden igényüket figyelembe véve segítsenek a tökéletes villa megtalálásában. Hiszen egy esküvőnél különösen csakis az Önöknek tökéletes villa jöhet szóba - egyetértenek? A kínálatunkban szereplő több mint félmillió (azaz 500.000) villa közül biztosan meg fogjuk találni a nagy naphoz méltó villát, mely minden paraméterében az Önök elképzeléseihez, álmaihoz igazodik. Kompromisszumok nélkül...

--------------------------------------- 

Golf villa

Golf VillaKépzelje el, ahogy egy trópusi koktél kortyolgatása közben sétál a tökéletesre nyírt gyepen, madárcsicsergést kíséretében, egy olyan első osztályú golfpályán, melyet pálmafák és a türkizkék Karib-tenger szegélyeznek. Majd egy elegáns mozdulat, és a golflabda kecsesen eltűnik a lyukban. Vagy képzelje el, ahogy a tökéletesen megütött labda suhan, háttérben festői toszkán borvidék, majd a tizennyolcadik után bepattan a golf kocsiba, és irány a privát villa. Amíg villa séfje elkészíti kedvenc ételét, ön ejtőzik a villa kertjében, vagy épp a villa jacuzzijában, majd egy közös ebéd, aztán a jól megérdemelt szivar következik a villa medencéjénél, egy finom ital mellett, melyet épp most kevert a villa privát pincére. Felemlegeti a nap legjobban sikerült ütéseit, fejben újra játssza a partikat, miközben gyönyörködik a lemenő napban, majd csobban egyet a villa medencéjében…    

--------------------------------------- 

Tenisz villa     

Tenisz VillaIdeje ütőt ragadni, felpakolni a tenisz felszerelést, hiszen a legcsodásabb helyek várnak Önre! Mivel a tenisz a legnépszerűbb spotok egyike az egész világon, így számos olyan villa található meg kínálatunkban a világ minden táján, ahol kedvenc sportjának hódolhat a villa saját pályáján, vagy épp egy közeli luxushotelben vehet órákat egy profitól. Sőt, akár még az is megoldható, hogy ez a "profi házhoz" menjen a saját villához, amennyiben nem szeretne feleslegesen utazgatni, vagy ragaszkodik a privát szférához...  A villa-bérlés megtervezésénél itt is sok izgalmas ötletünk van az Ön számára, attól függően, hogy a villa pályájáról a Karib-tengerben, a Loire menti tájban vagy épp Hawaii festői vulkánjaiban gyönyörködne inkább. A Private Travel szolgáltatásnak köszönhetően Önnek sohasem kell lemondania kedvteléseiről, még egy villa-bérlés megszervezése során sem! 

--------------------------------------- 

Villa síeléshez

Villa SieleshezAmennyiben a hegyekbe készül családjával, barátival, hogy kedvenc télisportjainak hódolhasson, és az ehhez ideális villa megtalálására van szüksége segítségre, villa-bérlés szolgáltatásunk biztosan elnyeri majd tetszését. Családok, baráti társaságok is ugyanazon okból kifolyólag szeretik a villa-bérlés szolgáltatást (egy luxushotel helyett) igénybe venni a síeléshez, mint mondjuk egy egzotikus nyaraláshoz: a privát szféra biztosított, és így csak az lesz ott a nyaralás, a sielés helyszínén, akit valóban szeretnének. Ha pedig egy ötcsillagos szálloda-nyújtotta szolgáltatásokhoz ragaszkodnak (mosoda, személyzet stb.), az esetek többségében ez sem jelent gondolt. Azonfelül, hogy a világ legszebb helyein (Aspen, Beaver Creek, Sziklás-hegység) segítjük Önöket az ideális villa megtalálásában, villa-bérlés szolgáltatásunk magában foglalja az ideális időtöltések leszervezését is, akár a síelés vagy snowboardozás, akár helikopteres síelés vagy további extrémebb kalandok a kedvencei.

--------------------------------------- 

Resort villa       

Resort VillaAmennyiben egy olyan villa az álma, mely egy ötcsillagos luxushotel minden kényelmét, lehetőségét kínálja, úgy villa-bérlés szolgáltatásunkkal biztosan megtaláljuk erre is erre tökéletes megoldást. Bár egy ilyen villa egy luxushotel, egy nagyobb komplexum része, természetesen mindig biztosítja a megfelelő privát szférát, életteret, melyek egy privát luxus villa jellemzői. Mivel egy ilyen villa egy nagy luxus resort része, ezért a nyugodt, zavartalan pihenésen felül amennyiben nyüzsgésre vágyik, akkor igénybe veheti a resort szolgáltatásait: az éttermek, bárok, medencék, sportolási lehetőségek stb. mind-mind rendelkezésre állnak természetesen a privát villa lakói számára is. Így ötvözheti a villa-bérlés a luxushotelek széleskörű szolgáltatásait a privát villa nyújtotta előnyökkel, mely egyre népszerűbb... 

---------------------------------------    

"Celeb" villa

Celeb VillaMiért lenne akármelyik villa vendége, ha ott is lakhat, ahol Mick Jagger vagy Frank Sinatra időzött szívesen?

Miért lakna Jamaika szigetén akármelyik hotelben, ha Öné lehet egy stílusos villa ott, ahol a híres 007-es ügynök is lakott?

A sort még hosszasan folytathatnánk; villa-bérlés szolgáltatásunk ebben is segít Önnek, ha egy ilyen villa az álma.

      

--------------------------------------- 

Öko, környezetbarát villa

Kornyezetbarat VillaEgy környezetbarát, természetközeli villa az álma, és fontos, hogy a villa-bérlés egyszerre valósítsa meg mindkettő szempontot? Szerencsére a villa-bérlés szolgáltatás ezen a téren is sokat fejlődött az elmúlt esztendőkben, így a villa-bérlés tervezésénél is figyelembe tudjuk venni, ha Önnek kifejezetten környezetbarát villa a vágya. Egy ilyen villa lebomló tisztítószerekkel, energiatakarékos megoldásokkal van felszerelve, hasznosítja a zöld energiát, azaz egy ilyen villa jobban hozzájárul a környezet megóvásához, mint egy átlagos villa. Egy természetközeli villa elhelyezkedésével, a felhasznált természetes anyagok mennyiségével segíti hozzá lakóit a különleges Robinson-élményhez anélkül, hogy a modern kényelmi megoldásokat nélkülöznie kellene. Ha kifejezetten egy ilyen villa az álma, villa-bérlés szolgáltatásunkkal erre is megtaláljuk az ideális megoldást a világ bármely táján.   

--------------------------------------- 

Mozgáskorlátottak számára ideális villa

Mozgaskorlatozott VillaAmennyiben Ön vagy az Önnel utazó vendég mozgáskorlátozott, úgy munkatársainkkal segítünk egy olyan villa felkutatásában, amely a lehető legtöbb módon könnyíti meg életüket. A villa-bérlés szolgáltatásnak (is) épp az a lényege, hogy mindenben az Önök igényeire passzoló villa felkutatásában segítsünk. Könnyített közlekedés a villa egész területén, speciálisan kialakított fürdőszoba, WC, hogy csak néhány tulajdonságot megemlítsünk azok közül, melyek fontosak ahhoz, hogy a villa-bérlés tökéletes élményeket nyújtson speciális gondoskodást igénylő ügyfeleinknek.  

 

--------------------------------------- 

Wellness / SPA villa

Wellness Spa VillaVilla a tökéletes kikapcsolódásért. Ha gyerekzsivaj, állandó telefoncsörgés, hangos szomszédok, focimeccsek és állandó házibulik helyett a tökéletes feltöltődésre alkalmas villa megtalálása a cél, szívesen segítünk Önnek ebben is. Villa-bérlés szolgáltatásunknak köszönhetően van jó néhány olyan villa tarsolyunkban, ahol a tökéletes kikapcsolódás megvalósítható. A tökéletes villa felkutatásán túl megkeressük a környék legjobb masszőreit, akik házhoz mennek, és szívesen összeállítjuk a villa közelében található SPA, wellness központok listáját is Önnek. A villa-bérlés szolgáltatás épp erre való.          

 

--------------------------------------- 

Villa extra privát szférával

Villa Extra Privat SzferavalSzámos oka van annak, hogy az ember szabadságra megy, annak is, hogy épp a villa-bérlés szolgáltatás szimpatikus neki; ezek közül a leggyakoribb ok az, hogy szeretnénk a világ zaja elől elmenekülni, a zaj elől, ami hétköznapjainkat teljesen kitölti. Egy jól megválasztott villa kétségkívül az egyik legjobb megoldás e hétköznapi zaj kiiktatására, a regenerálódásra. Ha ez az elsődleges szempont a villa-bérlés megtervezésénél, jó helyen jár, hiszen kínálatunkban számos olyan villa található világszerte, mely erre tökéletes megoldást kínál. Egy ilyen villa a tökéletes kikapcsolódást nyújtja, hiszen a villa kellően nagy privát területen található, általában látótávolságban is alig akad másik villa a környéken. Így válik a villa-bérlés tökéletes kikapcsolódássá, mely csak az Öné és azé, akivel igazán meg akarja ezt osztani.  

--------------------------------------- 

Villa híres borvidéken

Villa BorvidekAkár egy Napa-völgyben érlelt tölgyfahordós chardonnay vagy merlot, egy toszkán chianti, vagy egy Loire-menti könnyed pinot grigio a kedvence, villa-bérlés szolgáltatásunkkal könnyedén megtaláljuk az ehhez passzoló villát. Számos ilyen villa van a kínálatunkban, mely valamelyik híres borvidék, gourmet étterem, borospince szomszédságában található. Egy ilyen alkalomhoz ideális lehet egy olyan villa, mely saját medencével, tűzrakó hellyel, jacuzzival, kandallóval, privát terasszal rendelkezik, ahol egy jó pohár bor mellett megbeszélhetik a világ dolgait.     

 

--------------------------------------- 

Állatbarát villa

Allatbarat VillaMi tudjuk, hogy egy kisállat nem csak az ember legjobb barátja, de egyben családtag is, így a villa-bérlés során elsődleges szempont, hogy a villa állatbarát legyen, amennyiben háziállatát is vinni szeretné magával. Szerencsére manapság már nem lehetetlen az ilyen villa felkutatása, akár Toszkána, St. Martin vagy épp Puerto Vallarta az úti cél.   

 

 

 

--------------------------------------- 

Történelmi villa

Tortenelmi VillaA villa-bérlés megtervezésénél számos olyan villa szerepel ötleteink között, melynek történelme akár a 13-ik századig, vagy még korábbra nyúlik vissza. Amennyiben a tökéletes villa az Ön számára egy ilyen rusztikus, antik bájt sugárzó rezidencia, ígérjük, nem fog csalódni villa-bérlés szolgáltatásunkban! Régi toszkán birtokok, francia kastélyok, vagy egykori erődök a Karib-térségben; még akár az is lehet, hogy a villa egyik olyan szobájában fog aludni, ahol egykor egy király vagy ismert elnök fordult meg. Izgalmasan hangzik, ugye?    

 

--------------------------------------- 

Villa hosszú hétvégéhez, rövid kikapcsolódáshoz

Villa Hosszu HetvegereA legtöbb villa heti turnusokra bérelhető, azonban gyakran előfordul, hogy az adott villa ügyfeleinknek nem pont 1 vagy 2 hétre kell. Előfordul, hogy a villa-bérlés egy hosszú hétvégét, vagy néhány napos kikapcsolódást érint. Ha a villa csak egy rövid kiruccanáshoz kell Önnek, akkor tetszeni fog villa-bérlés szolgáltatásunk, hiszen ennek köszönhetően a tökéletes villa megtalálása immár nem lehetetlen.     

 

 

--------------------------------------- 

Incentive / meeting

Incentive Utazas VillaAmennyiben egy olyan villa megtalálása a cél, amely ideális csapatépítésre, ahol a megszokott mindennapokból kiszakadva a villa tökéletes, inspiráló környezetet nyújt a jövő megtervezésére, legjobb partnerei kényeztetésére, vagy épp a vezetői csapat finomhangolását tervezi - úgy villa-bérlés szolgáltatásunk sokat fog segíteni Önnek is. Van jó néhány ilyen villa a tarsolyunkban a világ minden tájáról, így villa-bérlés szolgáltatásunkkal biztosan megtaláljuk az ideális megoldást.

  

 

--------------------------------------- 

Villa egy privát szigeten

Villa Privat SzigetenA vadregényesebb nyaralások kedvelői számára van egy különleges ötletünk, mely a villa-bérlés és a sziget-bérlés kellemes egyvelege: egy olyan villa, ami egy privát szigeten található. Ennek a romantikáját épp az adja, hogy az adott szigeten csak egy luxushotel található. A luxushotelnek megvan ugyan a klasszikus része a főépülettel, éttermekkel, bárokkal és minden egyéb szolgáltatásokkal, azonban ezen felül több különböző méretű, felszereltségű, elhelyezkedésű villa is elérhető a vendégek számára. Minden egyes villa megfelelő távolságra van egymástól, így a privát szféra teljes mértékben biztosított, amikor pedig elhagyják a villa terültét, a luxushotelek kínálta valamennyi prémium színvonalú szolgáltatás elérhető: ínyenc éttermek, bárok, SPA és wellness részleg, sportolási lehetőségek, programok. 

 

---------------------------------------------

Amennyiben már meg is van az Ön tökéletes alibije a villa-bérlés megszervezéséhez, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a villa-bérlés részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.   

---------------------------------------------   

 

- Amennyiben a villa-bérlés menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: