Milyen konkrét előnyöket kínál a villa-bérlés a luxushotelekkel szemben?

Milyen konkrét előnyöket kínál a villa-bérlés a luxushotelekkel szemben?

Milyen konkrét előnyöket kínál a villa-bérlés a luxushotelekkel szemben?

 

Villa-bérlés VS. luxushotel

A leggyakoribb indok, amely villa-bérlés szervezésekor előkerül az ügyfelek részéről az, hogy a mindennapok rohanása után szeretnének egy olyan villa vendégeként pihenni, ahol a tökéletes kikapcsolódás, privát szféra biztosított. A villa-bérlés szolgáltatásnak ügyfeleink szerint ez a legvonzóbb oldala, hiszen egy luxushotel vendégeként lényegesebb nehezebb elkerülni a tömegeket, míg egy villa esetében ez eleve adott, ha jól választjuk meg a villát, természetesen. További előnye a villa-bérlés szolgáltatásnak, hogy egy villa összehozza az embereket, az egy fedél alatt lakás bensőségessé teszi a kapcsolatot. Mivel gyakran családok, baráti társaságok, csoportok veszik igénybe a villa-bérlés szolgáltatást, érhető, hogy miért emelték ki külön a villa-bérlés ezen előnyét. További kellemes oldala, hogy egy helyi villa vendégeként kicsit így belekóstolhatnak abba is, ahogy a helyiek élnek.

A villa-bérlés előnyeivel kapcsolatban épp az ilyen előnyöket emelik ki az ügyfelek, azokat a pluszokat, amelyeket a villa egy luxushotellel szemben nyújtott nekik.

Paraméterektől függően egy villa-bérlés és egy luxushotel hasonló nagyságrendet képvisel, bár attól függően, hogy a villa-bérlés szolgáltatást mennyien veszik igénybe, még költség oldalról is előnyösebb megoldás lehet a villa-bérlés. Viszont, mivel a mi ügyfeleink nem ezt emelték ki a villa-bérlés kapcsán, így mi sem erre koncentrálunk elsősorban, mert azt tapasztaltuk, hogy aki villa-bérlés szolgáltatásban gondolkodik, elsősorban a villa nyújtotta konkrét előnyök, a villa legfontosabb paraméterei oldaláról közelíti meg a bérlést. Vagy ha ezekkel nincs is tisztában pontosan, hiszen nem ismeri egy-egy desztináció konkrét lehetőségeit, úgy pontosan tudja, hogy a villa-bérlés milyen alkalomra lesz, mik az igények, mik a legfontosabb elvárások, melyeknek a villa-bérlés során teljesülni kell. Miután a villa-bérlés legfontosabb céljait felmértük Önnél, a mi feladatunk az ideális villa megtalálása, és annak biztosítása, hogy a villa-bérlés leszervezésének gondjait levegyük a válláról, hogy Önnek már azzal kelljen törődnie, hogy jól érezze magát a választott villa vendégeként.

       

Villa-bérlés: luxus kötöttségek nélkül – mit mondanak az ügyfelek?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy egy jó minőségű villa rendelkezik a legtöbb szolgáltatással, melyet egy ötcsillagos luxushotel kínál. Legyen szó akár SPA, wellness szolgáltatásokról, személyzetről, vagy egyéb Önnek fontos szolgáltatásokról, manapság már szinte minden speciális igényre adott a megfelelő villa a világ legtöbb úti célján, ahogy az előzőekben is láthattuk. Egy villa-bérlés minden tud, amit egy luxusuhotel, csak tömeg nélkül. Sőt, ahogy az ügyfelek is elmondták, a villa-bérlés ennél többet is nyújthat. Nézzük ezek közül a villa-bérlés során előkerülő 8 leggyakoribb előnyt:  

-        villa-bérlés és a tökéletes helyszín: a tökéletes helyszín nem mindenki számára jelenti ugyanazt, hiszen van, akinek az ideális villa közvetlenül a tengerpart mellett található, míg másoknak egy sziget belsejében. Van, aki számára fontos, hogy a villa egy nyüzsgő központ közelében legyen, mások azt választják, hogy a villa minél távolabb legyen a város zajától. Ahányan vagyunk, annyi ideális villa helyszín, éppen ezért említik meg ügyfeleink a villa-bérlés szolgáltatásnál azt az előnyt, hogy itt van választásuk.     

-          villa-bérlés - jóval diszkrétebb nyaralás: a villa területén csak Önök tartózkodnak, és azok, akiket szeretnének, hogy ott legyenek. Mivel a villa csakis az Önöké, így a medence, napozóterasz, és a villa többi szolgáltatása is csak az Önöké, senki másé. Felejtse el a harcot a napágyakért, a jó helyekért a medencénél vagy a tengerparton, a sorban állást a villa bármely másik szolgáltatásáért. Nincsenek tömegek, ezer másik vendég, így a villa csendesebb, nyugodtabb, romantikusabb, élvezhetőbb nyaralást kínál.  

-       tágasabb élettér a nyaraláshoz: egy villa általában jóval nagyon életteret kínál a nyaraláshoz, mint egy luxushotel. A villa nagyobb háló-, fürdőszobákkal rendelkezik, mint egy luxushotel szobája, ezenfelül egy villa garantáltan saját hálószobát kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Azaz, például egy családi nyaralás során egy villa mindenkinek megadja a szükséges saját, privát szféráját, mégis mindezt egymás közvetlen közelében, biztonságos távolságban. A szülőknek általában ez kiemelten fontos szempont a villa-bérlés során. Baráti párok, munkatársak szintén úgy élvezhetik a közös nyaralást, hogy a szükséges privát szféráról nem kell lemondaniuk a villa-bérlés ideje alatt.

-         nagyobb komfort-érzet: a legtöbb villa egy családi ház, egy otthon mintájára készült, gyakran a villa épp második otthonként funkcionál, így már érkezés után otthonosabban érezheti magát, mint egy luxushotel vendégeként.

-      teljesen személyre szabott szolgáltatások: a villa-bérlés szolgáltatás robbanásszerű fejlődésének köszönhetően manapság a világ bármely pontján több olyan villa is rendelkezésére áll, mely mindenben megfelel ügyfeleink igényeinek. Azaz elmondhatjuk, hogy manapság már nehéz olyat kérni egy villa-bérlés kapcsán is, mely ne lenne megoldható.   Népszerű szolgáltatás, amikor a villa-bérlés díja tartalmazza egy személyes „concierge”, tapasztalt komornyik szolgáltatásait, aki akkor és abban segít, amiben Önök óhajtják. Diszkréten, feltűnés nélkül és anélkül, hogy megzavarná Önöket a nyugodt kikapcsolódásban - mindig készen áll igényeik teljesítésére. Ez persze csak egy, a villa-bérlés nyújtotta lehetőségek közül, melyek az Önök rendelkezésére állnak.  

-          nincs sorban állás: felejtse el a korán kelést (általában egy luxushotel 10:00-ig szolgálja fel a reggelit) és a sorban állást reggelinél, a lökdösődést a vacsoránál. A villa-bérlés díja a legtöbb esetben tartalmazza egy jól felszerelt konyha használatát, így Önök akkor és azt esznek, amit csak akarnak. Amennyiben a villa-bérlés során nem szeretne ezzel bajlódni, úgy szinte mindenhol elérhető olyan villa is, melyhez akár saját séf tarozik, aki menü helyett bármikor elkészíti kedvenc ételüket, vagy épp egy rögtönzött főzőtanfolyam keretében vezeti be Önöket a legjobb helyi ételek receptjeibe.   

-        nincs üdülési jog, egyéb tagdíj: Ön akkor megy, amikor csak akar. Addig marad, amíg jólesik. Azt a villát választja, amelyikkel legjobban jár.   

-          még több extra: számos esetben a villa-bérlés díja további olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, melyekért egy luxushotel gyakran extra költségeket számol fel (WIFI, mosoda pl.)

-----------------------------------------------

Amennyiben Önnek is fontosak ezek az előnyök, és a tökéletes villa-bérlés megszervezésében gondolkodik, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a villa-bérlés részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.       

-----------------------------------------------   

 

- Amennyiben a villa-bérlés menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: