Miért választják egyre többen villa-bérlés szolgáltatásunkat?

Miért választják egyre többen villa-bérlés szolgáltatásunkat?

Miért választják egyre többen villa-bérlés szolgáltatásunkat?

 

Egyáltalán, szükség van ránk egy villa-bérlés lebonyolításához?

A villa-bérlés szolgáltatást kínáló online weboldalak robbanásszerű növekedésével elmondhatjuk, hogy soha nem volt ilyen könnyű, egyben ilyen rizikós is egy villa-bérlés elintézése. Akár néhány kattintással elintézhető egy villa-bérlés, viszont minél egyszerűbb ez a folyamat, annál több nyitott kérdés marad: vajon a villa tényleg úgy fog kinézni, mint a képeken? Mit jelent pontosan, hogy a villa néhány lépésre van a strandtól, 5 perc vagy 5 km? Megbízhatok egy ismeretlen cégben, aki beterheli a depozitot, vagy a villa-bérlés teljes összegét az utazás előtt 6-9 hónappal? Lesz segítség, ha a villa-bérlés során, vagy a nyaralás alatt azonnali segítségre szorulunk? Ilyen, és ehhez hasonló számtalan kérdés merül fel egy villa-bérlés megszervezése során is, mely különösen akkor nyugtalanító, ha nem csupán saját magunknak intézzük a villa-bérlés részleteit, hanem több családnak vagy egy baráti társaságnak. Ilyenkor különösen csak egy minden szempontból tökéletes villa az, ami megfelel, pláne, ha ezt a helyzetet még az is színezi, amikor több generáció készül együtt nyaralni. Természetesen, amikor egy nászúthoz merül fel a villa-bérlés gondolata, vagy a tökéletes golf villa megtalálása a cél egy kimerült üzletember számára, akkor sem kevésbé fontosak a villa-bérlés során felmerülő részletek: az ördög mindig azokban rejlik.

Ahány Világutazó, annyiféle elképzelés, álmok, elvárások, azonban egyben mindenképp hasonlítanak egymásra azon ügyfeleink is, akik villa-bérlés kapcsán fordulnak hozzánk: egyszeri és megismételhetetlen utazásra készülnek, így csak a tökéletes villa elfogadható számukra, ezért nem bízzák a véletlenre a villa-bérlés egyetlen részletét sem.

Mi úgy tapasztaltuk, hogy a villa-bérlés kapcsán is minden egyes vendégünknek megvannak a saját elképzelései, az álmai, mindenki számára megvan a tökéletes villa. Van, akinek ez egy vidéki birtok Toszkána lejtőin, míg másoknak egy tengerparti villa valahol a Karib-térségben. A tökéletes villa valakinek egy saját szaunával, kinti jacuzzival rendelkező kis ház a vadregényes Norvég-fjordoknál, míg másoknak a tökéletes villa Costa Rica esőerdejének mélyén található. És a villa-bérlés kapcsán felmerülő szempontok közül ez még csak az első lépcső, hiszen ezen túl választhat Ön modern, tradicionális villa, farm-, kastély-jellegű, hegyi házikó, art deco villa közül, és a sort még hosszasan folytathatnánk. Villa-bérlés szolgáltatásunk már 150 ország nyaralóhelyén érhető el és összesen több mint 500.000, azaz félmillió villa közül választhat, ami bizony egyáltalán nem könnyű. Mi ezt megértjük, ezért dolgoztunk ki a villa-bérlés megtervezéséhez is egy speciális módszert, mely nagyban megkönnyíti az Ön dolgát. A villa-bérlés során éppen ezért mi 5 alapvető, és további 20-25 szempont alapján mérjük fel igényeit: ez az általunk kidolgozott módszer garantálja a villa-bérlés sikerét, a tökéletes villa megtalálását az Ön számára is mindig, minden körülmények között. Ezért fordulnak hozzánk ügyfeleink a villa-bérlés kapcsán is, hiszen a személyes konzultációval egyrészt jelentős időt spórolunk meg nekik, másrészt ezzel tudjuk garantálni a villa-bérlés sikerét, így örömmel jönnek el hozzánk egy előre megbeszélt időpontra, amikor csak velük foglalkozik tapasztalt munkatársunk. A Private Travel szolgáltatás ezt nyújtja, akár Önnek is, egy villa-bérlés megtervezésénél, ezért fordulnak hozzánk segítségért egyre többen a tökéletes villa kiválasztásánál.   

-----------------------------------------------------

Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni ezt a különbséget, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a villa-bérlés részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.         

-----------------------------------------------------

 

- Amennyiben a villa-bérlés menüpontra kíván visszaugrani, kattintson ide, vagy rögtön a kívánt cikkre is ugorhat: