Privát körutazás

...avagy minden, amit tudni érdemes a privát körutazások előnyeiről

Privát körutazás oldalunkon megtudhatja, hogy miért egyre népszerűbb a körutazás e formája a luxusutak kedvelői körében, hogy pontosan miben mások ezek a körutazások, mint amiket a hagyományos utazási katalógusokban talál, továbbá azt is megtudhatja, kinek vagyunk mi az ideális választás egy privát körutazás megszervezéséhez, és kinek nem. Mivel a privát körutazás nem mindenki számára jelenti az ideális megoldást (sőt, ez kifejezetten a kisebbség számára lesz az), és a Private Travel egy új szolgáltatás Magyarországon, amit előttünk még senki nem kínált ügyfeleinek, így mindenképp javasoljuk a menük áttekintését.

Amennyiben inkább rögtön arra lenne kíváncsi, hogy milyen privát körutazások megszervezését bonyolítottuk eddig, úgy javasoljuk, hogy rögtön a „Referencia utazások” menüre ugorjon, itt az ország-választó segítségével juthat el egy-egy körutazás leírásához (vagy a weboldal tetején található kereső funkcióval).

Amennyiben kedveli a különleges helyszíneket, kalandokat, úgy feltétlen javasoljuk, hogy töltse le „7 kaland, ami garantáltan megváltoztatja életét…” című elektronikus könyvünket, melyet kifejezetten ínyenc ügyfeleink számára írtunk. Ezt díjtalanul, nevének, és e-mail címének megadásával töltheti le.

 

Kellemes időtöltést kívánunk a privát körutazások világában!