Mit kínál egy privát körutazás, amit a csoportos körutazások nem?

Mit kínál egy privát körutazás, amit a csoportos körutazások nem?

Mit kínálunk, amit egy csoportos körutazás nem? 

Önnek is egy egyszeri és megismételhetetlen körutazás az álma? Világutazó ügyfeleink, akik a körutazások szerelmesei, szeretik a változatosságot, a világ legszebb országait szeretnék felfedezni, olyan távoli országokat, ahova az ember egyszer az életben jut el. Egy ilyen megismételhetetlen körutazás előtt alaposan tájékozódnak, így gyakran legjobb barátjuk, üzletfelük segítségével találnak meg minket, egy olyan ember ajánlására, aki már megtapasztalta a privát körutazások előnyeit. Vannak azonban olyan Világutazók is, akik az interneten böngészve akadnak ránk a körutazások előkészületeinél. A legtöbbjük azonnal beleszeret a privát körutazások előnyeibe, és rögtön eldönti, hogy minket választ partnernek az adott körutazás megszervezéséhez.

Az ő tapasztalataik alapján elmondhatjuk, ügyfeleink egyértelműen azért kötnek ki nálunk, a privát körutazások szakértőjénél, mert a többi iroda nem tudta maradéktalanul kielégíteni igényeiket az adott körutazás kapcsán.

A számukra fontos részleteknél olyan falakba ütköztek a körutazás megtervezésénél, amit a Private Travel szolgáltatással mi, a privát körutazások szakértője, könnyedén áthidalunk. Az alábbiakban ezért egyrészt olyan ügyfeleink tapasztalatait szeretnénk megosztani Önnel, leendő Világutazónkkal, akik azt követően választottak minket, hogy a hagyományos irodák kínálta csoportos körutazások kompromisszumai miatt az a körutazás, amit terveztek, megvalósíthatatlan lett volna.

Másrészről olyan ügyfeleink tapasztalatai lehetnek még hasznosak Önnek egy körutazás megtervezése előtt, akik korábban már megismerték a csoportos körutazás „előnyeit” is, így saját bőrükön tapasztalták a csoportos és privát körutazások közötti különbségeket.

 

Íme, ügyfeleink kedvencei a privát körutazások előnyeiből: 

Mikor indul egy körutazás? A csoportos körutazások évente csak néhányszor indulnak, meghatározott időpontban. Ráadásul ahhoz, hogy elinduljon az adott körutazás, 20-25 résztvevőnek kell összejönnie. Ezzel szemben a privát körutazás nálunk akkor indul, amikor akarja: Ön megmondja napra pontosan, hogy mikor akar indulni, és a körutazás akkor indul. Így, ha szeretné, hogy egy fontos dátum, évforduló beleessen a körutazás idejébe, vagy egyszerűen csak fix a szabadsága időpontja, akkor Önnek a privát körutazás az ideális megoldás.

Honnan indulhat a körutazás? Az adott körutazás a világ bármely városából indulhat, így ha pl. Ön Bécshez közelebb lakik, mint Budapesthez, vagy onnan jobb a menetrend a körutazás helyszínére, akkor ez gond nélkül megoldható. Ezen felül, ha Ön a világ valamelyik másik városában dolgozik, legyen az Európa, Közel-Kelet, vagy épp távolibb, a körutazás akár onnan is indulhat, nem kell hazarepülnie előtte. Persze, ha a körutazás előtt eltöltene pár napot itthon, szívesen megszervezzük azt is. :) A lényeg itt is az, mint a privát körutazások összes többi paraméterénél: Önnek van választása.   

A körutazás időtartama: a hagyományos irodáknál turnusokban gondolkodhat, Önnek a körutazás időtartamába sincs beleszólása. Ezzel szemben egy privát körutazás megadja azt a szabadságot Önnek, hogy olyan hosszú lesz egy adott körutazás, amilyet Ön szeretne. Ráadásul, ha beleszeret egy helybe a körutazás végén, és hosszabbítana (vagy épp előbb haza kell jönnie), csak egy telefonjába kerül, és megoldjuk.

Hogyan, és mivel jutok oda? Amikor egy privát körutazás tervezésének nekifogunk, Önnek van választása az útvonalat, az adott légitársaságot illetően is. Így ha az áhított körutazás előtt 1-2 napot eltöltene egy útba eső országban, megoldjuk.

Mivel a privát körutazások ezen paramétere is rugalmas, így figyelembe tudjuk venni a pontgyűjtő kártyákat, vagy az egyéb kényelmi szempontokat is (business, first class), hiszen nem csak charter járatok és diszkont légitársaságok léteznek, és a legtöbb körutazás helyszínére nem csak egyféleképpen lehet eljutni. Világlátott munkatársaink ebben is állnak szíves rendelkezésére, hogy a körutazás minden részlete úgy passzoljon elvárásaihoz, mint a legjobb, méretre szabott öltöny.        

Nem kell egy csoporthoz, 20-25 emberhez igazodnia a körutazás alatt: ha az Ön számára is elsődleges szempont, hogy nem akar egy csoporthoz igazodni a körutazás ideje alatt, akkor Önnek a privát körutazás a tökéletes választás, hiszen így utazását csak azzal osztja meg, akivel igazán szeretné. Sokkal szabadabban töltik el így a körutazás minden egyes pillanatát, itt minden Önökhöz igazodik, nem véletlen, hogy a legtöbb Világutazó ezt külön kiemeli a privát körutazások kapcsán. 

A körutazás programja: a hagyományos irodák kész körutazás programot állítanak össze, és azt értékesítik a potenciális ügyfeleknek. Önnek nincs beleszólása a körutazás programjának egyetlen elemébe sem, ezért gyakran kompromisszumokat köt a körutazás részleteiben. Az egyetlen, amiben van választása, hogy a körutazás esetleges fakultatív programjaiba benevez-e. Ügyfeleink elmondása alapján még a legjobban sikerült csoportos körutazás is tartalmazott turistás (lehúzós) dolgokat, kevésbé színvonalas programokat: a csoportos körutazások általábanaz ár-érték arányra vannak optimalizálva, azaz minél olcsóbban ki lehessen hozni őket. Ezért megy egy adott iroda minden csoportja a körutazás során mindig ugyanabba a hotelekbe, éttermekbe, boltokba stb. Ezzel szemben a privát körutazás programját Önnel együtt alakítjuk ki, teljesen személyre szabottan, miután megismertük igényeit, így a körutazás nem tartalmaznak felesleges elemeket: csak az van benne a körutazás programjában, amit Ön szeretne, se több, se kevesebb.    

A privát körutazások eme előnyét szinte kivétel nélkül minden ügyfelünk külön is kiemeli visszajelzésében.   

Hotelek a körutazás alatt: a csoportos körutazások programjában általában nem ajánlanak fel opciót a hotelválasztásban: „elhelyezés a körutazás alatt középkategóriás hotelekben” – ügyfeleink szerint általában így szerepel ez a körutazás leírásában. Ha a hotel a központban van, akkor többnyire silányabb minőségű, ha a külvárosban, akkor meg sok idő, amíg a központba jutnak az utasok, márpedig egy körutazás során fontos az is, hogy a napi program után mi történik. Sok ügyfelünk szereti, ha egy körutazás során elég szabadidő áll rendelkezésre az egyéni felfedezésre is. Mi akárcsak a körutazások programját, a hoteleket is az Ön igényeihez igazítjuk az egész körutazás alatt, így garantáljuk, hogy a jól sikerült napi program után az Ön számára tökéletes szállodai elhelyezésben lesz része.    

Privát, helyi idegenvezető a körutazás alatt: mi magunk is a privát körutazások szerelmesei vagyunk, akárcsak Világutazóink, így megértjük, hogy tapasztalt Világutazóink miért ragaszkodnak mindenhol a „helyi Béla bácsihoz” a körutazás ideje alatt. Tudják, hogy a helyi idegenvezetőnek köszönhetően eljutnak olyan helyekre is, amelyekről egy átlagos utas még csak nem is hallott, a körutazás során gyakran olyan információkat is megtudnak, amelyek még a legjobb útikönyvekben sem szerepelnek. Nem alkalmazkodnak másokhoz a körutazás során, velük privát idegenvezetőjük foglalkozik, és csak velük. Nem véletlen, hogy tapasztalt ügyfeleink állítják, máshogy nem tudják, de nem is akarják elképzelni egy körutazás lebonyolítását. 

A katonás, feszes tempójú körutazások ideje lejárt: egy csoportos körutazás során gyakoriak az ötperces kávé- és fotószünetek, hiszen ott 20-25 emberből áll a körutazás csoportja, márpedig ennyi embernél rendet kell tartani, ragaszkodni kell többnyire mindenhol a körutazás szoros menetrendjéhez.  Ezzel szemben a privát körutazások alatt annyit marad egy látványosságnál, amennyit csak akar. Az állandó, katonás menetrend helyett számos spontán megálló is belefér a körutazás során, ügyfeleink szerint gyakran éppen ezek lesznek a körutazás fénypontjai, így kerülnek igazán különleges képek is a körutazás fotóalbumába.  

Tényleg olyan csodás lesz a körutazás, mint a katalógusban? Ügyfeleinktől megtudtuk azt is, hogy korábban a körutazások előkészületeinél gyakran azon izgultak, hogy olyan lesz-e vajon az út, ahogy mondták, a hotel és a körutazás minden egyéb részlete megfelel-e majd az itthon beígérteknek? Felméréseink alapján egy körutazás megszervezésénél is ez a legfőbb kétely, ami az ügyfelekben általában felmerül. Éppen ezért mi pontosan tudjuk, hogy egy ilyen életre szóló privát körutazás megtervezésénél is az egyik legfontosabb elvárás a velünk szemben a garancia: garancia arra, hogy nem verik át őket, hogy azt kapják, amit itthon megígértek nekik. Mi megértjük ezt az igényt, ezért a privát körutazok szervezésénél fontosnak tartjuk, hogy a legjobb helyi partnerekkel dolgozzunk, hogy a körutazás minden információja első kézből származzon. Azt is tudjuk, hogy ezek egyszeri és megismételhetetlen körutazások, így nincs második esély: itt a körutazás legapróbb részletének is tökéletesnek kell lennie.

Ezért dolgoztuk ki a speciális, ötlépéses utazástervezői szisztémát, mely minden körülmények között garantálja Önnek egy körutazás sikerét.          

Katalógus helyett: olvasni mindenki tud - ügyfeleink nagyra értékelik személyes tapasztalatainkat a körutazások helyszínein, illetve azt, hogy itt általában tudnak beszélni olyan emberrel, aki a szóban forgó körutazás programját már átélte. Természetesen korunkból adódóan mi sem járhattunk be minden egyes általunk kínált privát körutazás helyszínét személyesen, bár igyekszünk. Ilyenkor is hasznos Önnek helyi partnerünk óriási tapasztalata a körutazás minden részletében: van olyan partnerünk, aki több mint 50 éve bonyolítja sikeresen privát körutazások szervezését. Éljen ezzel a lehetőséggel, kérdezzen minél többet a körutazás részleteivel kapcsolatban! 

Megbízható referenciák a privát körutazások szervezésében: Világutazóink nagyra értékelik, amikor nem csak mondjuk, hogy mit értünk el a privát körutazások szervezésében, hanem megmutatjuk azt is, amit eddig csináltunk. Számtalan sikeres privát körutazás megszervezésén vagyunk túl, melyekkel kapcsolatban ügyfeleink szívesen elmondják véleményüket. Ráadásul a referenciákon felül itt tud beszélni olyan, Önhöz hasonló kaliberű emberrel is, aki előtte már megtapasztalta szolgáltatásainkat, talán épp a privát körutazások terén.  

Ön „nehéz eset”? Világutazóink a körutazások tervezése közben általában alig fogynak ki a kérdésekből, több lehetőség is érdekli őket, mindent alaposan mérlegelnek, megrágnak, éppen azért, mert egyszeri és megismételhetetlen körutazás szerepel terveikben. Amíg máshol nehéz, problémás ügyfélnek titulálják őket, addig nálunk épp az ilyen ügyfelek élveznek elsőbbséget, hiszen a Private Travel szolgáltatást, a privátkörutazások lehetőségét épp nekik találták ki. 

Biztonság a körutazás során: Világutazóink elmondták, hogy nyugodtan indulnak el akár a világ végére is velünk, mert tudják, hogy ha bármilyen kérdésük lenne a továbbiakban a körutazás során, vagy előre nem látott probléma merülne fel (betegség stb.) akkor is lesz segítségük. 24 órás helyi képviselet a világ utolsó (utáni) zugában is, az összes privát körutazás alatt.

Rugalmasság a körutazások szervezése közben is: Világutazóink, akik hozzánk fordulnak egy-egy körutazás megszervezésével, általában elfoglalt emberek, így nagy segítség nekik, hogy hozzájuk igazodunk mindenben: ügyfélfogadás ideje, helye, fizetési konstrukció, telefonos vagy e-mailes segítség.

Az idő pénz! Világutazóink elmondták, hogy korábban egy-egy komolyabb körutazás előtt napokat, de akár heteket is eltöltöttek az Interneten. Számtalan levelet váltottak a szolgáltatókkal a körutazás részleteivel kapcsolatban, de manapság erre már nincs idejük. A személyes konzultációval ezt az időt takarítjuk meg Önnek a körutazás szervezésénél.

Stresszmentessé tesszük a körutazás megszervezését: ahelyett, hogy készen kapná a körutazások programját, együtt állítjuk össze azt, az Ön által megjelölt legfontosabb szempontok alapján, a személyes konzultációt követően. Így azon felül, hogy időt spórolunk Önnek, stresszmentessé is tesszük a körutazás megszervezését, hogy Önnek semmire se legyen gondja.  

A Baggio Private Travel® még abban tér el más utazási irodáktól, hogy mi soha nem megyünk bele árversenybe, hiszen soha nem a legolcsóbb körutazás megszervezésére törekszünk, hanem arra, hogy a legjobbat nyújtva váltsuk valóra az Ön álmait. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen körutazás, és azt is, hogy mennyi körutazás megszervezését vállaljuk el egyszerre, mert nem szeretnénk, ha a mennyiség a minőség rovására menne. Az Ön számára ez az igazi minőségi védjegyünk, amikor privát körutazások megszervezésével bíz meg minket.

-----------------------------------------
Ha Ön úgy érzi, a privát körutazások előnyei az Ön számára is fontosak, és szeretné ezeket megtapasztalni, ajánlatkérő lapunkat ide kattintva érheti el, ha inkább e-mailben írná meg a privát körutazás részleteit, kérjük, ide kattintson. Telefonon az alábbi számon érhet el bennünket: +361/273-0782.
-----------------------------------------

 

- Amennyiben a privát körutazás menüre szeretne visszalépni, kattintson ide.
 
- Amennyiben valamelyik másik privát körutazás cikkével folytatná, kattintson rá: