9 tipp a magánrepülő bérlés sikeréért

9 tipp a magánrepülő bérlés sikeréért

9 tipp a magánrepülő bérlés sikeréért

 

...azaz 9 hasznos tipp, ami jól jöhet egy magánrepülőgép bérlés megszervezésénél.

A magánrepülő bérlés szolgáltatás legfontosabb előnyei, hogy Ön elkerüli a menetrendszerinti járatoknál tapasztalt kellemetlenségeket, felesleges macerát, tömeget, alkalmazkodást, és egy olyan szolgáltatásra fizet be, aminek minden egyes paramétere Önhöz igazodik, miközben Ön a legmagasabb fokú kényelem mellett repülhet. Azért, hogy a magánrepülőgép bérlés minden előnyét maradéktalanul ki tudja használni, és Ön is a legtöbbet profitáljon a privát repülés élményéből, összegyűjtöttünk 9 hasznos tanácsot, melyek ebben segítségére lesznek. Természetesen, amennyiben minket választ a repülőgép bérlés megszervezésére, Önnek azon felül, hogy a lehető legpontosabban elmondja igényeit, semmi mással nem kell majd törődnie, hiszen nálunk a stressz-mentes, maximális időt megtakarító ügyintézés garantált. Mindazonáltal szeretnénk segíteni, hogy Ön is tisztában legyen a magánrepülő bérlés alapvető részleteivel, hiszen egy felkészült üzletféllel mindig jobb üzletet kötni.  

 

9 alapvető dolog, amire figyeljen oda egy magánrepülő bérlés megszervezésénél

Tervezzen előre – amennyire csak lehet: amennyiben Ön már jó előre tudja, hogy mikor lenne pontosan az üzleti útja, vagy mikor menne szabadságra, javasoljuk, hogy rögtön kezdje el szervezni a magánrepülő bérlés részleteit. A repülőgép bérlés egy luxus szolgáltatás, ahol a minőség az elsődleges, így last minute ajánlatokra, szuper üzletekre várni nem kifizetődő. Természetesen, előfordulhatnak ilyen szuper üzletek (empty leg járatok stb.), és ha Ön teljesen rugalmas a repülést illetően, akkor profitálhat is az ilyen ajánlatokból. Ellenben, ha szigorú menetrend szerinti üzleti utazásra készül, vagy fix időben szeretne szabadságra menni, akkor gyakorlatilag ugyanaz a helyzet egy magánrepülőgép bérlés megszervezésénél, mint bármilyen más utazási szolgáltatásnál: minél előbb kezdi el szervezni, annál több lehetőség közül választhat. Minél inkább fontosabb az Ön számára az, hogy a repülőgép bérlés minden részlete elvárásaihoz igazodjon, annál többet nyer, ha előre gondolkodik. Természetesen tudjuk, hogy az előre tervezés nem mindig lehetséges; szerencsére a magánrepülő bérlés iparág van már olyan fejlett, hogy partnereink segítségével akár pár napra előre is megtaláljuk Önnek a megoldást egy repülőgép bérlés megszervezéséhez. A részünkről mi azt garantáljuk Önnek, amennyiben az összes szükséges információ a birtokunkban van, hogy 2 órán belül a megfelelő magánrepülőgép előáll.       

A megfelelő üzleti modell kiválasztása: korábban már volt szó arról, hogy a megfelelő üzleti modell kiválasztása miért fontos egy magánrepülőgép bérlés megszervezésénél. Ehhez hosszabb magyarázat nem is szükséges, hiszen meglehetősen egyértelmű, hogy bár egy tagsági kártya vagy a résztulajdonosi modell szenzációs lehetőséget nyújt a repülőgép bérlés terén, azonban ha Ön egyszer az életben szeretné ezt kipróbálni, vagy egy évben egyszer veszi igénybe a magánrepülő bérlés szolgáltatást, akkor az Ön számára nem lesz kifizetődő ez a modell. Másrészről, ha Ön rendszeresen igénybe veszi a magánrepülőgép nyújtotta előnyöket, akkor egy jól megválasztott tagsággal ezt az optimális költségek mellett teheti. Mi, a magunk részéről, az Önnek ideális modell kiválasztásában tudunk segíteni, miután repülési szokásait átbeszéltük közösen. 

A magánrepülő kategóriájának, típusának kiválasztása: a megfelelő típus kiválasztása hasonló okokból fontos, mint a megfelelő üzleti modell: hogy a magánrepülőgép bérlés részleteit optimalizálni tudjuk. A repülőgép bérlés a lehetőségek világa, és egyénenként más-más prioritások lehetnek ennek megszervezésénél lehet, hogy az Ön számára a gyorsaság az elsődleges szempont, hogy a magánrepülő segítségével minél előbb a célállomáson lehessen. Előfordulhat, hogy az elsődleges szempont a lehető legmagasabb fokú kényelem, luxus biztosítása a repülés ideje alatt. Talán Ön fontos üzleti tárgyalásra készül, vagy épp le szeretne nyűgözni valakit, esetleg egy olyan PR repülésre készül, ahol a lehengerlésé lesz a főszerep. Bárhogy is, a megfelelő célhoz a konzultációt követően könnyedén ki tudjuk választani a megfelelő magánrepülőgép típust, ezzel optimalizálva a repülőgép bérlés részleteit az Ön prioritásaihoz igazítva.      

A megfelelő partner kiválasztása: itt a magánrepülő bérlés szolgáltatást szervező összes szereplőre gondolunk, azaz a megfelelő repülőgép flottával rendelkező vállalat, a megbízható bróker vagy tagságot kínáló cég, vagy épp utazásszervező kiválasztására. Miért? Egyszerűen azért, mert egy ilyen luxus szolgáltatás szervezésénél, mint a magánrepülő bérlés a legfontosabb elvárás az, hogy maradéktalanul teljesüljön minden ígéret. Ön épp azért veszi igénybe a repülőgép bérlés szolgáltatást, hogy minden flottul menjen, minden nyűg alól mentesüljön, és a lehető legkényelmesebb repülésben legyen része, így roppant kellemetlen lenne, ha éppen itt ütne be valami előre nem várt esemény. Saját referenciáink önmagukért beszélnek, és biztosíthatjuk Önt, hogy amikor egy magánrepülő bérlés megszervezéséről van szó, akkor is a legnagyobb körültekintéssel járunk el partnereink kiválasztásában, hiszen ők minket minősítenek, s ha valami balul sülne el, akkor azért mi vállaljuk a felelősséget Ön felé. Ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy a magánrepülőgép bérlés területén a legolcsóbb megoldást kínáló, diszkont partnerekkel szerződjünk.   

Ellenőrizze a megfelelő dokumentumokat (vagy bízza az utazásszervezőre): amikor egy repülőgép bérlés szervezését bonyolítjuk, elsődleges szempontnak tekintjük a biztonságot Világutazóink érdekében. Amennyiben rajtunk keresztül intézi a magánrepülőgép bérlés szervezését, mi minden dokumentum, tanúsítvány ellenőrzését elvégezzük partnereink segítségével, hogy Önnek semmi másra ne legyen gondja, csak hogy ott legyen időben a repülőtéren. Amennyiben saját maga intézi a repülőgép bérlés szervezését, javasoljuk, hogy a repülőgép tanúsítványait, a megfelelő hatósági engedélyeket ellenőrizze, nézzen utána a pilóta papírjainak és a cég referenciáinak is, akivel szerződik. Lehet, hogy ez időigényes munka lesz, azonban így garantált a repülés biztonsága, illetve az, hogy Ön végül biztosan azt a szolgáltatást kapja, amire befizet.        

A magánrepülőgép bérlés költségvetése: egy magánrepülő bérlés megszervezését két oldalról is meg lehet közelíteni, akárcsak egy hagyományos nyaralás megszervezését. Egyrészről, ha Ön elmondja minden igényét, akkor megkeressük az annak mindenben megfelelő megoldást. Másrészről, ezt is meg lehet közelíteni a költségvetés oldaláról - ha Ön megmondja, mennyit szán a repülőgép bérlés lebonyolítására, akkor ahhoz igazítjuk (lehetőség szerint) a bérlés részleteit. Az minden esetben csak előnyt jelent, ha Ön minél pontosabban meg tudja jelölni a magánrepülőgép bérlés költségvetését, hiszen ahogy a többi utazási szolgáltatásnál, itt is óriási különbségek lehetnek az egyes opciók között. Nyilván egy egyszerű, légcsavaros repülőgép modell költsége a töredéke egy exkluzív üzleti magánrepülő költségének.    

Kérjen bátran mindent, ami kellemesebbé teszi a repülést: igen, ne fogja vissza magát, és bátran kérjen mindent, ami az Ön számára kellemesebbé teheti a repülést. A magánrepülő bérlés lényege éppen ez, itt minden Ön, és az igényei, elvárásai körül forog. Tudja: „an experience built arround you”.

Kerestesse meg az úti célhoz legközelebbi repülőteret: csak Európa szerte 3.000 magánrepülő terminál, regionális repülőtér üzemel, míg a menetrendszerinti járatokat jóval kevesebb repülőtér szolgálja ki. Az ideális repülőtér kiválasztása több szempontból is előnyös lesz az Ön számára a magánrepülő bérlés során. Egyrészt ezek a repülőterek sokkal kevésbé zsúfoltak, mint a nagy repülőterek, így a lehető leggyorsabb indulás/érkezés garantált, azaz értékes időt tud megtakarítani ezzel. További időt takaríthat meg azzal, ha ez a regionális repülőtér közelebb esik az úti céljához.

Mennyi poggyásszal indul és tér haza? Fontos szempont lehet a poggyász mennyisége egy magánrepülő bérlés megszervezésénél, hiszen az egyes repülőgép típusok kapacitása között nagy különbségek lehetnek. Természetesen, ha Önök üzleti útra indulnak, jönnek és mennek, akkor elképzelhető, hogy ennek nincs különösebb jelentősége, azonban amikor egy nagyobb családi vakációt terveznek, már elképzelhető, hogy érdemes lesz ezzel külön is foglalkozni. Egyrészt, hogy mennyi csomagot terveznek magukkal vinni, másrészt, tapasztalataink szerint az sem utolsó szempont, hogy mennyivel szeretnének hazatérni.

----------------------------------

Amennyiben a magánrepülő bérlés megszervezésével járó teendőkkel nem szeretne bajlódni, csak annak előnyeit szeretné élvezni, úgy ajánlatkérő lapunkat kitöltve kapcsolatba tud lépni velünk. Ha inkább e-mailben írná meg a repülőgép bérlés részleteit, azt ide kattintva teheti meg. Telefonon az alábbi számon éri el munkatársainkat: +361/273-0782.